Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezzo forte

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg az angolt világszerte mintegy 335 millióan beszélik, addig kínaiul több, mint egy milliárd  ember társalog. Bár árnyalja a képet, hogy a kínai nyelv nem egységes, ugyanis a nyelvjárásoknak tekintett nyelvváltozatok olyan jelentős eltéréseket mutatnak, amely alapján külön…..
Kicsit utánanéztünk annak a cégnek, melynek jórészt abból származik a bevétele, hogy a Wizz Air utasait büntesse meg a milliméterekkel túllógó poggyászok miatt. A Budport még csak két éve alakult, árbevételét szépen hizlalják az utasoktól beszedett pénzek, de már indult…..
Mezzo forte 2014.11.29 15:23:30
A kép illusztráció, az Árpád hídi aluljáróban készült(Fotó: Urbanista) A Corvin-negyed (lánykori nevén: Ferenc-körúti) metró-aluljárójában vettem volna automatából metrójegyet. Előttem egy magányos japán turistanéni bámulta áhítattal a masinát, de önálló…..
Mezzo forte 2014.07.01 12:15:42
@Hoppácska: Nem scifi!
Milánóban peldául úgy jártam, hogy 4 db napijegyet vettem volna beadtam egy 20 euróst. Majd kiadott két napijegyet és lefagyott a gép. Pénz és a többi apijegy sehol. Pár másodpercen belül kinyomtatott egy nyugtát is, hogy a gép tartozik nekem és a pénztárban ki tudom váltani. A bizonylatot a helyi rendőrnek mutattam meg mit kell vele csinálni, ő kerített egy metró alkalmazottat aki elkísért az irodáig.

Lehet ezt így is.