Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0vi80

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap jó nap. Vagy pénzt nyer az ember,vagy tapasztalatot… (Bankrator)..
Amelyik kimenetel benne van a tippmix kínálatában, az be is következhet ! (pannonymous)..
k0vi80 2018.03.09 11:06:43
@talpnyali: igen, én is valami hasonlóban gondolkozom, hátha lesz egy picuri gólocska az elején
k0vi80 2018.03.09 10:50:44
@talpnyali: Köszönöm. Mit rontottam el???
És tovább is kérdés, hogy érdemes-e bent tartani az utolsó meccset...
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Nem kell minden nap játszani és csak azt tedd, amiben 100% biztos vagy!" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minden a fejben dől el !" (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A sportfogadás arra a felismerésre épül,hogy nincs benne tökéletes, vagyis előre 100 százalékos pontossággal meghatározható kimenetel. Minden - az adott esemény elött alkotott elemzés…..
k0vi80 2014.07.04 09:38:24
@Pannonymous:
Franciaország - Németország
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1,90

Franciaország - Németország
Mindkettő (Melyik Csapat szerez gólt?)
Odds: 2,00

egyik 1,9 másik 2,0 odds