Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DropTheWorld

7 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terrorizmus a terroristák (és egy lány) szemszögéből? Egy a tömegek által okkal gyűlölt elfoglaltság, amit ez a sorozat mégis témájává tett. A mostani szezon egyik gyöngyszeméről beszélek, ami nem más mint a Terror in Resonance / Zankyou no Terror. Eddig az első két…..
Sziasztok! Ma egy olyan műfajú animével fogok foglalkozni, amiről még úgy nagyon nem esett szó itt a blogon, ez pedig a mecha. Nem vagyok oda túlzottan oda a mecha animékért, bár azt elismerem, hogy van 1-2 olyan sorozat, ami a téma legjobbja, mint a TTGL, a Code Geass, az NGE és a…..
Avagy: The Legend of the Legendary Heroes Az első bejegyzésemet egy nem olyan híres animével nyitom és akár fel is tehetnénk a kérdést, hogy miért teszek ilyet? A válasz pedig.: Nem ajánlom senkinek, hogy ezt a sorozatot megnézze. Ebből már rá is jöhettetek, hogy ez nem egy…..
Nemrég ért véget ez a sorozat is, amibe nagy hévvel vetettem bele magam, mert tetszett a koncepció, amit elénk vetítettek; Lolik, szörnyek, verekedés-háborúzás, különböző technikák és jó karakterek. Az első pár rész végignézése után folyamatosan úgy éreztem, hogy igen, ez…..
Nekem tetszett :D fantasy , romantika  Történet főhőse a 17 éves Yui ,aki apjával élt ,majd apja munkát kap igy  ott kell hagynia lányát. Csakhogy érzi, hogy gyermeke nem boldogulna egyedül, így beadja egy  "kedves barátjának", hogy vigyázzanak rá, amíg vissza nem tér. Ez…..
vonatmagazin Rail Wars! 2014.07.20 15:38:26
"And now something completely different..." - mondaná azt valahogy a művelt német, így aztán mi is ugrunk egy nagyot, maradva azonban a vonatok világánál csak egy kicsit más dimenzióban, méghozzá kettőben. Tavaly év végén olvastam azt a hírt, hogy a Rail Wars! nevű regényből…..
Most tudatosodott bennem, hogy igenis szeretem a shoujo animéket, illetve mangákat és ebben a felismerésben az Ao Haru Ride volt a segítségemre. Az első két részt láttam eddig belőle (ennyi van kint eddig) és meg kell mondjam tetszik! A hátteréről őszintén szólva nem tudok semmit,…..
Sailor Moon Crystal - ahol a lányok elmennek a lokális klubba és kristályt szívnak egy közös asztalnál, amíg mind azt nem képzelik, hogy varázslatos ruhában a gonosz ellen harcolnak béna képességekkel. Végre egy sorozat, ami a mostani generációt akarja megszólítani és nem egy…..
Nagyon régen volt már bejegyzés mangákról és animékről, melynek az a legfőbb oka, hogy az utóbbi időben nagyon eltávolodtam tőlük. Erre talán majd szentelek később egy külön bejegyzést. Viszont amire sohasem gondoltam volna, az az, hogy én erről a sorozatról valaha is…..
Sziasztok! Íme elkészültem a legújabb bemutatóval amiben a Kore Wa Zombie Desu Ka című anime lesz bemutatva. Jó Szórakozást!       ..
Egy magánkézben lévő börtön, melyet egy katasztrófa helyszínén húztak fel. A felszínen csupán egy hétköznapi létesítmény, mely távol tartja tőlünk a bűnözőket... De vajon milyen mély is a nyúl ürege valójában..? Ezt a 12 részes sorozatot nemrég fejeztem be és nem…..
Sziasztok! Mivel már bemutattam a Deadman Wonderland mangát és elmondtam hogy mennyire király a manga eljött az ideje hogy vessünk egy pillantást az animére is. Következzék tehát a Deadman Wonderland c. anime!                      …..
anime no kami Campione 2014.05.03 23:03:00
A történet főhőse Godou Kusanagi aki egy átlagos diák mindaddig, amíg nagyapja rá nem bíz egy régi kőtáblát hogy juttassa vissza tulajdonosához. Útja során találkozik egy szőke szépséggel Erica Blandellivel aki meg akarja szerezni tőle a táblát, de végül csak elkíséri a…..
Sziasztok! Ahogy a címsorban is leírtam, a blog különböző animék bemutatásával egybekötött kritikákat fog tartalmazni, amik teljes egészében a saját véleményemen és megtapasztalásaimon alapulnak. Igyekszem majd minél jobban körbejárni az adott sorozatot, amivel éppen…..