Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akoskiss

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fények és képek Válogatás 2010.02.12 10:39:49
Elkezdtem egy fotós képzést, mert nagyon érzem, hogy hiányoznak a technikai alapok, no meg azért is, mert szeretnék más szempontokból is továbbfejlődni. És mindezek mellett még az is motivál, hogy más fotósokkal, fotózás iránt érdeklődőkkel tölthessek időt.Hetente fogunk…..
akoskiss 2010.02.12 22:35:59
A napokban egy kedves olvasó egy levelet dobott a Képet Loptam blog virtuális postaládájába, melyben egy Facebook alkalmazás linkje lapult.A "Plusz egy tipp mára" nevű alkalmazás egy lopott képet használ, és a sors fintora, hogy a fotó az enyém.Íme a szemtelen alkalmazás…..
 Kedves Olvasók!Mivel ez a 3. blog, amit szerkesztek, rendkívül kevés időm van feldolgozni a beérkezett sztorikat. Leginkább az a baj, hogy nem komplett történetek érkeznek, hanem linkek lopott és eredeti képekről, minden szöveg nélkül. Ez azt jelenti, hogy minden egyes posztot…..
Jómagam amatőr fotós vagyok és többször voltam szenvedő alanya képlopásnak. Mivel nehéz eredményesen fellépni azok ellen (sokszor nagy látogatottságú weboldalakról van szó), akik engedély nélkül használnak fel képeket és egyéb kreatív szellemi termékeket, úgy gondoltam,…..
Képet Loptam Szólni kívánok 2010.02.01 21:12:00
Köszönöm az eddigi történeteket (mind a 5-öt)! Viszont van egy kérésem felétek. Ha csak megdobtok egy linkkel, hogy nekem ezt és ezt a képemet használták fel engedély nélkül, azzal túl sokat nem tudok kezdeni. Megtennétek, hogy leírjátok, hogy pontosan hol és mikor jelent…..
Képet Loptam Vihar előtti csend 2010.01.29 19:16:00
Jelenleg 2 folyamatban levő ügyről tudok, és mindegyiknél elképzelhető a megegyezés. Lehet nem is lesz bejegyzésünk? Tényleg minden szép és jó?(Félek, hogy ez nem így van.)..
Hangátvitelre alkalmas kommunikációs eszközzel újít a legnagyobb közösségépítő szájt. A hírek szerint az eszközt az a Vivox fejleszti a Facebook számára, mely korábban például a Second Life-ba is implementálta a hangalapú kommunikációt.Még jobb hír, hogy várhatóan a…..
Adott a belga tizennyolc éves Kimberley Vlaminck, aki elmondása szerint három darab csillagot szeretett volna tetováltatni a bal szeme köré. Egy Belgiumban dolgozó román tetováló művészt választott ki erre a feladatra. Milyen jó ötlet az arcod dekorálását egy olyanra bízni akivel…..
Hozzám is jött már oda parkolóban kéregetni olyan ember, aki előbb gyógyszerre kért pénzt, merthogy ugye "látom, neked jobban megy, mint nekem", majd pedig mikor mondtam neki, hogy utcán elvből nem adok senkinek pénzt, akkor bepróbálkozott a jófejséggel, hogy akkor…..
akoskiss 2009.06.13 14:27:12
@Laslow: A héten láttam kétszer is ott. Tényleg nagyon szépen zenél, én is adtam már neki, sőt fotóztam is: www.flickr.com/photos/akoskiss/2625017069/
A Bamakón az idén is részt vesz az Index, és ezen a blogon tudósít a kialakult helyzetről.Az olvasóbarát terv az, hogy mindenegyes nap más autóból. Azaz naponta új társasággal és autóval küzdjük végig az utat, így minden napra jutnak majd újabb és újabb kihívások,…..
akoskiss 2009.01.17 11:21:54
Szeptember 22-én lecserélték a Széchenyi-hegyi adótorony tetejét, a digitális műsorszórásra való áttérés részeként. A százkilencvenegynéhány méteres antenna utolsó, tizenvalahány méteres szakaszát ipari alpinisták leválasztották a szerkezetről, a leemelés, illetve…..
VIRKA így kezdődött... 2008.08.28 13:51:00
2008.08.22. Keleti Pu.délután 18.05 kor indult a vonatom Zürichbe. Rendkívul élvezetes ut volt! :) 6 személyes kupében "laktam", irto jofej utitársakkal. Rokonszenves Fiatalember (Ákos), Kedves-vicces Klári, Elvis Presley, Politikus Úr, és Keszthelyi Erzsi. Előszőr csak 3 an…..
Budapest-Bamako Az indulás képei 2008.01.12 10:28:00
(A startról készült fotókat Nagy Attila készítette.)..