Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Policatura

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schiffer András a legnagyobb király, a legnagyobb király, a legnagyobb király - kantálom magamban. Ha lenne érzékem a tánchoz, akkor most perdülnék párat, mint az ex-miniszterelnök, vagy mit tudom én. A lényeg, hogy most valamiféle boldogság van a szívemben. Végre egy olyan…..
Policatura Ördök Nóra 2014.07.09 16:36:49
Az ország legjobb műsorvezetője távozik az anyacsatornájától, az RTL klubtól. Mindenki mélyen meg van döbbenve, hogy a titokban lefolytatott tárgyalások után Nóri a konkurenciához csatlakozik. Korábban még a képernyőtől való távolmaradását hangoztatta, a családra való…..
Takarékosság, vagy belső harcok, esetleg egyéb okok miatt, szerződés-stoppot rendelt el a kormány. Erről egy körlevében értesítették az érintetteket, ami végül -ahogy az lenni szokott- kiszivárgott. Erről szól a mai kép   ..
Policatura Brazilia 2014.07.09 00:47:46
Se nem magyar, se nem politikai téma, de a mai nap csak erről szól. Illetve annyiban azért lehet, hogy kapcsolódik a kis hazánkhoz ez a hír, hogy Brazíliában is sok új stadiont építettek az "adófizetők pénzén" és a szegényég ott is nagy. Mi a nagyobb szégyen: a magyar…..
Nekem már a két elveszített választás után sem tűnt jó ötletnek Mesterházy menesztése. Most pedig, hogy eltelt pár hét, már kifejezetten rossz döntésről beszélhetünk. Ő legalább egy fazont tudott adni a pártnak, volt arca Magyarország legnagyobb ellenzékének.De ma? Ki ma az…..
Policatura Hokedli 2014.07.06 16:35:20
Ennek a blognak az ötlete már régóta megfogalmazódott bennem. Az ötletek csak gyűltek-gyűltek, most pedig végre el is jutottam a megvalósításhoz. Ennek első, direkt a bloghoz készült eleme "A hokedli" című kép. Sok gond van a baloldalon, tudjuk. Sok baloldali ember hiszi, hogy…..
Policatura Elindult a Policatura 2014.07.06 14:12:37
Kedves Olvasók!   Ma elindult a Policatura, a magyar politikai élet képes tükre. Mivel nem vagyok a szavak embere, inkább vizuálisan tudom megjeleníteni a gondolataimat, ezért ez a blog a képekről fog szólni, kevés kiegészítő szüveggel. A most közölt kép már nem aktuális,…..