Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs Gellért

5 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - A film, melyről sose fogom megtudni, hogy mit gondolnék róla, ha nem Adam Sandler lenne a főszereplője. Bár találgatni azért lehet: valami olyasmit, amit most. S akkor ezzel szerintem most megdicsértem Sandlert. Persze a dolog ott kezdődik, hogy Thomas McCarthy…..
- SPOILERES - Itt az út vége. Kurt Sutter motoros gengsztersorozatnak álcázott, shakespeare-i parafrázisokkal teli királydrámája 7 év 91 vérgőzős epizódját követően lezártnak tekinthető, és ahogy az várható volt, jókora csattanással ért véget. A végső epizód pedig olyan…..
Kovacs Gellért 2014.12.11 13:27:41
@Zalaba_Ferenc: Persze, hogy nem, de nem is akkor használtam, hanem most. Hogy vége. Hogy már visszafelé nézek rá. Hisz minden hibájával együtt szerettük, te is nagyon szeretted, még amikor puffogtunk és mérgesek voltunk rá, akkor is - tehát magához bilincselt minket. És őszinte volt, mindig őszintén tévedhetetlennek hitte magát. Ha hamarabb abba hagyta volna, akkor nem őszinte lett volna, hanem: ügyes :)
Kovacs Gellért 2014.12.11 16:29:28
@Zalaba_Ferenc: Hú, hát az első évadot alig bírtam végignézni, annyira nem volt annak még ereje. Aztán lett nekem nagy szerelem. Boldog voltam most a befejezéstől, semmi se zavart benne, hét évad után nem baj, ha hosszú a búcsú - a biblikus, teátrális, egomán momentumok meg semmivel se voltak bénábbak, mint bármelyik ilyesmi ebben a sorozatban. Mindig ilyen volt - és az, hogy hosszabb lett a kelleténél, már nem is zavar. Túl vagyunk rajta. Ezt a részt viszont még megnézem legalább egyszer. De mondjuk úgy: én mindig ilyen érzelgős voltam. Ha valami megríkat, azért nagyon hálás vagyok. Úgyhogy most nagyon hálás vagyok.
aeon flux kritika: délibáb (2014) 2014.11.12 21:00:00
Hajdu Szabolcs végre forgatott? Nagyon jó! Westerneset, magyar pusztásat? Még jobb! Isaach De Bankolé a főszereplő? Hú, még annál is jobb! Na de akkor miért nem lett jó a Délibáb? Bankolé remekül tud nézni, Jarmuschnál gyakorolhatta sokat. Most is van neki mit:…..
A tékozló fiú, ha Robert Downey Jr. alakítja, nem lehet másmilyen, mint nagybetűs, napszemüveges, laza és cinikus. Ügyvéd. Nos, ez a Tékozló Fiú kénytelen visszatérni szülővárosába, mert meghalt az édesanyja – ám a temetés után kezdődik csak az igazán kínos és drámai…..
Kovacs Gellért 2014.10.21 17:25:21
@Zalaba_Ferenc: Bizonyos tekintetben engem is, ezért érzem szerethetőnek - a színészek szerethőségét is beszámítva persze.
Mint ahogy azt bő egy hónappal ezelőtt megírtuk, Ridley Scott klasszikus sci-fi/horrorja, az Alien - A nyolcadik utas: a Halál szeptemberben visszatér a magyar mozikba, méghozzá most először rendezői változatban. A bejelentést kisebb fajta néphisztéria övezte: minket is meglepett, milyen…..
Kovacs Gellért 2014.08.12 21:15:03
@isvaen: lebuktattál - már napok óta érlelem magamban a kis édest, kicsit savasat böfögök, de szerintem valahogy csak elhúzom a dolgot addig, hogy a megfelelő pillanatban, pont a te nyakadba ugorjon a pocimból kifelé
Kovacs Gellért 2014.08.13 18:20:33
Kovacs Gellért 2014.08.14 19:18:59
@isvean: de hát azt írtad, alig várod. innen gondoltam, hogy jössz. akkor nem is vártad, csak alig :D
A Kemény motorosok utolsó évadát beharangozó utolsó plakát nem egy rózsás végkifejletet ígér (bár ezt nem is gondolta senki), viszont a minden eddiginél brutálisabb szezon (ezt idén már hallottuk párszor) titkait még csak megtippelni lehet. Pontosan ezt tette 30.000 rajongó, akik…..
Pedig nem is szeretem az ilyen filmeket. Hiszen nem bírok rossz szagú, dohos szobában üldögélni, csak mert azt mondják, a falaknak van üzenete – hiába szokom meg egy idő után, hogy büdös van és nincs oxigén, rátelepszik a tüdőmre, az agyamra, mindenemre. Aztán meg vacak kedvem…..
Kovacs Gellért 2014.08.03 10:55:44
@Zalaba_Ferenc: De hiszen leginkább arról szól a film, hogy mindenki olyan lesz, mint ők, előbb, esetleg utóbb - vagy meghal. Az utolsó jelenet is pont attól ütős, hogy szimbolikusan és konkrétan is valami olyantól búcsúzik a figura, amit egyébként már rég elvesztett...
Kovacs Gellért 2014.08.03 17:46:49
@Zalaba_Ferenc: Szerintem meg addig jó nekünk, amíg azt hiszed, hogy nem lehet életszerűen vegetatív tevékenységet folytatni hosszú, hosszú évekig....
Kovacs Gellért 2014.08.02 17:19:52
@Deepblue Noir: Rendben!