Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szeglet Orsi

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungarian Cycle Chic Miénk a híd! 2016.07.08 11:50:19
A Paperspokes-os lányok is felfedezték, hogy milyen lehetőségeket rejt a lezárt Szabadság híd. Menjetek Ti is, és élvezzétek, amíg teljesen miénk a városnak ez a szelete. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!  ..
Illenek a színek, a stílus, szuperjó az idő. Kellhet ennél több a boldogsághoz?  Köszi a képet: instagram: u_m.ode. Ha Ti is fotóztok, és úgy érzitek igazán cycle chic pillanatot kaptatok el, küldjétek el nekünk a cyclechicdothu@gmail.com címre! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a…..
Hungarian Cycle Chic I Bike Chic! 2016.04.29 12:07:52
Múlt hétvégén lezajlott a második I Bike Budapest bringás felvonulás a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, és őszintén, szívet melengetően sok Cyclechic arccal találkoztunk! Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy bringáztok, hogy vállaljátok az egyéniségeteket, legyetek akár gyerekek, fiatalok,…..
éhány hónappal ezelőtt láttam egy képet egy bringáról. Ez még nem is lenne nagy újdonság, hiszen ezzel foglalkozunk. Akkor viszont kivételesen nem a bringán akadt meg a szemem, hanem az elejére rögzített fa ládikón. A nyár és ősz folyamán végeztem egy kis kutatást a magyar bringás kiegészítők…..
Hungarian Cycle Chic Kell a szín 2016.01.25 21:10:40
Ugye mennyire feldobja az összképet egy csipetnyi vidám szín? (Kéretik megfigyelni a csizma és a bringa összhangját, zseniális!) Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..
Hello őszi napsugár, jó volt látni tegnap! Ugye maradszbmég, hogy ne kelljen elővenni a nagykabátot?! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hungarian Cycle Chic Őszi nyár 2015.09.18 13:20:21
Íme a tökéletes példa a mostani reggel hűvös - nappal meleg időszak outfitjére. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hiába érkezett meg az ősz, nem kell elfelejtenünk a vidám mintákat és színeket! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hungarian Cycle Chic Becsöngettek 2015.09.02 08:24:20
Tegye fel a kezét, aki iskolába is bringával megy! Ne feledjétek, az első sulis hét vasárnapján fotózkodhattok is a bringátokkal, az Erzsébet téri WAMP-on! ..
Ugye nem felejtettétek el, hogy bringával is ki lehet jutni a Szigetre?! Igazán megéri, hiszen nincs tömegnyomor, van ingyenes és őrzött parkoló a Magyar Kerékpárosklub révén, olcsó és gyors is. Ki tart velünk? Itt tudsz csatlakozni. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és…..
Ma még a kedvelt kiegészítőnek számító ballonkabátra is szükség lehet korán reggel vagy késő este, de ne aggódjatok, az idő nem szabhat gátat a sikknek. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hungarian Cycle Chic Bubi 2015.06.02 11:09:06
Ugye tudjátok, hogy pénteken a Bubisok között is megválasztjuk a legsikkesebb bringázót? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Visszaszámlálás indul! Éjfélig nevezhettek az InStyle-lal szervezett Bringával a vörös szőnyegen eseményünkre, hogy a kifutón végiggurulva szuper nyereményeket vihessetek haza! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hungarian Cycle Chic Hello nyár! 2015.05.17 21:48:16
A héten harisnyára sem lesz már szükség. Sziasztok formás lábak!   Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! Bringával a vörös szőnyegen! Jelentkezz az InStyle és a Cyclechic kifutójára és nyerj! Mi adónk 1%-ával a bringás fejlődésért…..
Ugyan az utóbbi napokban vicces kedvében volt az időjárás, azonban lassan végérvényesen berobban a jóidő. Fiúk, ilyen mosolyokat szeretnénk majd kapni tőletek! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
A képet látva élhetnénk azzal a közhellyel, hogy a bringázás szárnyakat ad, és esetünkben ez szó szerint meg is valósult. Elő azokkal a láthatatatlan szárnyakkal! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Szerintünk nagyon is "aaawwww"! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Hidegebb időben sem kell lemondanunk arról, hogy csinosan bringázzunk. Egy, a mellékelt példán is látható megfelelően vastag sarkú csizma és meleg kabát a többi réteg fölé és máris indulásra kész! Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!…..
Mi kifejezetten bírjuk, ha egy lány átlépős bringát ül meg. Ugye mondanom sem kell srácok, hogy miért? Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
Tetoválások, szakáll, szép bringa, jó idő. Egy szóval? Dög. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon! ..
A bicikli és gazdája tökéletesen megjelenítik a fekete-fehér összeállítást. Persze az apró színes részletek csak még tovább fokozzák ezt a kettősséget. Íme a példa, hogy a zordabb időjárás ellenére sem kell lemondani a stílusunkról. Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot…..
Azt hiszem mindannyiunk emlékszik még arra, mikor iskola után gyorsan ebédeltünk, és rohantunk a délutáni különórákra. Ebben az esetben az anyuka leleményesen oldotta meg, hogy segíthessen kisfiának, időben ott lenni az edzésen/különórán. Sosem rossz, ha vész esetére egy…..
Hungarian Cycle Chic Cargo fun 2014.10.20 08:52:38
Itthon még nem túl elterjedt, hogy a gyerkőcöket cargo bringán fuvarozzuk, pedig mindenkinek nagy élményt nyújt egy ilyen utazás. Még felnőtt fejjel is :) Szeretnél kipróbálni egy teherbiciklit, vagy csak megtudni a magyar cargósoktól, hogy milyen? Gyere el pénteken ide: Láttál…..
A cyclechic rajongóknak szerencsére a hűvösebb időben sem kell lemondaniuk például a szoknya viseléséről. Ahogy a képen is látjuk, egy vastag harisnyával kiküszöbölhető ez a probléma, és nem kell eltennünk szeretett szoknyáinkat ebben az időszakban sem. Ha tetszett a poszt,…..
Hungarian Cycle Chic Nem unalmas 2014.10.10 10:21:38
A sok szín után jöjjön egy kis szürke, és néhány árnyalat. Egyáltalán nem unalmas, ugye? Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!..