Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlindMancs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, nem mai hír, de nagyon érdekes, mindenképpen le akartam hozni a blogban, aztán ügyeletes voltam, meg jött az E3, meg kicsit el is feledkeztem róla, és hipp-hopp, eltelt bő egy hónap. Szóval hírnek ez már nem friss, de tanmesének örök. Főszereplői pedig a Towns nevű indie…..
BlindMancs 2014.07.08 14:36:00
@Hoppácska:

Most akkor kepzeld el hogy az autoban tarolod a szemelyes ertekeid egy reszet. Es sok, tobb szazezer fazon maszkal az utcan, aki megprobalja valahogy kinyitni az autod. S ha sikerul neki, akkor az autodat hasznalja ahhoz, hogy nyomon kovethetetlenul tovabbi autokat torhessen fel.

Az auto gyarto eloall minden honapban egy csomaggal, ami megvedi a verdadat a tolvajoktol, de azok mindig ujjabb otletekkel allnak elo.

Majd amikor mar a foltozasok fizikai tomege kezdi meghaladni a gepjarmu sajat sulyat, egyszeruen megrazza a fejet a gyarto, hogy hat ezen mar o nem tud tobbet segiteni, minosegi elvek fenntartasa mellett. (plussz elkezd az extra teher miatt rohejes lenni a fogyasztas stb)

Es mivel masokra veszelyes az hogy neked konnyen torheto az autod, nem is tamogatjak tovabba, hiszen azzal mindenki masnak is kart okoznanak.

Ha pedig en egy uj autos radiot akarok kesziteni, tokre szeretem a sok kis extra kabelt meg kenyelmi funkciot amit az ujjabb autokba raktak, amivel nekem lesz konnyebb autos radiot csinalni, minosegi szinvonalon. Tehat en se fogom tamogatni a regi autodat.

Na ez egy fokkal ertelmesebb parhuzam a pc-s ipar es az autoipar kozott.