Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tac

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha érdekelnek az autók, biztos te is belefutottál már a Discovery Channel Autókerekedők című műsorába. Ebben Mike a kereskedő, és Edd, az ex-topgeares szerelő részről-részre megvesznek, rendbe pofoznak majd eladnak egy klasszikus típust. Felmerültek benned kérdések az autókkal…..
A hajnali járattal érkeztünk haza Budapestre és mitagadást, ahogy kitántorogtunk a reptéri váróból, nem úgy néztünk ki, mint a nyertes sereg, amelyik végigtolta az egészet percről-percre. De azért lelkünk mélyén valahol büszkék voltunk arra, hogy ismét megoldottunk minden…..
tac 2013.09.16 12:18:37
@ZF2: De, nagyon sokan voltak, de ez már csak ilyen, lelkiekben felkészültem rá :)
tac 2013.09.16 16:47:29
@Béza Dániel: Ha jól tudom a Priusnál úgy működik, hogy a vezérlés sose engedi, hogy az akku 40%-os töltöttségi szint alá essen, és 85%-nál sem tölti jobban tele. Lehet, hogy a számok mások, de a lényeg, hogy mikor azt jelzi a műszerfalon, hogy az akku üres, valójában még majdnem félig tele van.

Azzal, hogy már új korában is a valós kapacitás kevesebb mint a felét használja ki, az öregedés lényegesen nem befolyásolja a hatótávot, mert még 10-15 évesen is képes lesz annyi energiát adni, mint egy új akksi lekorlátolva.

De lehet, hogy az egész egy nettó baromság, nem tudom már hol olvastam.
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség A rettegés mocsara 2011.09.01 07:00:00
Nem szép sztori ez. Nyilván lesznek majd, akik megjegyzik – lehetett volna máshol autót venni, hiszen a szomszéd most adta el a hibátlan Golf III-asát ennyiért, százezer kilométerrel. Igen, csodák vannak, de ezekben a tesztekben azt szeretnénk modellezni – mit érez az…..
Hong Kongban ez már egy polgári méretű lakás. Olyan hosszú, hogy amikor először belenéztem a külső tükörbe, azt hittem, valaki a nyomomban van. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tesco sajátmárkás tévét teszteltem. Tesco gazdaságosat. Technika márkájút. És nagyon tetszett. Lássuk a részleteket. Egy 47 centis HD Ready LCD tévéről van szó. A méreteiből adódóan nem a nappaliba való tévéről beszélünk, hanem egy kisebb, szobába, konyhába, erkélyre…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szinte a kertek alatt, Dunaszerdahelytől nem messze, Dióspatony határában nyitották meg a minap a Slovakiaringet. Nem holmi falusi libakergetőről vagy hobbiból összetákolt aszfaltcsíkról van szó, még ha rendkívül rövid idő – egy év – alatt is készült el. Nagyobb…..
Kevés jobb, előremutatóbb autó létezik ma a Priusnál, mindenki imádja, akinek esze van. A szívvel bírók többsége is általában szereti. Nem adócsaló-hibrid, nem ímmel-ámmal hibrid, mint az Insight, ez a real job, a Hibridnirvána 2009-ben. De, ámbátor, és mindazonáltal a Toyota…..
  Tudom, a Mercedesnél arra fejlesztették ki, hogy az autópálya belső sávjában is jól láthatóan közölje: takarodj. Csakhogy már zavaróan sokan koppintják. Vélemények az azonos című írásunkról...
Először azt hittük, a Kész átverés show német verziójának recsegő humorú stábja is forgat a szalon területén. A Sixt standján álldogáló hófehér (kivételesen nem bántuk, gyönyörű fekete volt a felnije) BMW M3-as oldalára azt írták, hogy "egy napra az öné lehet 89…..
Ilyen hosszú videója sem volt még  ..
tac 2009.07.22 15:10:06
Belsőség Árlistaszűz voltam 2009.07.15 17:18:00
Őszintén megvallva, még sosem fordult velem elő, hogy bementem egy prémium autókat árusító szalonba, és ikszelgettem a listát, majd a személyi bankáromat felhívva elutaltam volna az előleget. A használtautó hirdetések a barátaim, olyat veszek, amibe az első tulaj évtizedekkel…..
Alacsony fogyasztást ígérő öt különböző autó, egy útvonal, 10 eredmény. Melyik éri be a legkevesebbel?  Vélemények az azonos című írásunkról...
Cameron Donald maga sem hitte, amikor a GSX-R 1000 superbike-ján 131,457 mérföldes, vagyis 210.82 km/h-s átlagsebességgel teljesítette a Man TT 60.72 kilométer hosszú utcai körét – ez az edzésidő nemhivatalos sebességi rekord a Mountain circuit szakaszon. A Man-sziget…..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Éppen letettem a Montesát, a benzinkút üvegtábláján még ott rezgett a kétütemű blokk utolsó robbanása. Egy régi versenymotor mindig romantikával tölt el, az ember a kisebb hibákat is megbocsátja neki – így került a családba a Cota 349-es. Kilián Endre, az eladó érezte,…..
Néhány uniós képviselőnek nagyon bögyében lehetnek a motorok: több ország küldötteinek közös munkájaként tervezet készül, miszerint az Európában forgalomba helyezendő gépek ne lehessenek száz lóerőnél erősebbek. Korábban már volt próbálkozás hasonló intézkedések…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
Teljesen mást kerestem, de valahogy kidobta a kereső. Holden Commodore? Az meg mi a franc? Szeretem a régi típusok falnakszaladós töréstesztjeit nézni. Szó nincs Euro NCAP-ról, félátfedéses, deformálódó akadályos, steril rombolásról. Ahogy légzsákról, övfeszítőről és…..
Szívatós Az egyetem visszavág 2008.09.09 08:46:00
Megszűnt hallgatói jogviszony, új határozatok visszamenőleges alkalmazása és persze az ezzel járó 30 ezres tartozás. Muszáj lesz krediteket szerezni, már a BME sem a régi...   2006-ban kezdtem meg a tanulmányaimat a BME Építőmérnöki Karán, de miután túlságosan lazára…..
tac 2008.09.09 22:55:29