Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TóthNiki

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 12-én egy nyilvános megnyitóünnepséggel egybekötött sajtótájékoztatóval mutatkozik be Makó első négycsillagos szállodája, a Grand Hotel Glorius. Az átépített hajdani kollégium méltó dísze a Maros parti városnak. Céljuk, hogy a magas minőség mellett, mind a…..
SZEZONZÁRÓ RÁDIÓ88 STRANDPARTY 2014. szeptember 07-én, vasárnap a Rádió88 közreműködésével Szezonzáró Strandparty kerül megrendezésre a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben, ahol 11 és 17 óra között izgalmas programok és értékes nyeremények várják a fürdőbe…..
Gemenc különleges koncertjét hallgathatják meg mindazok, akiket érdekel a párzás előtt álló gímszarvasbikák bőgése. A szürkületben induló és késő este befejeződő szarvasbőgés hallgató túrák a világrekorder gímszarvasok hazájában mutatják meg ezt az évenként csak egy…..
Szeptember második hétvégéjére Szarvas kínál számunkra gasztronómiai örömöket. Szarvas városában hagyománya van a szilvából készült ételeknek, lekvárnak és persze a pálinkafőzésnek, ennek emléke előtt tiszteleg a szeptember 12 és 14 között megrendezett…..
Szeptember 7-én az Emlékparkban idézik fel a régi Szobori búcsúk hangulatát. A környékbeliek fogatokon, kordékon, lovas kocsikon érkeznek a búcsúra. Az ünnep alkalmából kitárul a székelykapu és ingyenes programokkal várják a kikapcsolódni, ünnepelni vágyókat. A monostor…..
Szeptember első hétvégéjén ismét Szegeden mérkőznek meg a halfőzés mesterei. A belvárosi partfal-rekonstrukció miatt az ide évben a Széchenyi téren kerül megrendezésre a fesztivál, ám 6-án szombaton, már az Újszegedi Partfürdő területe ad otthont a halfőzők…..
Szeptember 5-6-án ismét megrendezésre kerül a Kiskunfélegyházi Libafesztivál. Kiskunfélegyházán és környékén több száz éves múltra tekint vissza a libatartás, ennek köszönhetően a térség gasztronómiájára is jellemzőek az ízletes, libából készült ételek. A…..
A szerb Pannon RTV június végén látogatott el a Dél-Alföldre egy szerb médiumok számára rendezett tanulmányút keretében. A study tour során megtekintették Orosháza-Gyopárosfürdőt, valamint Gyula és Békéscsaba környékét. A Közel-kép című műsor 2014 augusztus 3-án került…..
Ha szeretjük a lovastúrákat akkor mindenképpen fel kell keresnünk Ópusztaszert, ahol megismerkedhetünk az Akhal Teke ménes gyönyörű lovaival, és részt vehetünk az egyhetes túrák egyikén. A túra útvonala tájvédelmi területeken húzódik, így megcsodálhatjuk a környékre…..
Itthon a Dél-Alföldön ZENIT 2014 2014.08.14 12:16:53
A mai napon veszi kezdetét a huszonnyolcadik fúvószenekari fesztivál Békéscsabán. Augusztus 14 és 17 között négy ország fúvósainak játékát tekinthetik és hallgathatják meg az érdeklődők Békéscsaba főterén. A fúvószenekarok csodálatos játéka a nyitónap kivételével…..
Az autentikus Homoki Lodge - Boutique Hotel különleges ötvözete a luxusnak és a falusi környezetnek. Háborítatlan természet, tökéletes kényelem, csend és pihenés, ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a Ruzsától 7 km-re található Homoki Lodge-ot. Tökéletes azok számára, akik el…..
Idén XX. alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos magyar táncok előtt tisztelgő Minden Magyarok Nemzetközi Néptáncfesztiválja. 2014.08.15. - 2014.08.17.   A rangos eseményen nem csak magyar, de külföldi előadók is bemutatják kultúrájukat, néptáncukat, a Gyulai Vár…..
