Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMS Taurus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A boltokban annyi féle Túró Rudi hasonmás kapható, hogy kíváncsiak lettünk: tényleg a Pöttyös-e a legfinomabb és mennyire gagyik az olcsó Rudik. Érdemes-e a drágábbat venni? Ezért megvásároltuk a környéken kapható összes fajta túró készítményt és nekiláttunk kóstolni. Tesztalanyok: 2 felnőtt és 3…..
SMS Taurus 2016.12.12 11:24:51
@Sia: Pontosan így van, a magyar "túrórudi" egy nagyon gyenge utánzata az eredeti szovjetnek. Ezt tessék megkóstolni: 65.media.tumblr.com/b3d728f707fb2affa002e76a17ab65b7/tumblr_nmudmrVclY1rrx9qyo3_500.jpg
Orosz boltban lehet kapni. Persze valójában ez sem orosz, hanem valamelyik balti országban gyártják...
A fideszes propagandamédia teljes erővel harsogja, hogy a nyugdíjasok micsoda ajándékot kaptak személyesen Orbán Viktortól; Lázár János és Kósa Lajos össze-vissza beszélnek, hogy a köztisztviselők vagy a postások viszik-e ki az Erzsébet-utalványokat a nyugdíjasoknak. Nem ez az egyetlen baki a…..
Augusztus óta új gyártója van az állami média műsorának, a Maradj talpon!-nak, de eddig ők is a korábbi, tapasztalt stábtagokkal dolgoztak együtt. Aztán a legutóbbi forgatási napon Gundel Takács Gáboron kívül mindenkinek felmondtak a Bors információi szerint...
A Note 3 Pro Global Edition a Xiaomi első B20-as telefonjai között szerepel. Már sokan álmodoztak róla, hogy milyen szép is lenne, ha a Xiaomi készülékek az itthoni, elsősorban vidéki 4G hálózatokon is működnének, és nem kellene visszaváltani 3G-re, vagy sok esetben még lassabb kapcsolatokra. Itt…..
SMS Taurus 2016.11.04 12:26:43
@Xulirt: Az "ugyanaz" egy szó!
A 24.hu szúrta ki, hogy a mai Híradóban, Fókuszban és az időjárás-jelentésben is illuminátus kéztartással köszöntek el az RTL tévései, ami ugye vagy TÖK VÉLETLEN, vagy ótvaros nagy trollkodás, de a javából, és a legszórakoztatóbb módon. Vagy... ..
Boris Johnson? Ugyan már... Az igazán kúl városvezetőket Magyarországon kell keresni! Alexandra szemtelenül fiatalon, alig 27 évesen lett humán területért felelős főpolgármester-helyettes Budapesten, és persze sokan azonnal nekiestek, akik nem bírták elviselni, hogy egy fiatal,…..
A krimikből, háborús- és gengszteres filmekből ismerjük az orosz rulettet: Beteszünk egy golyót a tárba, megpörgetjük, és valaki fejéhez (rosszabb esetben a sajátunkhoz) szorítjuk a pisztoly csövét. Aztán meghúzzuk a ravaszt, és vagy szerencsénk van, vagy loccsan az agyvelő.…..
Internetadó, migránsok Nagyon messze vannak még a 2018-as választások, így nehéz erre válaszolni, de két ciklus egymás után hosszú idő, ráadásul úgy tűnik, a Fidesz még mindig nem mutatja a kifáradás jeleit. Ha úgy tűnik, valamit túlhúztak, például az internetadót, akkor…..
Az EU egyes tagállamai élükön Németországgal, úgy beszélnek a menekültek igazságos elosztását szolgáló kvótarendszerről, mint az egész probléma Szent Gráljáról. Nem működő elképzelése persze bárkinek lehet, még Merkelnek is. Azt az utópisztikus álmot hajtják, hogy…..
Jobbegyenes WTF?! 2014.10.17 14:58:23
A magyar adóhatósági vezetők és Fidesz-közeli üzletemberek  - köztük Habony Árpád és a Századvéget vezető Heim Péter) kitiltása olyan sztori, amit mintha kifejezetten a Jobbegyenes wtf rovata számára írtak volna. Az első felkiáltás, ami a híreket olvasva kibuggyan az…..
Ha minden hónapban annyit emelkedik a hőmérséklet Budapesten, mint március és április között, akkor elég csak szépen egyenesre tapicskolni az agyagos földet a Csalogány utcai parkolóban és augusztusban gyönyörű síma cseréppé ég ki az egész. Addig azonban sajnos be kell érni…..