Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsa bach virágterapeuta

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A moringa fa Afrikában és Ázsiában őshonos fajta, szinte mindenhol megtalálható. A Moringa oleifera fa a Moringaceae családba tartozik. Először Észak-Indiában, a Himalája lábainál termesztették, de mára gyakorlatilag az egész trópusi égövben elterjedt. Fogyasztásra elsősorban levelét használják,…..
Reishi gyógygomba (Ganoderma lucidum, Ling zi, Pecsétviaszgomba) A pecsétviaszgomba az Aphyllophoromycetideae (Polyporaceae) gombák családjába tartozik, tudományos neve Ganoderma lucidum (W.Curt.:Fr.) Karst. A vörösbarna színű pecsétviaszgomba vagy lakkostapló (kalapját és tönkjét vastag lakk réteg…..
2013-ban az év növénye volt, de nálam még most is favorit! Szerintem Magyarországon kevesen ismerik, ezért szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Ha szeretsz főzni, keresed az izgalmas recepteket, vagy teljesen a natúr ízvilágot preferálod, egyszerűen ki kell próbálnod! Quinoa (kinoa) Peruból származó…..
Citromos-álom testvaj házilag, a legjobb amit eddig készítettem shea vajból és aromaterápiás olajokból!   Mi kell hozzá? 3 ek bázis olaj (búzacsíra-, avokádó- szőlőmag- vagy mandula - bőrtípusodnak megfelelően) 28 g bio shea vaj - legjobb a finomítatlan, de ha finomított az sem baj... 8 g…..
Önismeret legjobb módja, ha mindig mérleget készítesz, ezt mindig megteheted, nemcsak év vége közeledtével! Az egyik legfontosabb, hogy mérlegeld milyen is volt a 2014-es éved! vagy inkább kezdjük a 2013-as év végével... khhmmm kínos? mit is fogadtál meg?  - hogy megtanulsz még egy idegen…..
Az alvászavar korunk népbetegsége.. Stressz, a környezeti hatások, túlzott munka, a létbizonytalanság, rohanó életmód, de a  káros földsugárzások, az elektro szmog is okozhatja a zavarokat.   A huzamosabb ideig fennálló alvászavar elsődleges tünete a  fáradtság, de ennek következtében nő a…..
D-vitamin  kell-e nekünk felnőtteknek? Szerintem mindenképp, és el is mesélem miért. Több fórumon is megy a vita, hogy kell-e ez nekünk, több orvos és gyógyszerész nem ajánlja, de szerintem csak tájékozatlanságból.Gyerekeknek kötelező adni a csontok egészséges fejlődése végett 1 éves korig, más…..
Te is lehetsz szép, csodás hajkoronád lehet! Bio aloe, bio gyógynövény összetevőkből, ami nem tartalmaz káros anyagokat!! Kitaláltad, hogy milyen samponok lehetnek azok?? Melyik márka????  Hát a Dr. Organic!! Én imádom, finom illatú és szuper tápláló.  Nehéz a választás melyiket szeressem. Néhány…..
Sütőtök, amit valaki vagy imád vagy utál... nincs két út! Tudtad, hogy a sütőtök gyümölcs? Pedig igen!  Használd ki az alkalmat és vegyél a piacon fincsi tököt, ami tele van antioxidánsokkal és A, C, E, B vitaminnal, béta-karotinnal, folsavval, ami esszenciális a kismamák része, de a gyerekeknek…..
csepp használatát olvasd el itt!..
Apróbojtorján, mint Bach virágesszencia és gyógynövény hétvégi pilisi zarándoklásunk helyszínén gyűjtöttem, ezt a kis apróbojtorjánt, hogy Bach esszencia készülhessen belőle. Csiri -biri bojtorján, de miért lép a lajtorján?  Hogy miért is?  Mert ha a tested gyógyul tőle, és egészséges vagy, a…..
Zéró tolarencia cikk, katt és olvasd el itt!..
