Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lajcsi1975

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég írtam egy posztot, amelyben Orbán hitvallásának vezérmondatáról értekeztem -- akként, hogy az ellenzéki politikusok képtelenek felfogni és a jelentőségén értékelni azt. A mondat lényege, hogy Orbán úgy kel és úgy fekszik, hogy ha nincs hatalmon, akkor meg akarja szerezni a hatalmat, ha pedig…..
lajcsi1975 2020.04.04 16:56:39
@kocsisj: Tévedsz , nem vagyok fideszes , de a tények azok tények. Az ostoba te vagy hogy ebből nem tudtál olvasni.
lajcsi1975 2020.04.04 17:02:14
@kocsisj: Egy ideig én is olyan idealista voltam mint te , azt hittem elég gyalázni a fideszt és tudomást sem venni arról amit elértek. Így is lehet csak ez nem objektív
Ha van ember, aki VHS kazettákra született, akkor az Christopher Lambert. A francia felmenőkkel rendelkező színész gyakorlatilag a karrierjének kezdeti időszakát leszámítva, a Tarzan, valamint a Luc Besson-féle Metró kitérőket nem számolva, csupa olyan alkotásban szerepelt, amikről már messziről…..
Az első világháború egyik legnagyobb magyar csatájának a színhelye, évekkel a háború után egy hátborzongató dolgot rejtett magában.  ..
lajcsi1975 2020.02.05 00:42:42
@sóhegy049: Ha valaki 8 hónapig vagy 8 évig egy sötétszobában él annak különleges élmény lehet ha kihozzák a fényre. De szerintem is kamu az egész.
A felső-sziléziai nosztalgiavillamoson látott elektronikus jegykezelő készülék kapcsán kérdeztétek, hogy hogyan is működik az, úgyhogy most erről írok egy kicsit - szigorúan felhasználói oldalról, mert nem ismerem a rendszerek technikai hátterét. Nincs könnyű dolga a jegygyűjtőknek az utóbbi…..
A Terminátort kezdetben az „ultimate B film” becenévvel emlegették, hogy aztán idővel Hollywood egyik legikonikusabb és legnagyobb hatású filmjévé váljon. Az általános közvélekedéssel szemben a franchise egyértelműen legjobb darabja ez tech-noir sci-fi, és nem a második rész. A Terminátor bemutatja…..
Jövőre jön a világ legnagyobb tévéje. A szuperéles képet biztosító televíziót az osztrák C Seed gyártja majd. Nem csak a mérete, az ára is brutális lesz...
lajcsi1975 2019.07.19 07:42:46
@Fotósképző: 10x akkora fényereje van mint egy átlagos mobilnak.
Csak lehet látni akkor is ha rásüt a nap.
Nyilván nem a nappalikba szánták.
Svédországba költözésünk óta több tucat itt élő, vagy valaha itt élt magyar véleményét olvastam a svéd egészségügyről, és 90%-ban csupa negatív véleménnyel találkoztam. Volt aki feketén-fehéren leírta, hogy aki túl akar élni, az jobb, ha inkább Magyarországra jár orvoshoz. Általában nem nagyon tudok…..
Ha filmimádóként nem hallottál még Hans Zimmerről, azt úgysem hiszem el. A frankfurti komponáló zenéi nem csak filmkíséretként működnek, nem csak háttérzajként, amik egy-egy jelenet után elhalkulnak a képkockák között, hanem valósággal uralják a film teljes érzelmi terét.…..
lajcsi1975 2019.01.21 22:35:04
@leroi: Troll vagy! Ennyi!
A nacionalizmusról a történelemből tudni, hogy az előbb-utóbb háborúhoz vezet, ezért jó volna visszaszorítani a mai Európában - mondta Elmar Brok; Ha a hagyományos nagy pártok nem tudják meggyőzni az embereket, főként a középrétegeket, hogy kézben tartják a bevándorlást, akkor hamar a valódi…..
lajcsi1975 2019.01.17 19:35:13
@Szilágyi Imre: Nem eszik azt olyan forrón. :-))
Négy éven át forgatott dokumentumfilmet mutat be az M5 Bud Spencerről. Király Levente négy országban, 40 közreműködővel késztette el a Piedone nyomában című filmet, amit november 23-án pénteken 21:55-től lehet megnézni az M5 csatornán. Addig egy rövid előzetessel kell beérni...
lajcsi1975 2018.11.19 19:01:00
Kanada nagy külszíni bányáiban dolgozik a Terex Titan, ez a gépjármű-dinoszaurusz. Gondoljunk csak bele: ez a háromtengelyes egyszerre 317 tonna talajt, kőzetet szállíthat el. A 20 méter hosszú, 8 méter széles és 7 méter magas szörnyeteg üresen 231 tonnát nyom, telerakva pedig 548 tonna az…..
