Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L2007

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... Magyarország az “autóipar európai zászlóshajója”. Szijjártó Péter Szöulban, 2014.11.27...
Tapsoljuk meg együtt Trunkel anyukáját, és vigyázzunk a sajátunkra meg a barátnőire. Szia Hilda, sok olvasgatás után úgy döntöttem most én is írok. Bár x+1 alkalommal már volt hasonló történet, de jó lehet időről időre felrázni az emlékeket. Ma munkából hazaérve…..
Rájöttem a nemzetet megosztó konfliktus megoldására: vasárnap csak az önkiszolgáló kasszák működjenek a boltokban! A szegény, kizsákmányolt bolti eladók otthon lehetnek a családjaikkal; de aki akar, továbbra is vásárolhat vasárnap; aki meg nem, az nem. A többit pedig megoldja a…..
Subba Mozdonnyal a telefonra 2014.10.05 11:45:51
A masiniszta úr valamiért megharagudott a telójára, ezért végzett vele. De amúgy semmi különös V43LOVE!  ..
Csúcson az államadósság? 3,3 millió szegény országa lettünk? Lárifári! Mit mond erre Viktor és a kormány?  Igyál! Nem ám akármikor, lehetőleg minden nap.  Mert az jót tesz! A só, cukor olyan rossz és egészségtelen, hogy muszáj volt megadóztatni, a cigi nyilván olyan…..
Olvasónk kiábrándult Norbiból is meg a Teletálból is, hiába volt évekig hűséges vásárlójuk. A szakítás teljesen felzaklatta, és olyan mondatok megírására késztete, mint a "Nem vagyok igazán finnyás, főleg mióta saját háztartásom van" meg "Elég durva, hogy csokit…..
L2007 2014.07.11 15:24:44
Hát erre kell felkelnem bajaiak?! Ilyen zordul bánni a faszkopterrel?!  ..
L2007 2014.06.24 08:29:12
@Xezs: Nincs, de igény az volna rá.
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
L2007 2014.06.02 15:11:34
@Rathelor: Hát látod, ezt nem tudtam. Nyilván sokan vannak ezzel így.
Legalább is félreértelmezhető volt.
Egyébként nem járok mekibe, életemben nem ettem nuggetet, szóval nem tudom megítélni, mennyire reális az ár.
Mindig akadt olyan törvény, amit az ember nem szívesen tart be, mert valahogy szükségtelenül korlátozva érzi magát tőle. Itt nem a köztörvényekről, a bűnöket büntetőkről van szó, hanem az olyanokról, ami az alapvető szabadságjogokat igyekszik korlátozni. Ezekből pedig egyre…..
István a megadott benzinkutak helyett véletlenszerűen kiválasztott MOL-töltőállomásokon próbált megszabadulni használt sütőolajától. Tulajdonképpen ez sikerült is a második helyen, ahol bár nyereményjátékról nem hallottak, szívesen átdobták a szomszéd telekre a…..
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
L2007 2014.04.01 10:44:48
Egy barátom kisfia múltkor összetört egy vázát. Akaratos kis lurkóról van szó, aki viszont a korához képest nagyon okos. Tudta, hogy rosszat csinált, azt is érezte, hogy ezért leszidás jár, de tapasztalatból tudta, hogy annak hamar vége van.  Az Stabilitási Megtakarítási…..
autózz! Szabályos ez a parkolás? 2014.03.17 13:33:42
A városban több helyen is találkozni olyan megoldással, hogy az autók saras, gazos, esetleg murvás területen parkolnak. Ezt van, amikor jelzik is parkolóként táblával, van amikor, nem. Nem akadályoznak, nem veszélyeztetnek senkit azok, akik ide teszik le autóikat. Egy ilyen helyre…..
L2007 2014.03.17 17:56:18
@aszakibela: Úgy tudom, a közforgalom elől el nem zárt magánterületen is érvényes a kresz.
Hol máshol, mint Oroszországban A Novoszibirszkben élő 101 éves Alekszandr Kaptarenko is szaladgál majd egy kicsit az olimpiai lánggal az oroszországi szakaszon. Mivel az öregnek nincs tréningfáklyája a tréningezéshez, jobb híján fagyasztott lazaccal gyakorol. ..
L2007 2013.11.28 13:03:36
@CBF: Ebéd előtt mindenképpen javasolnám: subba.blog.hu/2013/11/28/felrobbant_a_doglott_balna
SZS most még nevet, aztán ha kikapcsolják, felmondják és behintik antraxxal az előfizetését a befizethetetlen tartozása miatt, akkor majd pislog: Tegnap kaptam a Telenortól egy számlát késedelmi pótlékról, amin jót derültünk a párommal, ezt szeretném megosztani veletek,…..
A törvény azért van, hogy betartsuk, nincs mese be kellett fóliáztatnom a kocsim. Az összes műhely csodákat regélt, hogy ők a legjobbak, ők használják a legjobb fóliát, nekik van a legjobb csapatuk, ár-érték arányban, nincs párjuk. Mivel már kinőttem a…..
Azt hinnénk, az a jó előrejelzés, ami bejön, pedig akkor minden bankban egy polipot is tarthatnánk. Na ugye, hogy ez nem lenne jó. Egy gazdasági válság során fokozottan is igaz, hogy az erőforrásokat a lehető legjobban kell beosztani, a döntéshozóknak pedig kétszer is meg kell…..
Balról Negyedszázadnyi Fidesz 2013.03.29 16:09:57
Ha Orbán Viktornak 25 évvel ezelőtt azt mondják, hogy a Fidesz kétharmados kormánypártként lényegében titokban fogja ünnepelni negyedszázados születésnapját, valószínűleg kinevette volna a jóslat szerzőjét. A Fidesz 25 éve elsősorban nem azt mutatja meg, milyen magasra…..
L2007 2013.03.29 18:57:35
@torró:
Mindegy, hogy mire ment a többi párt. Csak felhívtam a figyelmet egy árulkodó jelre. Akár még lehetne is a diktatúra a legjobb rendszer, a kommentem nem erről szólt.
A lényeg, hogy a pártvezetésben sem merült fel, hogy úgy tegyenek, mintha érdekelné őket a tagság véleménye.
L2007 2013.03.29 20:32:02
@Kalmár:
"Természetes, hogy a Fidesz változik."