A goji bogyó, (ejtsd: godzsi) Líceum, más néven farkasbogyó a burgonyafélék családjába tartozik. Kelet-Ázsiában a a Goji piros bogyóterméseit már évezredek óta használják. A kínai gyógyszerirodalomban úgy említik, mint a vese és máj táplálóját, a látásélesség javítóját, valamint olyan gyógynövényt,…..
Imádom az illatokat, a potpurrit, az aromalámpát. Gyógyító illóolajok a lélegzetünkkel bejutnak a tüdőnkbe, agyunkig elhatolnak,stimulálnak. Ha akarom ellazítanak, vagy energetizálnak, vagy épp kitisztítják az agyam... Száríts meg virágokat, gyógynövényeket, sütőben is száríthatsz…..
Megosztom veletek, hogy milyen változás köszöntött be Szilvi életében, aki nagyon maga alatt volt, tele fájdalommal, csalódással, leállíthatatlan kínzó negatív gondolatokkal, amik mint egy fekete felhő követték. Bach virágterápia konzultációt követően szuperül érzi magát, a Bach virágcseppeknek…..
Ime a vasárnapi nyers desszert, édesség Mert akkor eszünk egészségesen, ha minél több színt eszünk!     Hozzávalók: piros szőlő- korona csakra szeder - 3.szem csakra áfonya - torokcsakra kiwi - szívcsakra körte - hasi csakra, narancs - szex csakra ribizli - gyökér csakra öntet - egy…..
Hogy vettétek az akadályt az első héten az oviban, suliban, netán a bölcsiben? Remélem minden kis lurkó élvezi és kíváncsian, érdeklődéssel fordul az új nevelő, óvónéni felé és kezdődik a barátkozás, ismerkedés az új gyerekekkel. Nálunk minden rendeben, kopp kopp, lányom szerint az iskola jobb,…..
Homoktövis az immunrendszer támogatója és szépség, fiatalság elixir-je! A homoktövis latin neve - Hippophae rhamoides - állítólag arra utal, hogy az ókori görögök a lovaikat homoktövis terméssel etették, hogy a szőrük egészséges, fényes legyen. Hol terem? A homoktövis vadon termő változata…..
Sose vegyél olcsó ásványvizet, mindig is sejtettem, hogy ki fog borulni a bili!!! Ennél a mocsoknál még a csapvíz, vagy a kissé ciános kútvíz is jobb!! VÍZ MAGA AZ ÉLET, nem mindegy mit iszol!!!!! Szerintem a legjobb, ha van saját bevizsgáld kutad, sajnos nekem Bp-en nem megoldható, így én…..
Német tudósok bebizonyítják, hogy a víznek van memóriája!!! Itt a tudományos bizonyíték a Bach virágterápia működésére!! És minden víz alapú terápiának!!! Remélem eljutnak oda, hogy rájönnek a tudósok, hogy a víznek inkább tudatossága van, ahogy a kristályoknak is. :D  Nézd meg a videót, hogy alakul…..
Gyertek Velem Sri Lankára... szuper nyugalom, erős élmények, tapasztalások.... légy jelen! :)..
Beszoktatás, leválás, új életszakasz indul... jaj, de hogyan??? Gondolkodtok már rajta, hogy mi lesz szeptemberben, mikor a picitek bölcsibe, oviba vagy iskolába megy? Beszélgettek a kialakulóban lévő helyzetről? Nem aggódtok? :) Mi most váltunk, gyerkőcöm iskolás lesz szeptemberben, kilép az…..
Pártalálás Bach virágterápiával... kukk be ide és tudj meg többet....  :) Tudom, hogy neked is segíthetek!  ..
A ginzeng gyökerének ázsiai alkalmazása tonizáló szerként kb. 5000 éves múltra tekinthet vissza                         Mi a ginzeng hatóanyaga? A ginzenozidok az emberben szintén adaptogén ekdiszteroidokhoz hasonlóan a növények, rovarok, gombák és más…..