Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szingularitás

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár ugyan távol marad az államilag elrendelt szervezett tömeges zabáltatástól, de szerencsétlen ismerőseit eltaxizta az Aréna Plázába, akik a Szfinx nevű gyorsétteremláncot próbálták volna be, ha nem kellett volna az asztalfoglalás ellenére 1,5 órát várniuk a konyhára.…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Vajon ki lehet a szponzor? Miért fizet a VDSZSZ a sztrájkolóknak magasabb órabért állítólag, mint amennyiért normál esetben dolgoznak? Öntsünk tisztavizet a pohárba!!!!!!! Ez nettó vagy bruttó? Vagy zsebbe fizetnek? Forrás: bumeráng (töltsétek le) Aki nem tudja itt van…..
Szingularitás 2008.02.06 14:10:41
Sajnos én az ilyen baromagyú állatok index.hu/kultur/media/slager0921/ "műsoraiban" elhangzó bármilyen ostobaságot nem bírom komolyan venni...
Úgy látszik Norbert barátunkat immár hagyományosan büntetik le év elején. Tavaly a NorbiFitről derítették ki, hogy nincs különösebb hatása az anyagcserére, most pedig a Norbi Update könyv nem volt eléggé alátámasztva tudományosan:A GVH nem tartotta szükségesnek annak…..
Új MÁV blog A Blikk és a vasút 2008.01.11 16:50:27
bulvárjelenség... fürtöske... öröm mámorTegnap egy igen nevetséges (már-már szánalmas) cikk jelent meg a Blikkben. Egy „olvasó riporter” küldött be egy lefényképezett vonatot, és szerinte a vonaton az utasok „fürtökben lógtak”, még egy indiai vonatot is…..