Én is változom.
De mégsem árulózom le azokat, akik nem velem együtt változnak.
L2007 2013.03.29 22:03:52
@billy reed:
Most meg a Kádári rendszert építik újra.
Publius Egy jó nap magyarnak lenni 2013.03.17 12:30:55
Az idei március 15-e egyszerre volt számomra a legtragikusabb és a legfelemelőbb nemzeti ünnep az elmúlt tíz évben. Felemelő volt látni, ahogy a több száz magyar kelt útra, hogy segítsen az ismeretlen nemzettársain bármiféle anyagi érdek vagy mögöttes szándék nélkül. És…..
Két fontos területen lettünk bajnokok az elmúlt időszakban, de míg kukiméretben csak a kontinensviadalt sikerült megnyernünk, a magyar állampapírok világbajnokok lettek az elérhető reálhozam tekintetében. Megnyugtató, hogy félázsiai származékokként nem csak a mezőgazdaság van…..
L2007 2013.02.01 09:08:49
@defender of the clown: "aha, mert a bank nem állampapírt vesz rajta, mi? :D"

És nem is hiteleznek egyáltalán?
A hétfői diáktüntetések után gyorsan elterjedt az Apple laptoppal az ölükben tüntető lányok képe. Sokan viccet csináltak belőle, sokan bizonyítékot láttak benne arra, hogy igazából csak a rózsadombi fiatalok jöttek tüntetni a tandíj ellen. Őszintén remélem, hogy ha a…..
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..