Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kérdő101

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok után, hogy 2018-ban minden eddiginél nehezebb kitűnni egy-egy új sorozattal, a sikeres könyvek adaptációja továbbra is az egyik bevált módszer arra, hogy legyen egy fix közönsége a sorozatnak. Dan Simmons a legmenőbb kortárs írók között van, mégis az AMC új sorozata az első, ami feldolgozza az…..
Kérdő101 2018.03.29 22:26:53
Kérdő101 2018.03.29 22:28:01
@ügyfélszolgálatos: az viszont nem zavarja öket ha ennek tizszereset szoci libsi stb teszi....
Manapság, egy magára valamit is adó trekker-gamer kifejezetten éhezik egy jó Star Trek-tematikájú játékra, főleg a Star Trek Online lassú, de biztos haláltusája miatt. Ezen apropóból szeretnék nektek bemutatni egy játékot, mely ugyan nem fogja megváltani a világot, de talán pár órás kikapcsolódásra…..
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Mélyen /a pokol fenekén/ tisztelt Lázár János! Engedje meg, hogy reflektáljak külföldön élő magyarként a HVG-ban  megjelent interjújának egyik részletére. De ha nem engedi meg, ...attól még megteszem! Részlet az interjúból.: "Sokan mégis külföldön keresik a boldogulást. Nem a magyar kormány miatt…..
Ha valaki szereti a történelmi tényeken alapuló, a kémes, paranoiás sztorikat, akkor vasárnap este (azaz másnap reggel) üljön le a Manhattan elé, mert a trailer alapján rohadt jó kis sorozatnak ígérkezik. A sztori az amerikai atombomba megépítése (létrehozása? gründolása?)…..
Harrison Ford is kilátogatott a forgatásra:)))   A Színészek, producer és a rendező MOST!    ..
Kérdő101 2015.09.16 23:29:44
a tortilla mexikói kenyérféle, mely kukoricalisztből készül és amely jó néhány mexikói étel alapja. "ahogy itthon sem süt minden háziasszony kenyeret, úgy mexikóban sem készít minden család magának tortillát. ezt a kukoricalepényt főként mexikó piacain lehet beszerezni,…..
Oroszország (egyelőre) nem hivatalosan tiltakozik az ellen, hogy az Occupied avagy Okkupert (Elfoglalva) című norvég sorozatban az országot egy erőszakosan terjeszkedő hatalomnak állítsák be. A tízrészes, minisorozat formátumban képernyőre kerülő műsor forgatókönyvét még Jo…..
Mandiner blog Orbán-jelentések 2012.04.05 18:01:00
  Volt egyszer egy rendszer, benne aktív és passzív állampolgárokkal, elégedetlenekkel és mindent kiszolgálókkal, bomlasztókkal és rendfenntartókkal, jelentőkkel és jelentettekkel, élőkkel és a mások életét figyelőkkel. Legépeltük a ma nyilvánosságra hozott…..
Kérdő101 2015.04.19 12:22:53
Füstleves Ausztria szigorít 2015.04.14 05:47:03
Az elmúlt években jártam néhányszor Bécsben, és fura volt az a nagy megengedés, ahogyan a dohányzáshoz viszonyultak. Szinte bárhol rá lehetett gyújtani, utcai automatákból is lehetett cigit venni, éttermekben, kávézókban kint volt a hamutartó. Persze a meglepődésem azért volt…..
Kérdő101 2015.04.14 21:03:52
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Újabb két műsorvezetőt mutatott be a köztévé a március 15-én induló Petőfi tévéről, ami ugye NEM bulvártévé lesz, hanem fiatalos, lendületes adó, kurrens, menő tartalommal, tán még hipszterek is lesznek rajta meg Scooter. Tegnap Tatár Csillát és Kerekes Pétert láthattuk,…..
Végre, végre, végre! Hát ez is eljött. Igazából nem is ez jönne még, de muszáj voltam ugrani egy kicsit és végre leírni az egyik kedvencemet, ami nem más mint a Zimány Linda Skinny Bitch diéta. A mai lányok nagy dilemmája, hogy miként lehetne egy pénzes pasit megkopasztani leadni…..
Míg Magyarországon Kövér László nemes egyszerűséggel csak cirkusznak nevezte az eddig több mint háromezer áldozatot követelő ukrán konfliktust, addig külföldön jelentős politikusok, közéleti személyiségek már egyenesen Adolf Hitlerhez, a náci Németország vezetőjéhez…..
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
Az elmúlt hét slágertémájává vált az, hogy vajon a nyugati államok küldenek-e fegyvereket Ukrajnának? Az Atlantic Council január 30-i konferenciáján már több résztvevő szájából elhangzottak olyan utalások, melyek az amerikai irányvonal változásáról szóltak. Azt senki nem…..
Berlin: Most ért véget nálam. Addig nem szerettem volna semmit mondani róla, amíg nem láttam/hallottam, vagy csak részleteket, kiemelt pillanatokat. Ami a megjelenése óta folyik körülötte, azt nehezen fogadtam el. Mert már minden fórumon agyonszapulták, lehurrogták, köptek rá.…..
A dalok a Some Great Reward korszakból származnak, és eldönthetlen, hogy Martin vagy Alan énekel rajtuk. Az egyik dalt ismerjük (If You Want), a másik háromról viszont eddig csak mendemondák terjengtek. (Violence, I Feel No Guilt, Until You Sown The Seed). A dalok letölthetőek és itt…..
midi.blog.hu Ákost látni és 2014.12.17 09:29:23
Kraftwerk? Depeche Mode? Jean-Michel Jarre? Tangerine Dream? Felejtsük el. Az év – vagy az évtized? – legnagyszabásúbb szintipop koncertjét magyar földön Ákos rendezte a múlt hét péntekén és szombatján az Arénában, húszezernél is több embert szórakoztatott elektronikus…..
A II. világháború idején Alan Turing (Benedict Cumberbatch), a különc matematikus segített megfejteni az Enigmát, a nácik által használt, feltörhetetlennek tartott üzenettitkosító berendezés kódrendszerét, és a történészek szerint ezzel két évvel rövidítette meg a…..
Magyarországon szerencsére egyre több a cool arc, aki megtalálta a saját stílusát. Na de ahhoz egyenesen a hanyag elegancia és a művészetek hazájából kell érkezni, hogy valaki képes legyen úgy magához vonzani a legcoolabb arcokat, mint kerti lámpa a szúnyogokat. Paolo régebben…..
Kérdő101 2014.12.11 17:59:22
Két tengely mentén haladunk: Dennis-Fannika és Vikcsu-Zsuzsa konfliktusozik végig. Ez az egy mondat is elég lenne szerintem erről a részről, de hát csak kifejtem, ha már itt vagyok. Dennis és Fanni tengely, avagy Inkább beszélgetnék egy cserép petúniával Dennis és Fanni…..
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
-    Hello! -    Hello! Na, mit szólsz az új DM lemezhez? -    Micsoda? Van új DM lemez? -    Hát, erről a koncertlemezről beszélek! -   Ja, hogy arról! Az neked új lemez? Szerintem meg csak egy újabb módja a lehúzásnak. Meg különben is, DVD mellé audio CD-t kiadni…..