Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pantich

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hihetnénk, hogy olyan helyre, ami majdhogynem közhelyszerűen beletartozik a Horvátországba érkezők úti céljai közé, nem hívja fel külön a figyelmet az utazom.com. De a Plitvicei tavak vidéke annyira szép, hogy egyszerűen vétek kihagyni, vagy újra és újra nem…..
Nemrégiben a Costa Bravára indulóknak adott tanácsot országfelelősünk, Roxi arról, mit is érdemes megnézni a nyaralás alatt, most egy még izgalmasabb téma kerül (szó szerint terítékre): mit is együnk, ha arra járunk, illetve mire érdemes figyelni, hogyan kerülhetjük el, hogy…..
Sziklafalról csüngő házak. Hatalmas viadukt. Modern művészeti múzeum többszáz éves palotában. Gótikus stílusú, de valójában a 20. század elején újjáépített katedrális. A templom, mely Nostradamus szerint mindent túlél. Méreteiben és dizájnjában egy modern reptérre…..
  Hat évvel ezelőtt jártam először Barcelonában, ami akkori felületes és idealista elképzeléseim szerint még Londonnál is élhetőbb város volt, de Budapestnél mindenképpen. Ezt továbbra is tartom, de mára sokkal árnyaltabb a dolog: nemrég újra eljutottam a katalán fővárosba,…..
Több kérdés is felmerült már a Horvátországi homokos tengerpartokkal, standokkal kapcsoltban. Most megpróbálom összefoglalni, hol találunk homokos tengerpartot Horvátországban. Akkor lássuk: Horvátország homokos tengerpartjai, strandjai északról-délre. Medulin Az…..