Adatok
Civil001
0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A barbecue műfajával kapcsolatos leggyakoribb berögződés a BBQ-szószok dominanciája a húsok felett. Még az USA gyakorló hétvégi barbecue-zóinak is egy jelentős része úgy gondolja, a gazdag és tartalmas, intenzív mártások hivatottak a húsokat különlegesen ízletessé és…..
A korábban beharangozott ofszet szmókerünk építése immár félúton jár, ezért részletes posztban számolunk be a munkálatokról. Az alábbi fotón az aktuális helyzet látható.
A BBQ-sütőkről szóló alapposztunkban kifejtettük, miszerint a füstön sütés lassú tűzön…..
Civil001
2014.07.10 21:41:43
@Márkaséf: Köszönöm szépen, így már rendben lesz!
Barbecue
Ételkészítési technika: lassú tűzön, hagyományosan 230-250F (110-120C) tartományban, de mindenképpen 150C-on belül, fatüzeléssel vagy természetes faszénnel képzett indirekt hőn, hosszan elkészített hús.
A Nyárspolgár BBQ blog a barbecue fogalmát szigorúan a fenti…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Az Őrház sörkertben esetleg vehetnék a szószotokól egy üveggel?