2014. aug. 9-16. között kerül megrendezésre a VII. Bor és Pálinkaünnep Kecskeméten.  Itt minden a borról és a pálinkáról szól, na meg persze a jó koncertekről. A koncert fellépői között van Boogie, az Anima Dj-Set, a Balkan Fanatic és a Kiscsillag is. ..
Töltse a hosszúhétvégét Gyopárosfürdőn, ahol XI. alkalommal rendezik meg a kenyérünnepet, melynek célja az orosházi kenyér ismeretségének növelése és a helyi hagyományok újjáélesztése. A rendezvény visszatérő eseménye a Pékek utcája, ahol kóstolókat és…..
2014. június 25. - augusztus 16. között ismételten garantált városnéző séták indulnak Kecskemét főteréről. A közel másfél órás program keretében igény szerint magyar, angol és német nyelven, idegenvezető mutatja be Kecskemét nevezetességeit. Az érdeklődők…..
Ezen a hétvégén a magyar termékeké lesz a főszerep Szeged belvárosában. Kitűnő minőségű magyar termékeket kóstolhatnak, próbálhatnak és vásárolhatnak a látogatók. A kirakodó vásárok mellett népművészeti bemutatók, és népzenei koncertek is várják az…..
Ezen a hétvégén 100 hektós hordóból mérik majd a fröccsöt, a Fröccsöntő hétvége elnevezésű program keretein belül a csabai főtéren. A borkínálatban természetesen szerepelnek a kiváló villányi, szekszárdi, egri és Balaton-környéki borok, ám alföldi termékként kiemelt…..
Már letölthető a gyulai programokat és látnivalókat bemutató applikáció, a Gyula GUIDE@HAND! Egyelőre az alkalmazás magyar és angol nyelven érhető el. A rendezvények és a helyszínek menüpont már működőképes, ám a barangolás opcióhoz még nincsenek feltöltött tartalmi…..
Családdal, barátokkal, párral, kicsikkel és nagyokkal, tökéletes helyszín Gyopárosfürdő! Egy sok fős társaság számára igen komoly nehézségekkel jár főszezonban a szállásfoglalás, az árakról nem is beszélve. Ezzel a problémával szembesülve, hosszas tanakodás után úgy…..
Hol máshol tölthetnénk el egy kellemes nyári napot mint a napfény városában, Szegeden?! Íme néhány programlehetőség az érdeklődők számára. Aki szereti a városnézős programokat, mindenképp itt a helye, hiszen számtalan módon és sok érdekes téma alapján fedezhetjük fel a…..
A Cervinus Teátrum Szarvas vízi színpadán mutatja be a Csodaszarvas musicalt. Az előadássorozat 18-án egy nyilvános főpróbával indul, majd másnap folytatódik az ősbemutatóval. Azok se csüggedjenek, akik ezekre az időpontokra már szerveztek maguknak programot, hiszen 20-án és…..
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Orosházán, a gyopárosi parkfürdőben a Sör-Virsli Fesztivál. Július 11-12-13. Minden korosztály számára kiváló programnak ígérkezik, gyerekprogramok, ugrálóvár, kézműves foglalkozások,  sportrendezvények, főzőverseny,…..
Az Európa Jövője Egyesület célja, hogy gyermektalálkozókon keresztül összehozza a kecskeméti gyerekeket külföldi gyerekekkel, megismerkedjenek egymás szokásaival és kultúrájával. Már javában tart a fesztivál, kedvcsinálónak ITT megtekinthetőek az idei fesztivál…..
Egyedülálló környezetben, a festői szépségű Holt-Körös partján várja látogatóit a közel ezer ember befogadására képes Szarvasi Vízi Színház, melynek működtetésére a Békés Megyei Jókai Színházat kérték fel. A színház, egészen augusztus végéig, hírnevéhez…..
A halászlé szerelmeseinek érdemes ellátogatni Bajára július közepén, hiszen újra megnyitja kapuit a bajai Halfőző Fesztivál. A rendezvény fő napja július 12, ám ha több napot szeretnénk ott tölteni, akkor sem fogunk hiányt szenvedni a programok terén, hiszen zenés és táncos…..