Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tanuzaba

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan csodás pillanatai a nernek, mikor a renccerszolgákban is eltörik valami, és a feltétlen hűség mögül kikandikál a kétségeivel küzdő gyarló ember. Egy pillanatig, persze, mert az Orbán igában töltött évtizedek dresszírjével sikerül elnyomni.  Kósa Lajosban állt…..
A reklámadóról zajló vita hullámai az RTL Klub falait nyaldossák. Sokan ironizálnak a legnézettebb kereskedelmi tévé hirtelen jött bátorságán. Azon, hogy végre igazi híradót sugároz. Hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és a miniszterelnöki papa meggazdagodásáról,…..
Tanuzaba 2014.07.05 12:25:08
@VadMacs: "ellenséges cégre szabnak" ez mellékvágány. Az RTL hazug, korrupt és csaló, ezek a tények. Ez tarthatatlan helyzet. Nyilván a probléma megoldása ellenkezést vált ki az érdekeltekben, mint benned is. Ez természetes, nincs gond ezzel.
Mikor? Melyiket? Büszkén 2014.07.05 04:19:55
Nem terveztem írni a mai Budapest Pride felvonulásról, hiszen már mindent megírtam korábban, amit tudtam, és mások is megírtak mindent, amit én se tudtam volna olyan jól. De amíg hazánk kormányzó politikusai ekkora csőlátású sötét bunkók (Fónagy János ígéretesen indult, de…..
Ha majd áttekintjük a reklámadó kacifántos történetét, szembe kell néznünk egy furcsasággal. Ebben a vitában Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója képviselte a sajtószabadságot, a nyilvánosságkorlátozó államhatalmat pedig Gulyás Gergely, a Fidesz fregoli politikusa. Két…..