Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackPotata

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befutottak a BlackBerry 2017-es üzleti évének második negyedéves eredményei (igen, 2017-es év, nem írtam el, a BlackBerry üzleti éve nem esik egybe a naptári évvel), melyek ezúttal is felemás képet festenek a cég teljesítményéről: A kanadai vállalat az egy évvel ezelőtti hasonló időszakhoz képest…..
Ismét eltelt három hónap, ismét pénzügyi helyzet van. A BlackBerry tovább folytatta átalakulását egy sokkal erősebb szoftveres üzletág kiépítése felé, miközben oltja a tüzet a mobilos részlegben. A cég egyébként viszonylag jól van, készpénzpozíciói erősek, és…..
Folyatótodott a BlackBerry stabilizációja, annak ellenére, hogy a telefonok továbbra sem fogynak jobban. A kanadai cég 660 millió dollárs árbevételről számolt be a február végével lezárt három hónapban, ami közel harmadával alacsonyabb az egy évvel korábbinál, és jócskán…..
Mint arról már korábban írtunk, van egy amerikai cég, amelyik pofátlanul lemásolta a BlackBerry billentyűzet kialaktítását, és kiegészítőként árulja iPhone-hoz - 100 dollárért. A BlackBerry bíróságon támadta meg a céget, és az egy előzetes ítéletben arra kötelezte a…..
A cím már minden lényegeset elmondott, ennél sokkal többet ugyanis egyelőre nem tudni. A modellek a kanadai ShopBlackBerry.com (a gyártói webshop) oldalán bukkant fel, de sajnos fotók nélkül - pontosabban a jelenlegi fekete modellel illusztrálták. Az ár jelenleg 999 kanadai dollár,…..
A Reuters tudomására jutott, hogy a Samsung tárgyalásokat folytat a BlackBerryvel utóbbi felvásárlásáról. A hír hatására a BlackBerry papírjai kilőttek: az árfolyam közel 30 százalékkal ugrott meg, elhagyva a 12 dollárt is. A hírügynökség belsős forrásai arról számoltak…..
A vártnál jelentősen alacsonyabb, 793 millió dolláros bevételről számolt be a BlackBerry (ez éves szinte 33 százalékos visszaesés), miután meglévő készletei elapadtak, az új telefonokból (elsősorban a Passportból) pedig nem gyártott eleget ahhoz, hogy a kereslettel lépést…..
Arról már korábban beszámoltunk (most túl fáradt vagyok előkeresni, és linkelni, bocs), hogy a BlackBerry 10 rendszer biztonsága elnyerte a német kormányzat tetszését, így több ezer magasrangú tisztviselő fog újgenerációs szedret kapni. Ami a németek számára döntő volt, hogy…..
Tom szerint ez egy rendkívül szórakoztató történet, kicsit kifejtem. John Chen egyik első lépése, miután tavaly novemberben átvette a BlackBerry vezetését, az volt, hogy a telefongyártás, készletkezelés és logisztika teljes egészét kiszervezte a Foxconnak. A Foxconn egy tajvani…..
Ismét egy újabb negyedéves jelentés. Legszívesebben elintézném azzal, hogy nincs nagyon mit nézni ezen, inkább várjuk, hogyan teljesít a Passport és a BES12, valamint a Z3 fel tud-e kicsit pörögni globálisan. De azért mégiscsak egy BlackBerryre fókuszáló blog ez. Az augusztussal…..
BerryBlog A techmédia pöllencsei 2014.09.26 11:04:24
Későre jár már, mikor ezt írom, és alig forog az agyam, ezért rövidre fogom. Ez egy indulatposzt, előre szólok.  Tegnap megjelent a Passport, ezzel egy időben pedig számos magazin publikált tesztet a telefonról. Köztük van például az egyik legnagyobb, a The Verge, amely az…..
És megint Passport. Engem sosem aggasztott igazán a mérete. Na jó, mikor először láttuk a 4,5 hüvelykes négyzet alakú kijelző panelről a képeket, el sem tudtuk képzelni, mire készül a BlackBerry. Ahogyan kezdtek szivárogni a részletek, sokan nem tudtak másra gondolni, minthogy…..
Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának biztonságtechnológiai ügynöksége, a DISA sikeresen beminősítette a BlackBerry Enterprise Services (BES) 10-es változatát Android és iOS-alapú készülékek menedzseléséhez. Ez nagyjából egy évvel követi a BES 10 eredeti piacra…..
Az amerikai hírközlési hatóság, az FCC adatbázisának tanúsága szerint a hatóság befogadta a BlackBerry Passport végleges hardverét, és azt megfelelőnek találta. A dokumentáció részletei egyelőre titkosítottak, de maga a tény arra utal, hogy nagyon közel lehet már a Passport…..
Ezek szerint John Chennek nem csak a szája a jár, amikor arról beszél, hogy a BlackBerry részben visszatér gyökereihez, és a professzionális felhasználókat a korábbinál fókuszáltabban szolgálja ki. A kanadai vállalat nagyjából egy órája közölte, hogy felvásárolja a…..
BerryBlog Ekkora lesz a Passport 2014.07.28 10:22:52
Egy srác, Canoopsy, elkészítette papírból a Passport (és több más telefon) 1:1 arányú sík mintadarabját, hogy megnézze, mekkora az akkora. Túlságosan sok elemezni való nincs rajta, mindenki nézze meg magának az alábbi videókat, és döntse el. Igaz, ez az összevetés még…..
Bár a BlackBerry Passport hardveres specifikációi hivatalosan még mindig nem nyilvánosak, gyakorlatilag minden főbb jellemzőjét ismerni lehet a telefonnak. Eddig azonban ezen a blogon nem esett szó az egyik legfontosabb alkotóelemről, a rendszerchipről. Pedig az eddig kiszivárgott…..
Mióta megjelentek a Passportról az első fotók, azóta mennek a találgatások, hogy nade azzal a háromsoros billentyűzettel hogyan lehet majd normálisan gépelni, és hova tűntek a funkciógombok. Mint egyébként az élet sok más, kevésbé fontos területén is, kétféle ember létezik:…..
Nem is emlékszem valójában, mikor volt utoljára olyan, hogy a média, valamint a tőzsde bizakodással várta volna, mit mutat a BlackBerry a közeljövőben. Az elmúlt két-három évet egyértelműen a negatív hozzáállás dominálta, lényegében leírták a céget és a BlackBerry…..