Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filippon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trekkerként nem volt számomra egyszerű feladat, de a jeles évforduló alkalmából igyekeztem elfogulatlan megemlékezést írni Gene Roddenberryről, aki hetven életéve alatt sok kalandot élt át, szakmai sikereket és kudarcokat, írótársai elismerését és gúnyolódását. Aki kivételes empátiája ellenére…..
Voltak bizonyos félelmeim az október 8-án megjelent Pál Utcai Fiúk lemez kapcsán, mert egy ideje már a sápadás jeleit éreztem a csapaton, ezzel együtt maximális nyitottsággal ültem le meghallgatni az összes új számot, de amit hallottam, az sajnos pontszámokkal nehezen értékelhető...
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Filippon 2019.09.22 14:13:35
Korábban már írtam nektek egy klasszikus módszert a kerti szerszámok rozsdamentesítésére, most azonban egy sokkal egyszerűbb módszert mutatok, amihez kotyvasztani sem kell.  Az egész lénye annyi, hogy a szerszámok rozsdamentesítésére nem kell célirányos, drága vegyszert venni, elég, ha a boltban a…..
Vannak dalok, amik arra születnek, hogy a rádióban a semmiről recsegjenek a semmibe. Persze azért ennél jobb dalok is léteznek. Viszont ezeken túl még vannak olyan dalok is, amik zsigerszinten kapnak el és húznak át egy kapun, hogy azon túl aztán jó mélyen megforgassák benned a világot. Meg van egy…..
Mit érne egy autós vélemény-blog legjobb autós üldözések best-of lista nélkül, ezért íme egy saját lista, amelyben igyekeztem összegyűjteni olyan jelenteket, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az autós…..
Filippon 2017.04.02 20:32:36