Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pattogatottuborka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenlegi tüneteim: nyirokcsomó duzzanat és fájdalom, nyelvdagadás, minden izmom és ízületem fáj, erős nyomás a tarkómban, rángatózás, remegés, izzadás, egyensúlyzavar, arcideggyulladás. Tisztelt Praxis!   Megszerezném osztani, hogy mi is történt velem 2 éven keresztül hátha segíthetek ezzel…..
pattogatottuborka 2017.03.16 03:17:14
@she_wolf: Meg is mondta az osztályos banya, h miért nem fektet be:
Egyedül vagyok most ennyi betegre, ne jöjjön már maga is ide nyakamra.
Menjen a szakrendelőbe.
Erre én:
Pont a szakrendelőből jövök, azt mondták, magához jöjjek, mert ez befekvős történeknek tűnik, mert lumbálni kéne, és ahhoz maga kell megvizsgáljon.
Erre ő:
Én ha most magához érek, és itt megvizsgálom, akkor már onnantól fogva én felelek magáért. Igy inkább meg se nézem. Jobb, ha marad ambuláns.
Én:
Doktornő, ezt értsem úgy, hogy ha netán én most életveszélyben vagyok, akkor arra maga sose fog rájönni, mert rám se hajlandó szagolni. Elküld egy ambuláns rendelésre, ami fogad ugy 2 honap múlva, már ne haragudjon, de én a koporsóból azé má hadd ne másszak majd ki... Ez az ambulánsra zavarászós módszer (mennyé majd az ambuláns rendelésre, ha megéred...) a TB-nél ugye arról szól, hogy hulljon gyorsan a férgese?
Erre ő (na, ezen leglepődtem)
Akár....
Még be is vallja, baszki.
Ezutan közöltem vele, OK, most lemegyek az SBO-ra, ők ugyis megvizsgálnak, és ugyis itt kötök ki, de lent el fogom mesélni, h elzavart. Ezt a kört megsporolhattuk volna, mert ma ön egyuttal az ügyeletes neuros is, de hat ha mndenáron ezt akarja, majd lerángatják magát az sbo-ra miattam, aztan cikázhat a 2 osztaly között. Ha az jobb...
Le is mentem, es ott az vezető mondta meg, h mi az a 3 betegség amik lehetnek. Azt meg nem javasolta, h a banyához befeküdjek.
pattogatottuborka 2017.03.16 03:26:05
@she_wolf: én azt tapasztaltam, de erröl irtam is, h maradtak még jó orvosok, és találkoztam nagyon lelkes apolokkal is, de őket meg marják a rájuk irigy kiégett kolegák.
pattogatottuborka 2017.03.23 00:01:04
@kekecke: Ha netán orvos találnál lenni, akkor kurva gyorsan válts, mert arra emberileg alkalmatlan vagy. Kimeld meg a cinizmusodtol a betegeket. Tartsd meg azoknak akiket utálsz...
2016 áprilisában vesztettem el az albérletemet, amit már nem tudtam fizetni Budafokon, ahol a 60 ezer forintos albérletemből egyik napról a másikra lett 120+rezsis lakhatás. Onnantól egyik albérletből a másikba mentem 10 éves kislányommal, aki Budafokon járt iskolába, illetve egy kistestű mentett…..