Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gürtlerné Görgics Krisztina

55 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden nap akad valami, ami miatt az ember elégedetlenkedhet. Szerintem csak felfogás és akarat kérdése, mennyire vesszük észre a pozitív és szép dolgokat. Hát tegnap reggel nem ez történt... Milyen hírek jönnek velem szembe?! Csak a negatív és rosszindulatú hírek, hogy XY megölte XX-et. Hogy Itt és…..
Egy kedves ismerősöm emlékeztetett rá, hogy nekem blogom is van :P Megmondom őszintén, eléggé elfelejtettem. :) Másfél év alatt pedig nagyon sok minden történt, a teljesség igénye nélkül:   Lili már 6 éves, vagyis lassan 7... Nem engedtem suliba, vannak még hiányosságai, inkább visszatartottam 1…..
     Sanya szerencsére túl van az epilepszián, legalábbis most már tünet- és gyógyszermentes. Fél évesen felállt, majd pár héttel később elkezdett kapaszkodva sétálni. Igazi huncut kispasi, aki nagyon is tudja mit szabad és mit nem, és szereti túráztatni az idegeimet. :) Szinte lehetetlen mellette…..
Baba, Mama, Papa Kistesó projekt 2019.04.15 14:56:53
Arról már írtam, hogy mielőtt Lili 2 éves lett volna, úgy döntöttünk, készek vagyunk egy kistesóhoz. Iván már előtte is benne lett volna, de én sem lelkileg, sem fizikailag nem éreztem, hogy kész lennék rá, így vártam. De karácsony környékén érett meg bennem, hogy most már jöhet egy újabb bébi. 1-2…..
Próbálom összefoglalni az elmúlt fél évet, legalább nagy vonalakban. Lili a vártnál jobban szereti a bölcsit, és bár vannak hullámvölgyek, de sok barátja van, és rengeteget fejlődött, amióta bölcsibe jár. Rengeteget beszél, énekel (főleg a boci-boci tarkát, és cuki zagyvaságokat, ami épp eszébe…..
Baba, Mama, Papa Képek 2017.02.16 17:52:57
Baba, Mama, Papa 2 éves, bölcsis 2017.02.16 17:38:30
Igen, már 2 éves, és bölcsibe jár. Még csak a 3. napunkat töltjük a bölcsiben, de már hetek óta félek az ottalvástól. Múlt héten voltunk ismerkedésen, elvolt, de nem vette zokon, hogy hazajöjjünk. Hétfőtől már bölcsis... Kicsivel kezdjük, először csak 1 órát voltunk, játszott, de megtartotta a 2…..
Baba, Mama, Papa Karácsony 2017.02.16 17:37:54
Rég volt, tán igaz sem volt... Történt egyszer, hogy Iván vett egy fenyőfát. Természetesen jó nagyot, mert a mi kis/nagy Lili babánknak nagy fa kell. Teltek-múltak a napok, és hopp, 24. lett. Lilit levittük nagymamához, hogy mi fent felállíthassuk és feldíszíthessük a fát. Igen ám, de a fa…..
Baba, Mama, Papa Rohan az idő... 2017.02.16 17:36:02
  Nagyon sok minden kimaradt, mert akárhányszor elkezdek írni, Lili közbeszól. Bár, ez szinte mindenre igaz :P   Nagyon sokat fejlődött, és egyre többet beszél. Igaz, ha nagyon el akar valamit mondani, csak hümmög és halandzsázik, de azért néha közbeszúr 1-2 szót, amiből vagy rájövök, mit…..
Baba, Mama, Papa Másfél éves 2016.09.11 13:43:14
Mostanában sokszor rádöbbenek, milyen nagy már Lili. Nem is olyan rég még a pocakban ficánkolt, most pedig már igazi rosszaság lett belőle :) Na nem nagyon, de azért ki tudja húzni a gyufát...   Minden érdekli, újabban a villamosok irányába húz a szíve. Valahányszor meglát egy villamost, már…..
Szóval keresztelő... Ez is elérkezett végre, és jó volt annak ellenére, hogy az egyik nővéremék nem jöttek el. Rossz volt, de ez van. Dolgozott...A kisasszony egy hang nélkül viselte, nagyon ügyes volt. Délután pedig elindult :) Nagyon büszke vagyok rá, és azóta annyit sétál, hogy szinte alig…..
Baba, Mama, Papa Első szülinap 2016.02.29 09:05:00
Ez a nap is eljött, nem is olyan lassan. Lili 1 éves. Még nem szoktam hozzá, hogy kimondjam, pedig muszáj lesz. Egyik szemem sír, a másik pedig nevet, ugyanis azon kívül, hogy szerintem túl hamar telt el ez az év, elég eseménydús volt. Rengeteg minden történt, amikre ha visszagondolok, nem is tűnik…..
