Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangrove (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Audi slusszkulcs a bárpulton? Ciki! Ezüst pénzcsíptetővel összefogott pénzköteg? Ugyan már! Armani öltöny? Kit érdekel? Ha csajozni akarsz, ezentúl ne ezekkel próbálkozz, hanem egy legalább 1 milliós  jakuzzival (na jó, ha akciós, akkor lehet 999 000 forintos is), amitől…..
Modorosblog Az osztálytalálkozó 2009.06.16 12:50:00
Na ezzel szerencsére egyetlen kedves olvasónk se előzött meg -  továbbra is hihetetlen mennyiségű (és persze minőségű) írást küldtök, Józsival alig bírjuk őket olvasni és leközölni! De most jöjjön valami végre Modoréktól. Nemrégiben szerencsém volt egyik…..
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
Update: Mindenkitől elnézést kérek a késedelemért. Nem is húznám tovább az időt, jöjjön inkább a megfejtés és a nyertes. A hirdetés eredetileg egy felelős alkoholfogyasztásra buzdító kampányhoz készült. Meglehetősen őszinte, de kétlem, hogy ettől akár csak egy pohárral…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Modorosblog Modoros társkeresés 2009.02.02 06:20:00
Csókolom, pókmajom! :-)Nyájas olvasónk, janomano és egy - a neve elhallgatását kérő - amatőr modorkutató is arra bíztatott, hogy írjunk áttekintést az internetes társkereső oldalak közönségének nyelvi- és viselkedésbeli mesterkéltségéről. Tévedés ne essék: távol…..
Modorosblog A modoros nők 2008.12.03 15:12:00
Jégcsákány! :-) A napokban Józsi több üzenetet kapott Tibitől, nagyjából ilyeneket: "Mikor várhatók szösszenetek Tőled, aranytollú cimborám?" // // Urambátyám manírnak egy öreg harcostól még Józsi komátok sem tud ellenállni, ezért két nyelvészeti terepmunka között…..
mangrove (törölt) 2009.04.05 19:52:27