Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghal

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napok óta a vezető hírek egyike a Germanwings járatának tragédiája, ahol egyre biztosabbnak tűnik, hogy a másodpilóta szándékosan rántott magával 149 embert a halálba. A legtöbben aligha tudjuk beleélni magunkat, hogy képes valaki egy utasszállító repülőgépet a sziklának…..
bloghal 2015.03.31 22:28:10
@beszélő majom:" Hívő ember nem gyilkol. "

jézusmária .. ekkora baromságot hogy tudsz elviselni is, nemhogy ideírni ??
Két napot hosztoltam még februárban százhatodik és százhetedik vendégeimet, Konni (25) és Eva (25) német diákokat, akik Hamburgból érkeztek hozzám. Konninak egy referenciája volt, Éva még soha nem próbálta a CS-t korábban. Konni vegán, Éva vegetáriánus. Még a…..
bloghal 2015.03.23 22:17:27
@Linusblabla: gyermekem, a fogalmaknak legyen tartalmuk is, ha már hivatkozunk rájuk

nos, arra mondjuk, hogy undorító, ami tényleg undorító

és ennek semmi köze az "elfogadáshoz", mint olyanhoz

vagy akkor menj el egy "nyitott helyre", ahol szart szolgálnak fel a szomszédodnak, mert azt rendelte

és legyél csak elfogadó
bloghal 2015.03.23 22:20:26
@Peter100: nincs "hosszútávon ez kell meg az kell melléje"

aki oly módon leszbi, vagy homo, annak egy életre kell az olyan partner, milyen. Mások ebben ne mondjanak ki semmit fölötte.
bloghal 2015.03.23 22:25:28
@Iván_a_muzsik: hát igen, a fiatalok foszló nyelvi (logikai) kultúrája itt is ... de az már nem divat ugye, olyan "ósdi valami"

a posztoló lányka fejében nyilván az "egyébként hetero" kifejezés motoszkált

csak éppen odabent is rekedt
A napokban nagy sajtóvisszhangot váltott ki a kormány új koncepciója, ami a „Szakképzés a gazdaság szolgálatában” címet viseli. Az ebben a témában megszólalók sok valós problémát felvetettek a tanulmánnyal kapcsolatban, azonban néhány fontos részletet nem fejtettek ki.…..
10. Rieger Pálné Fődi Viktória A "Pipás Pista" néven elhíresült szeged környéki sorozatgyilkos valójában nő volt - ez azonban csak a Csillag börtönben derült ki róla. Férfiruhában járt-kelt, és bérgyilkosságait is férfiként követte el. Az ítélőszék "csak" két…..
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
Aki japán létére Afganisztánig ment, hogy oroszokat ölhessen   Minimum kettő kézigránátot vitt magával a bevetésekre: „egy az ellenségnek, egy pedig magamnak, ha elkapnának”. Koshiro Tanaka, a Rambo 3 egyik ihletője, aki Afganisztánba utazott, hogy ott szovjet katonákat…..
Figyelmeztethették a gólyatábort szervező hallgatói önkormányzat vezetőjét K. S. Sz. aberráltságára, de nem vette komolyan a jelzést – írta egy olvasónk. Az Átlátszó Oktatásnak emailt író lány még azelőtt felhívta a figyelmünket arra, hogy K. követte el a fonyódi…..
Haldoklunk, bassza meg. Ha eddig nem tudtátok volna akkor most értesüljetek drága bloggertársak és kedves kommentelők. Ja, és ha nem tudnátok miattunk haldoklunk. Mert jár az a lepcses pofánk, csináljuk a lármát amibe ezek szerint bele kell dögleni. Mikor kussolhatnánk is, hogy…..
Néhány éve az internetes médiában egy pornóipari vállalkozó azzal keltett feltűnést, hogy számára látszólag teljesen ismeretlen nőket szólított le és vett rá arra, hogy vele análisan közösüljenek. Persze a folyamatot kellően dokumentálta is. A hírverésen jót nevettem,…..
A párt véletlenül a miniszterelnök-helyettes seggét küldte el nyilatkozni a Hírt TV-be, nagyon sajnálják a félreértést. „Szörnyen szégyelljük magunkat, amikor a Hír TV szólt, hogy szükségük van valakire, aki a KDNP-től beszél, egyből Zsoltira (Semjén, a szerk.)…..
bloghal 2014.08.19 16:50:30
A reddit találatait aztán valaki össze is gyűrte egy nagyobb galériába, ezekből válogattam ki most párat, hogy röhöghessünk/csodálkozhassunk a színésznők doppelbangher ikertestvérein. Mi lenne erre a jó magyar szó? Baszonmás? Kúróklón? Ha van megfejtés, az is jöhet…..
bircahang Euroatlantista fenevadak 2014.08.16 08:08:00
Nagy háború készül. Véres háború.   A marxizmus megadta magát, akadt egy Gorbacsov, aki belülről szétzúzta a marxista államszervezetet és feltartotta a fehér zászlót. Ehhez kellett az a fontos előzmény, hogy a marxista vezetők is belássák: rendszerük nem…..
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
A Harvard Egyetemet nemrégiben választotta meg a világ legjobb felsőoktatási intézményének a Center for World University Rankings, amerikai elnökök, üzletemberek sora végzett ott. No és színészek is, akik között akad pár olyan, akikről valószínűleg nem gondolta volna. A…..
bloghal 2014.08.12 21:14:23
@huzzadneki shakespeare: nem keverem, mert tudom, hogy nem oda jártak. A Harvard önmagában kevés alanyt, színészt ad egy ilyen témájú cikkhez - gondolom én. De ilyen ócska kibontást adni egy jó, ösztönző hatású (lenne) témának, az gyalázat. Mert ha elbasznak egy puncivillantásról szóló hatástanulmányt, azt még elviseljük. De előjönni egy neves egyetem meglobogtatásával, aztán beleszarni az egészbe néhány sorban, kicsit ellentmondásos, nem ? Öt-hat olyan egyetem biztosan van, aminek megvan az "aurája" a közember számára is, a nevének puszta említésével. És annyiból már kihozható egy könnyed, de mégis igényes írás. Már akitől.

