Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aullah

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jump scare-rel ijeszteni a hülye is tud. Mégis pont ezek azok a pillanatai kedvenc horror filmjeinknek, amiktől a legjobban megijedünk, alias „megugrunk az ijedtségtől”. Lássuk a 10 legjobbat! Van valami mélységesen mazochista dolog abban, hogy az ember horrort néz. A félelem egy…..
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Finci fura sztorija a vízóraleolvasóról, aki rendszeresen késő este olvas le az egyedül élő nőnél. Aztán nem jelent le semmit. Évekig. Tetemes tartozás is lesz belőle. Én nem tudom, ki hogy van vele, de nekem erről nem egy sokáig dolgozó díjbeszedő jutott eszembe, hanem egy…..
Aullah 2014.08.21 09:09:10
  Napalm nem egy csalódott vagy kiakadt ügyfél, hanem egy megviselt ügyfélszolgálatos, aki a hét elején írt levelet azért, hogy reagálhasson majd, ha bepanaszolják egy ügyben. Az érintett vásárló csak lóbált a Homárral, egyelőre nem csapott le vele, Napalm viszont gondolta…..
Hú, de mennyi ilyen típusú akciós táblát láttunk már! Jókat lehet röhögcsélni ilyenkor azon, hogy mekkora matematikusok dolgoznak ott, meg, hogy biztos nem telik számológépre, igazán elvetemültek meg nagyokat fröcsöghetnek a lúzer vásárlókat célzó becsapás/megvezetés…..
Vannak, akik budit építenek a kertbe, vannak, akik sufnit a szerszámoknak, Győzike most azzal jött elő a Borsban, hogy egy templomot tervezett a háza végébe. Azt gyorsan elmondta, hogy nem nyilvános kegyhely lesz, hanem csak a családja járhat majd oda. Győzike azt magyarázta, hogy…..
Aullah 2014.07.12 11:58:32
Olvasónk kiábrándult Norbiból is meg a Teletálból is, hiába volt évekig hűséges vásárlójuk. A szakítás teljesen felzaklatta, és olyan mondatok megírására késztete, mint a "Nem vagyok igazán finnyás, főleg mióta saját háztartásom van" meg "Elég durva, hogy csokit…..
Úgy tudjuk, hogy a TV2-nél nagyon nem jól jött le az, hogy Demcsák Zsuzsa a válását közleményháborún és a szülein keresztül folytatja a sajtóban, és a főnökei annyira nem örültek a dolognak. A közlemény után Demcsák nem sokáig volt a Mokkában, és egy ideje már nem…..
Aullah 2014.07.10 17:23:37
@Irgum76: Ők csak átvették, nem ők a forrás.
A BBC sem igen fog többé azzal a miami fordítóirodával dolgoztatni, akikkel a Doctor Who soron következő évadának szövegkönyveit fordíttatták spanyolra, hogy időben elkészülhessen a szinkron a scifi-kultsorozathoz. Az évadnyitó és négy másik epizód forgatókönyve került ki…..