Mintha megrészegült volna attól a kormány, hogy bármilyen botrányt el tud tussolni Soros György emlegetésével. Akármilyen kínos ügy pattan ki a kormány vagy a Fidesz háza táján, már előre tudjuk, mi lesz a központi kommunikáció sarokköve: Soros György áll minden hátterében, ő támadja szegény kis…..
Mióta a magyar kormány megkötötte az értelmetlen, drága, környezetkárosító, orosz függést okozó paksi bővítésről szóló megállapodást Oroszországgal, azóta feszít a kérdés, hogy vajon kinek a kedvéért erőltetik, kinek jó ez az egész, mert Magyarországnak biztos nem.  Ma két információ is napvilágot…..
Hétfőn körbekordonozták a Városligetben a leendő Magyar Zene Háza területét, a Ligetvédőket kitették táborukból, és bejelentett demonstrációs területükről. Várhatóan hamarosan fakivágás és építkezés kezdődik. Mi is a gond az építkezéssel? 1. A legalapvetőbb baj, hogy a Magyar Zene Házának semmi…..
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
lajcsi1975 2018.08.29 17:21:36
@atomplanet: Meglepődnél hogy mennyien nézik ezt a "sz@rt". Amit úgy kell értelmezni hogy az rtl nem azért gyártatja ezt a műsort mert nem tudnának jobbat , hanem már ez is elég. Vagyis hozza a nézőszámokat.
  A Hír TV„megpuccsolása”, „átvétele”, „átszervezése”, „visszavétele”, a Magyar Nemzet és a Heti Válasz megszűnése után két vélemény kap hangot a magyar közéletben. Az egyik szerint a Fidesz egykori hátországát, „szellemi szálláscsinálóját” is elérte a végzet, bedarálták, arra a sorsra jutott,…..
lajcsi1975 2018.08.17 11:37:48
@math0 · ateistaklub.blog.hu

Komolyan mondom jobban indul/folytatódik így a napom amikor valaki így leosztja az agyhalott fidesztrollokat. Több ilyet kérünk. Mára ennyi maradt csak a pártatlan sajtóból.
  Ha minden igaz, és a Fidesz nem veri szét a jelenlegi fővárosi választási rendszert, akkor 2019-ben Budapest lakossága újra közvetlenül választ főpolgármestert.   Emlékezetes volt az 5 évvel ezelőtti főpolgármester-választás, hiszen Tarlós Istvánnal szemben az MSZP-P-DK összefogósdi fétisben…..
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
Miután az Orbán Viktort egykor legeciző Simicska Lajos visszaadta a Hír TV-t a Fidesznek, azonnal megszűnt a csatorna legsikeresebb műsora, a Szabadfogás, de a vitaműsor vezetői „szamizdatban” megcsinálták a soron következő, szerda esti adást, amit azóta 151 ezren néztek meg a Facebookon. A műsor…..
A rendszerváltás utáni korszakról alkotott teljes képünk átértékelődhet számunkra a következő három hétben, hiszen most már bizonyos, hogy a kampányhajrára még számos politikai botrány kirobbantását tervezi Simicska Lajos, aki szinte mindenkinél többet tud az utóbbi évtizedek politikai…..
lajcsi1975 2018.03.19 12:48:26
    A tízezres nagyságrendben gyártott T-54/55-ös harckocsik leváltására már a rendszeresítésük idején tervezni kezdték az új típust. A koncepció és az irányvonal hasonló maradt, mint ez elődöknél, csak egy kicsit jobbat akartak mindenből. A T-62-est egy laikus hirtelen alig tudja megkülönböztetni.…..
Lehetetlen elkerülni minden karcolást és horpadást, pláne, ha más hibájából adódnak ezek a sérülések. A karosszériás viszont nagyon drága, de behorpadt autóval sem szeret furikázni az ember. Otthon nekiesni kalapáccsal nem tanácsos. Akkor mégis, hogyan lehet rendbe hozni az autót? A videóban…..
Mióta Danny Boyle 1996-ban megrendezte a Trainspottingot, tisztán felismerhető rendezői védjegyekkel ellátott, markáns stílussal rendelkező filmeket készít, melyek habár mindegyike különböző – legyen szó akár hangulati vagy műfajbeli sokszínűségről –, mégis rengeteg mindenben hasonlítanak, vagy még…..