Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingnewbie

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A marketingnewbie.blog.hu nem fog eltűnni, mert szerintem sok hasznos dolgot fogalmaztam meg itt, amely akár évek múlva is komoly motivációt nyújthat egy-egy erre tévedő útkeresőnek. Innen is köszönöm a több ezer lapletöltést. Viszont én már nem vagyok marketingnewbie.Az új…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
A The Daily Show vendége volt Anne Hathaway színésznő, akit Jon Stewart új filmjéről a Song One-ról kérdezett. Hathaway egy dalt is énekel a filmben, Stewart először csak az éneklésről kérdezte, majd hibát követett el, mert megkérdezte azt is, hogy miről szól a film. Hathaway…..
marketingnewbie 2015.01.23 06:36:15
@(((d(-_-)b))): :D Igen. En nagyon sajnalom oket es ezt mindenfele negativ felhang nelkul mondom. Ok azok, akik meg nem vallaltak felelosseget az eletuk alakulasaert. Mindenki hibas. A kormany, a szomszed, a gyerekkoruk, a szulok, a korulmenyek, egyedul ok nem. Soha semmiben. Ezek az emberek imadjak a szenvedeseiket mert addig van mi moge bujni. Pedig eselytelen boldognak lenni amig nem fogadjuk el, hogy mi vagyunk felelosek az eletunkert. Persze vannak vannak tortenesek amiert nem mi vagyunk a felelosek, de azert h arra hogyan reagalunk, azert mi vagyunk.

Ugyanarra a tortenesre ez az ember egesz maskepp reagal mint pl mi.

Ezek az emberek harom dologrol ismerkszenek meg: Masok hibaztatasa, kifogasok keresese, es az onigazolasok. :) Es uristen mennyi ilyen van, akik ezeken a forumokon elnek mind a harommal (es persze az eletben is.
marketingnewbie 2015.01.23 10:38:44
Elfáradtam. Túltoltam az életem 2014-ben, és ez most mutatkozott meg az év elején. Többen is figyelmeztettek, hogy túl sokat dolgozom, túl sok dolgot csinálok egyszerre, de nem hallgattam rájuk.  Nyílván vitt előre a szívem, de az előző fél hónapban volt idő egy kicsit…..
A legtöbben ott rontják el az életüket, hogy sokáig az sem érdekli őket, hogy a pincében vannak, utána meg rögtön a harmadik emeltre akarnak jutni. Nem lehet. Aki így jut fel, az rohadt hamar még mélyebbre zuhan. Teljesítmény nélkül nem lehet stabil, hosszan tartó a…..
A novemberem összességében mérsékelten, de sikeres volt. Azaz lehet, hogy nem is csak mérsékelten, de nem szeretném elbízni magam. Még nagyon sok mindent a helyére kell rakni, és akkor szépen lassan kirajzolódik egy fantasztikus kép. Egy nagyon szép, nyugodt és kiegyensúlyozott…..
Vannak olyan periódusok az ember életében, amikor feltartóztathatatlanul ömlik rá minden. Nekem ez 2013 decembere óta tart. Azért is írom meg ezt a posztot, hogy kiírjam magamról, hiszen erre (is) való egy személyes blog. Plusz kivételes referenciapont lesz ez, míg élek. A…..
Ma reggel félkómásan rápillantottam egy szabad percemben a blogomra és szinte nem hittem el, amit láttam. Több mint egy hónapja nem írtam bele. Ez van, amikor az embernek elkezdenek DŐLNI azok a lehetőségek, amelyekért az előző 10 hónapban dolgozott. Rögtön egy ígéret az…..
Marketing newbie Csúcshatás 2014.09.22 10:55:46
Az egyik legjobb hollywoodi mozi címét kapta meg a mostani bejegyzésem. Nem véletlenül. A főszereplő egy sikertelen író, akit Bradley Cooper alakít, méghozzá zseniálisan. Eddie Morra totálisan kiégett, egyre többen javasolják neki, hogy adja fel az álmait, hagyja abba az írást,…..
Biztosan sokan olvastátok a Titkot, amely igazából az eredeti „tannak” a lebutított verziója, de azért használható. Igazából bárki, aki komolyan gondolja azt, hogy változtat az életén, az nem ragad(hat) le itt. Én se tettem. Sőt. Végigolvastam, aztán eltettem. Mert egyre…..
Az elmúlt egy hónapban a sok pályázás mellett nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy merre tovább. Augusztusban voltam 5 interjún és háromszor az utolsó körben „véreztem el”. Aztán jött a villámcsapás… A hónap közepe tájékán egyszer csak úgy éreztem, hogy váltanom…..
Előző írásomban azt fejtegettem, hogy az álláskeresés mennyi idejét el tudja venni az életemnek. A mostani bejegyzésben egy átlagos napomat fogom megosztani veled, amely közel sem olyan átlagos. Már a reggelem is másképpen indul, mint a legtöbb embernek. Méghozzá, reggeli…..
Az álláskeresés, ha jól csináljuk, elég sok időnket elveszi. Közel sem annyi az egész, hogy minden egyes levélbe becsatoljuk a szükséges dokumentumokat. Nem véletlenül írja azt a legtöbb szakértő, hogy az álláskeresés egy külön szakma, amelyet mint bármelyik másikat,…..
Idegőrlő tud lenni az álláskeresés. Az ember az önbecsülését is elveszítheti egy hosszabb sikertelen folyamat során, ha hagyja. Igazából nem történik más, csak annyi, hogy jönnek a sikertelen interjúk sorozatban és az ember önbizalmát bombázzák. Ebből pedig egyenesen…..
Itt járok most. Nagyjából három hónapja keresem a helyem a munkaerő piacon és intenzív felkészülés után most vagyok abban a státuszban, hogy elkezdtem teljesen célirányosan munkát keresni. Ehhez most olvasom épp Beck Zsolt, (Beck And Partners Kft vezetője) – Az álláskeresés…..
Szép lassan a végére érünk a múltnak és felváltja a jelen, amelyben már arról fogok írni, hogy mi mindent csinálok most azért, hogy öt év múlva ott legyek, amit kitűztem célként magamnak. Ám ne siessünk ennyire előre, mert mint mindenben, a karrierváltásnál is az első…..
Nem mindenki alkalmas arra, hogy marketinggel foglalkozzon. Ahogyan adminisztrációs munkatárs sem lehet bárki. Először csak azt éreztem, hogy csökken a motivációm, amelyet különféle technikákkal egy ideig sikerült mégis fenntartani, de szépen lassan elvesztettem a hitem a régi…..
Marketing newbie Akkor kezdjünk... 2014.07.06 13:11:36
Fél éve még én is csak úgy kezdtem volna el blogolni mint az emberek nagytöbbsége. Cél, terv, tematika nélkül. Tegnap, mikor eldöntöttem, hogy belevágok a blogolásba az első két kérdésem az volt, hogy kinek szól és mi a célom a bloggal? Kinek szól, ki a…..