Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Élményfal Panni

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ősszel várhatóan a VIII. kerületi Grund suli lesz az Élményfal befogadója :-) A szervezést már elkezdtük. ..
  Ember fia... van -e kedved? Mert, akkor tervezzük újra! ....Pakolj, és rögtön INDULUK! :-)))  ITT tudsz jelentkezni a következő projektünkhöz önkéntesnek: https://docs.google.com/forms/d/1KSzCuXdG1onhRAHnR_W2k6Ku6xl3hfy8pe-76-g8y5E/viewform ITT tudsz jelentkezni a következő…..
A Vass Lajos Általános iskola óriási alumínium fala nem csak a méretei miatt kihívás, de erről már írtam egy korábbi bejegyzésemben. Szeretném megmutatni milyen munkáim voltak eddig fémeken. Persze ez a technika merőben más,mint amit az Élményfalnál alkalmazunk, talán egy kis…..
Nincs neki 56-os lába. Pedig, ha a valóságban szeretne ráállni, akkor legalább ekkorára lenne szüksége! Kép: jatekfutar.hu Azok az Önkéntesek, akik az Élményfestőknél részt vesznek a felfestéseket megelőző 2-3 órás felkészítő képzésen, bármikor megállnak a saját…..
"A siker egy 5 számjegyű lakat, ha minden szám jó helyen van, sikeres vagy." "Sz@rul csinálni a dolgokat és jól csinálni a dolgokat, nincs közöttük különbség. Mindkettőt csinálni kell. Akkor már érdemesebb jól csinálni." ...és ha már ott voltunk, készült egy közös kép…..
Eddig nagyszerűen elnavigáltam nélkülük. Elégedetten tartottam magam ahhoz az elhatározásomhoz, hogy ez a projekt bizony csak akkor maradjon fenn, ha valóban életképes és el tudja tartani magát. Így nem gyártattam névjegyeket.  A múlt hétre a dolog már nem tűrt halasztást.…..
Egyszer, amikor az író folyamatosan vesztett, az arra járó Seymour rászólt: "-Ne célozz annyira." Majd folytatta: "-Mert, ha célzol és találsz, az csak véletlen. - Hogy lehetne véletlen, ha célzok? feleltem én (bár itt most kurzívval írom) egyáltalán nem hangosan, de azért ott…..
Hol is tartok pontosan a 2014-es projektekben? Néha egész egyszerűen elveszítem a fonalat, hogy mikor mit kell intézni annak érdekében, hogy minden szálán fusson.  Kicsit összerendeztem a tennivalókat.  A két lezárt projekt igazgatói visszajelzése még nem érkezett meg, ezek…..
Társadalmi felelősségvállalásunk (CSR), hogy önkénteseinkkel kreatív- és logikus gondolkodást segítő grafikákat festünk fel iskolák, óvodák belső falfelületeire és ahová meghívnak bennünket :-).  Elég a képeket csak nézni és máris elindul a varázslat! :-)   ..