Baba, Mama, Papa Karácsony 2016.01.03 09:50:56
Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan vége is lett. Sőt, már 2016 van… Mondtam már, hogy szalad az idő? :)      24-én Lili a nagymamánál volt, amíg mi Ivánnal feldíszítettük a fát. Szerintem magunkhoz képest gyorsan végeztünk, főleg, hogy fát is kellett állítani. És nem…..
Baba, Mama, Papa 9 hónapos 2015.12.03 21:59:10
     Lili belehúzott a fognövesztésbe, tegnap kibújt a 6. foga! Sok anyukától azt hallom, hogy aznap este amikor kibújik a fogacska, nem alszanak. Nálunk ez máshogy van, most is egyben tudtunk 3 órát aludni. Ez elég ritka mostanában, és ilyenkor örülök, hogy Lili is tud rendesen…..
Baba, Mama, Papa 8 hónapos 2015.10.19 17:49:46
  Sok minden történt az elmúlt 2-3 hónapban, többek között az, hogy Lili baba 8 hónapos lett. Eszméletlen, milyen gyorsan telik az idő. Nemsokára 1 éves lesz! Na jó, erre még nem akarok gondolni ;) Egyre huncutabb és elevenebb, egyre többet gagyog, egyre gyorsabb... Ja, igen:…..
     Lilivel néha nem egyszerű, mert ha átvált Kisördög üzemmódra, akkor aztán jajj nekünk. Mostanában pedig esténként lenyomva marad a nyüfi gomb, így aludni nem nagyon alszunk. Persze alvás nappal sincs, valahogy visszaállt arra, hogy nem akar nappal aludni, vagy csak nagyon…..
  Másfél hónap alatt igencsak sokminden történt Lili babával. Kezdte azzal, hogy a névnapján hasra fordult. Ezt tanulgatta egy darabig, mert sokáig hiába fordult hasra, ha a kezét nem tudta kihúzni maga alól. Mikor már ezen is túlvolt, aznap mikor Erdélybe utaztunk, kibújt az…..
Baba, Mama, Papa Nyaralás 2015.08.25 20:53:32
  Erdélyben jártunk... Végre mi is eljutottunk valahova, pedig amilyen káosz volt ez a nyár, nem is hittem volna. Nagyon jól éreztük magunkat, és még Lilinek is tetszett (kivéve a kutyák :P) Gergőék nagyon aranyosak voltak, és minden napra volt valami program, szóval unatkozni sem…..
       Inkább már 5 és fél, de úgy néz ki, folyamatos csúszásban vagyok.      Lili babánk nagyon gyorsan nő, és nagyon ügyes már! A tárgyakat simán megfogja, és ha leejti, utánuk fordul. Sőt! 11-én megajándékozott minket névnapja alkalmából azzal, hogy először…..
Baba, Mama, Papa 4 hónapos 2015.06.23 20:14:23
     Majdnem elfelejtettem írni, pedig már lassan 5 hónapos lesz. :P      Bizony, így szalad az idő, de ez így is lesz sajnos. Már olyan nehéz a kisasszony, hogy elől már nem tudom hordozni, ugyanis 6,5 kg. És hát a derekam nem ilyen súlyokra lett kitalálva. Most próbálkozom a…..
       Az első gyereknap az első házassági évfordulónkra esett. :) Úgy volt, hogy délelőtt Városligetbe megyünk 3-an, aztán hazajövünk, és délutánra Iván tervezett valamit, amihez megkértük a Nagymamát, hogy vigyázzon Lilire. Mivel ilyen csodás időnk volt délelőtt,…..
     Nem most esett le, folyamatosan szembesülök ezzel, de most érett meg az írásra. Szinte még mindig hihetetlen, hogy van egy lányom, aki mellesleg csodaszép és nagyon huncut (és már most akaratos :). Olyan sok boldog percet tud szerezni egy ilyen kis csöppség, és olyan…..
Baba, Mama, Papa +1 hónap... 2015.05.15 21:49:31
      Tegnap megkaptuk a 3 hónaposoknak járó oltásokat, amit hangos sírás-rívás kísért persze, de most legalább a vizsgálatokat jól bírta, és csak a szuriknál sírt, és hamar meg is tudtam nyugtatni. Lili elég lusta kiscsaj, de még így is ügyes. A "beszéde" most átment…..
Baba, Mama, Papa 2. hónap 2015.04.17 13:51:54
     Megint eltelt 1 hónap, megint nagyon gyorsan... És ez is eseménydús volt. Húsvét hétfőn kapta az utolsó fél adag gyógyszert, és szerencsére azóta sem volt semmi baj. Hétfőn pedig volt egy újabb kontroll, amit a vérvétel kivételéven teljesen átaludt :D A doktornéni meg…..