Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peto Andrea

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi azzal a probléma, ha egy olyan portál, mely a hitelességére, pontos tájékoztatására és átláthatósága mellett az emberi jogi elköteleződésére is büszke, interjút jelentet meg a puncs.hu tulajdonosával, és újságírói alákérdezésekkel kvázi hirdetési felületet biztosít neki? Mi azzal a probléma, ha…..
A művi terhességmegszakítás szabályozásáról folytatott nyilvános viták soha nem csak arról szóltak, hogy a nő testében fejlődő embrió magzat vagy még meg nem született gyermek. A vita annak az időpontnak a meghatározásáról, mettől számítjuk az embert, az ókorig nyúlik vissza. De a művi…..
Az utóbbi hetek közéleti vitája megmutatta, hogy konszenzus van a politikai pártok között, hogy a nők hiányáról a közéletben mindenkinek van valmilyen véleménye. A cikk egy ritkán elemzett területen, a diplomáciában elemzi a nők alacsony részvételi arányának okait, amely a Visegrádi országokban, így…..
Mandiner blog Félreértett gender? 2014.07.03 07:01:00
Nemrég matematika-professzori állást hirdettek meg a berlini Humboldt Egyetemen, ahol egy férfi bizonyult a legjobb pályázónak, azonban nem vették fel őt, mert az álláspályázat az egyetemi női esélyegyenlőségi célokkal is össze volt kapcsolva. Az állás így betöltetlen maradt.…..
Peto Andrea 2014.07.05 14:03:09
felhivnam a figyelmet erre a filmre:
hosszabb valtozat:
www.youtube.com/watch?v=O82sWwjeT8I&feature=youtu.be
es a rovidebb
www.youtube.com/watch?v=-g5vK1kj7as&feature=youtu.be
a gyors reagalas es minosites helyett egyutt gondolkodas es parbeszed visz elore. mindannyiunkat.