Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MightyMan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan kell hozzákészülni az utódnemzéshez? Helen vs. Teddy rovatunk következik:  Na, nagy nehezen Helen ráveszi magát, hogy abbahagyja a fogamzásgátló tabletta szedését. Persze Teddy már a neten lóg és keresi, mennyi idő kell a szervezet…..
MightyMan 2010.09.06 09:18:15
Helenről már van némi fogalmatok, de vajon az én kicsi férjecskémmel mi a helyzet? Na, ő sem szerzetesek között nevelkedett... Best of Teddy rovatunk következik: “Már egy ideje nem keféltem, ezért valami gyors szex kedvéért felszedtem az egyik kolléganőmet. Először…..
MightyMan 2010.08.18 00:08:29
MightyMan 2010.08.18 00:09:49
Drága férjem még bírja a kezdő feleség szerepemet... Helen vs. Teddy rovatunk következik:   Amíg én magyarban rokonlátogatok, addig a Kedves keményen dolgozik csehföldön. Persze nem lehet élelem nélkül visszaküldeni, ezért csomagoltam neki ebédet, hogy legalább másnap ne…..
Napi MaszturbáláSokk Rápisilés 2010.06.28 05:00:00
Nálunk lefekvés előtt harc megy a pisilésért... Miután este fél tizenegy magasságában úgy döntünk, hogy nyugovóra térünk, indul a versenyfutás a vécéért. Ugyebár azért nagyon fontos megszereznünk az elsődlegességet, mert aki utoljára pisil, kénytelen leoltani a…..
Megnéztem, hogy a photohall.hu oldalon mennyire könnyű egy fényképezőgépet megvenni. Milyen a vásárlási folyamat, mennyire kellemes vagy éppen nehéz?Az oldal első benyomásra lényegesen jobb, mint a mediamarkt.hu. Szellős, designban is frissebb. A logó jó helyen van, bár nem…..
Subba Az év fingós poénja 2008.01.11 15:25:00
Két napja esett be a postaládánkba ez a popipari spam, azóta röhögünk rajta: Az igazán patry hangulathoz, a totális műélvezethez mi a következőket javasoljuk: a Szelek ura című megasláger itt meghallgatható, letölthető (az edzettebbek a komplett kislemezt [Radio Edit, Airplay…..