Nem tudom kicsodák irogatják ezeket a szarokat, de újságíró-kommunikáció szakot-szagot érzek. Mélyen viszolygok az Orbán-rezsimtől és kultúrális torzlényeitől, de az, hogy kibaszták az utcára a büfé-ruhatár szakokat, azt feltétlenül a javukra írom.
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
bloghal 2014.08.12 09:54:39
A határátkeléshez mindig elszántság és bátorság kell, de valamiért azt gondolom, fokozottan igaz ez 50 éves kor fölött. A mai poszt szerzője, Kata 53 évesen még csak most kezdi németországi életét, Magyarországon fejlesztőpedagógus volt, most egy idősotthonban…..
bloghal 2014.08.11 19:54:36
Sokkal nehezebb dolgom volt a 80-as évek filmes listáját összeállítani, mint a 70-eset. Ott az első 3 film volt nagyon szoros versenyben, itt viszont nem volt olyan "durván" kiemelkedő és egyértelműen az elejébe kerülő film. Sok nagyon egyformán jó és magas színvonalú film…..
Kiengedik a történelmi gyilkosság egyik elkövetőjét. A nő azt mondja, csak azt akarta, hogy szeressék.   Pontosan 45 évvel ezelőtt 1969. augusztus 8-án két nő és egy férfi, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel és Charles „Tex” Watson hatolt be Los Angelesben a…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
Movie Tank Az ötödik elem (1997) 2014.08.09 16:00:00
A science fiction műfajú mozgóképek világa nem kevés kultuszfilmet adott a rajongóknak a filmművészettel egyidős pályafutása során. Elsőként természetesen mindenkinek a Star Wars ugrik be, az ugyanis az a film, vagyis pontosabban trilógia, amit gyakorlatilag mindenki látott már…..
Kino Dino Top 15 filmvégi csavar 2014.08.07 20:12:12
 Egy átlagos film esetében elmondják nekünk, ki a jó, ki a rossz és elmesélnek egy történetet. Néha azonban az alkotók megpróbálnak átverni minket. Mindannyian szeretjük, ha egy film meg tud lepni minket. Lássuk, nálunk melyik tizenöt alkotásnak sikerült ez a…..
Megindultak az amerikai légicsapások az Iszlám Állam (IÁ) elnevezésű szélsőséges milícia csapatok ellen Irakban.   Az Egyesült Államok két F/A-18-as haditengerészeti vadászgépe az észak-iraki kurd autonóm terület székhelye, Erbíl térségében 227 kilogrammos…..