Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kösz, alkalmaztott

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kindermann: Lepidopterologische Notizen (= Lepkészeti jegyzetek) kézirat, 116 pp.   Kindermann Albert (? – 1847) és azonos nevű fia (1810-1861) csehországi születésűek voltak, ahol a takácsmesterség mellett, már lepkészkedtek. Az 1820-as évek táján kezdték Magyarországot felfedezni a külföldi…..
A kormány enged a társadalom nyomásának, és államilag beszerzett játékokkal töltik fel a nyerő automaták kivonása után a kocsmákban maradt űrt. "A Microsofttól nem tudtunk elég Kinectet szerezni, de a Közgép már átállította az egyik gyártósorát csattogós lepkék…..
kösz, alkalmaztott 2012.10.11 16:25:39
kösz, alkalmaztott 2012.10.11 17:05:24
Indul a showAz RTL Klub új reality műsorral próbálja feldobni nézettségét: a Baló Világ villa lakójáért, Baló Györgyért kell majd izgulnunk! A neves televíziós újságíró lapunknak nyilatkozva elmondta, örül, hogy a műsor koncepciója nemcsak egy olcsó szójátékra épül,…..
Több minisztert is kivégezhetnek október 10-ig, értesült az Amerikai Népszava. Először csúcsminiszterekkel, majd államtitkárokkal végeznek a lap értesülései szerint, ezután a helyettes államtitkárokra és a kereszténydemokratákra kerül a sor. A kivégzésekre azért…..
A Fidesz-politika kétpontos szabálya: 1., A miniszterelnöknek mindig igaza van. 2., Ha netán mégsincs igaza, akkor életbe lép az 1. pont... Írja itt Török Gábor az okosságokat, hogy politikai hasznon így, politikai haszon úgy, meg hogy a kormány politikai értelemben, a…..
Bármilyen hihetetlen is, egészen egyszerűen jókedvem kerekedett a Semmelweis Egyetem keddi sajtóanyagától. Ha jól értem, Schmitt Pál tényszerűen plagizált - a jelentés összefoglalója szerint "a dolgozat szokatlanul nagy terjedelmű szövegazonos fordításon alapul" -,…..
kösz, alkalmaztott 2012.03.27 20:18:54
@csorsza: nem nosztalgiáztam (ha figyeli a zárójeles megjegyzést, abban ez is ott van), csak egy - nem lényegtelen - különbségre hívtam fel a figyelmet.
A Schmitt Pál doktorijának eredetiségét vizsgáló bizottság jelentéséről a hvg.hu megállapította, hogy azt egy bolgár szerző mesekönyvéből másolták ki, csak az eredeti mesében a hosszú farkú rókát kicserélték Schmitt Pálra és rövid farokra. Amint a hvg.hu több hónapnyi…..
A számos összehasonlító cikk adta az ötletet a cupertinói cégóriásnak a beruházásra. Hazánk operációs rendszere a nyártól Mountain Lion lesz.   „Egy év alatt több értéket termelünk, mint Magyarország GDP-je, idézték sokszor, én ezt égi jelnek vettem.”…..
kösz, alkalmaztott 2012.03.06 10:45:43
@tobias2: zseniális komment!
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
kösz, alkalmaztott 2012.02.06 13:50:41
Nyelvesztelen Bestia curvafia! 2008.12.15 06:00:00
Valahányszor a kezem ügyébe kerül egy olvashatóan átírt középkori nyelvemlék szövege, újra és újra megdöbbent, hogy ma is milyen könnyen érthető a hat-hétszáz évvel ezelőtti magyar nyelv. Ha létezne egy időgép, amivel visszarepülhetnénk, mondjuk Nagy Lajos korába, Buda…..
Michael Knight Make love not war 2012.01.26 16:55:00
Gyurit régóta nem zavarják a számok, ezt tudjuk róla, és mindennek ma ismét tanúbizonyságát adta. Bejelentette ugyanis, hogy az egykulcsos adórendszernek köszönhetően úgy tűnik, hogy nőtt a népszaporulat is. A baj az, hogy a KSH-nál ezt nem egészen így tudják. Nem lennék…..
A pozícióváltást Orbán nem lefokozásként, inkább jutalomként értékelte. „Valahogyan meg akartuk köszönni Gyurinak (Matolcsy György - a szerk.), hogy az elmúlt másfél évben kormányosként tartotta a frontot az ország hajóján” - jelentette be hétfői…..
kösz, alkalmaztott 2011.12.05 15:01:00
Érdekes evolúcióra figyelt fel lapunk egyik olvasója. Úgy tűnik nem megy túl jól a Wikipediának az adománygyűjtés. A bannereken ugyanis a megtört arcú alapítót, Jimmy Wales-t felváltotta egy egyszerű programozó, Brandon Harris. A lapunk által megkérdezett reklámszakértők…..
kösz, alkalmaztott 2011.11.29 11:59:04
@2002: pista bá eltűnt.
A görög és az olasz szakértői kormány után hazánkban is szakmunkás kormány alakul.„Szerintem valamit félreértettek.” – tanácstalankodtak az IMF képviselői. A szakmunkás kormányban, egy víz-, gáz-, központifűtés-szerelő, három kőműves, egy felszolgáló,…..
A Szociális Családiház-építési Program I. ütemének helyszínéül kijelölt Ócsát a szociális körülményekre tekintettel Ócsóra nevezik át. A helyi kínaiak közösségnek tetszik az új név. „Végre egy helységnév, amit ki tudunk mondani” - szerette volna nyilatkozni…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..