Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mezokovesdzsory

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteki napunk egy 9 órási edzéssel kezdődött, majd ebéd után, 13:30-kor útnak indult a csapat Mezőkövesdre. Úgy érezzük remek volt ez a tábor, kellőképpen összekovácsolta a csapatot és kiváló körülmények között megfelelően zajlott a felkészülésünk Bükfürdőn. 18…..
Jó mérkőzést játszottunk az Ajka együttese ellen, melyen látszódott a fáradtság a csapaton. A győzelmünk megérdemelt volt. Délelőtt kemény edzés volt, ennek ellenére jól tudtunk teljesíteni az edzőmérkőzésen.  A mai este kötetlen hangulatban telik. Holnap edzés, ebéd,…..
Ma reggel 9 órakor kezdtük a napot egy edzéssel reggeli után, köredzés volt, majd egy hosszú pihenőt kaptunk a következő átmozgatásig. A délutáni edzésen, ami 6-kor kezdődött, a labda és a taktika játszott kiemelt szerepet. A napunkat egy vacsorával zárjuk és pihenünk…..
A mai napon egy edzés szerepelt a programunkban, méghozzá délelőttre kiírva. Az edzés nagy része kapura lövésekből állt, azonban aki tegnap végigjátszotta a meccset, annak tíz perc regeneráló futás volt az előírt feladat. A tréninget egymás közötti játékkal zártuk. A…..
Ma egy kicsivel tovább aludhattunk az elmúlt napokhoz képest. Reggeli után pihenő következett, sétáltunk a hotel területén néhányan, majd összepakoltunk és 13 óra után nemsokkal bepakoltunk a buszba. Fél kettőkor megebédeltünk, egy fél óra pihenő követezett, majd…..
A mai programunkban egy edzés szerepelt délelőtt, melyben egy taktikai jellegű edzést vezényelt nekünk a szakmai stáb. Lehetett érezni a csapaton egy kicsit a fáradtságot, de nagyon jó hangulatban telt a tréning. Várjuk a holnapi, Amkar Perm elleni mérkőzést.Ebed után…..
Korai reggeli után indultunk útnak Szombathelyre, ahol 10:00-kor kezdődött meg a mérkőzés. A hazaiak valószínűleg a jövőhétre tervezett csapattal álltak fel. A mérkőzésen végig jól játszottunk, voltak mindkét oldalon lehetőségek, de úgy érzem, megérdemelten…..
Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Mezőkövesd Zsóry FC: 1-2 (1-1)Rohonci út, 250 nézőVezette: Tucai Miklós (Huszár, Király) Szombathely: Király – Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak – T. Wils, Iszlai – Gosztonyi, Batarelo (Popin, 68.), Halmosi – Martinez. Vezetőedző: Mészöly…..
Sziasztok, Jó estét!Mozgalmas napon vagyunk túl, hiszen ma is két edzésen vettünk részt, melyben inkább a délelőtti edzés volt a megterhelő. Köredzésen vettünk részt, melyen 3 kapura történt a játék. A délutáni edzésen inkább a taktikai dolgok kerültek előtérbe, a…..
Jól telt a mai napunk, a 7:30-as reggeli után 9 órakor egy nagyon kemény edzéssel indítottunk. Hosszú pihenő következett ezután, majd egykor ebéddel folytattuk.  A második tréning már labdával történt, az könnyebb volt, mint a délelőtti. Vacsora közben felköszöntöttek…..
Üdvözlünk mindenkit!A hosszú utazást követően megérkeztünk a büki Danubius Hotelba. A szobák elfoglalása után indultunk a pályára edzeni, ahol a heves esőzés miatt nem tudtuk azonnal elkezdeni az edzést, de később az eső csillapodásával sikerült nekikezdeni a tréningnek. A…..
Idén is elutazott a bükfürdői edzőtáborba felnőtt labdarúgó csapatunk. Az ott történt eseményekről pedig ismét ezen a blogon számolunk be, kapusunk, Dombó Dávid és új védőnk, Tóth László segítségével. Bízunk abban, hogy részletes és érdekes beszámolókon keresztül…..
Csapatunk ma délután fél 4-kor sikeresen hazaért az edzőtáborból, Bükről. Most két nap pihenő következik, majd kedden hazai környezetben, Mezőkövesden folytatódik a felkészülés hátralévő időszaka. Dorog - Mezőkövesd Zsóry: 2-3 (1-1) Gsz.: Balajti (14'), Molnár G. (62'),…..
Ma az utolsó edzésnapon 2 edzéssel készültünk. Délelőtt 5-4 ellen labdatartás, majd sprinteken, futásokon volt a hangsúly. Délután erősítő edzés volt két csoportban. A ma délutáni edzésen csatlakozott a csapathoz egy új játékos is. Összességében…..
A mai nap is egy átlagossá vált nap, ami a délelőtt 10 órakor kezdődő edzéssel indult. Ebéd után, délután regenerálás, gyúrás, úszás stb. következett.   Az új játékosok bemutatása folytatódik: Márkus Gabi: Szombathelyen születtem és éltem 15 éves koromig, majd…..
Ma egy újabb felkészülési meccsre került sor, méghozzá a Szombathelyi Haladás II csapata ellen. A délelőtt folyamán átmozgató edzésen vett részt a csapat. Közös ebéd után pihenő következett, majd indulás a mérkőzés helyszínére. Ott a taktikai megbeszélés, bemelegítés,…..
 Ma reggel 7-kor ébredtünk. Reggeli után mentünk ki a délelőtti edzésre, ami támadásvezetésekből és játékokból állt. A mai nap is két edzéssel készültünk. A délutáni edzést "elmosta" az eső, így némileg változott a program. A konditerembe vezényelt minket a…..
A mai nap, ahogy már tegnap is említettük, két edzést végeztünk. Délelőtt 50 perces futóedzés volt. A délutáni tréningen egyéni képzes, játékok voltak, ami jó hangulatban telt. A nap végére rendesen elfáradt a csapat. Vannak kisebb sérülések: Engel Alex a…..
Ma meccs másnapja volt, délelőtt konditermi edzés volt, két csoportban. A délután úszással telt. Itt is, mint az ország többi részén nagy kánikula volt. Holnap az új hét kezdetén, ismét napi két edzéssel készülünk tovább. Amíg a csapat konditermi,…..
Budapest Honvéd - Mezőkövesd Zsóry : 1-2 (0-2)Budapest, Bozsik StadionGsz.: Youla (68') ill. Máté J. (15'), Balajti (33'). Budapest Honvéd FC: Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Alcibiade, Baráth (Fejes 46') - Godoy, Hidi (Portilla, 70'), Ihrig-Farkas (Holender, 55'), Mancini (Vécsei, 46')…..
A mai napunk délelőtt fakultatív program volt. Volt aki a konditermet látogatta meg, volt aki úszott, stb. Szokásos ebéd, majd utána másfél óra csendes pihenő következett. Délután pedig edzésre vonult a csapat. Mérkőzés előtti edzés volt, ami bemelegítésből,…..
A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a labdarúgó NB II 2014–2015-ös idényének sorsolását. A pontos időpontokról csak a jövő héten döntenek. 1. forduló 2014.08.16. Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Mezőkövesd Zsóry FC 2. forduló 2014.08.23. Mezőkövesd Zsóry FC – FC…..
A délelőtt folyamán átmozgató edzésre került sor, hogy a csapat kipihenje az elmúlt napok fáradalmait.  Az edzésen kis cica, bemelegítés, után koordinációs létra használat és törzserősítés volt. Közös ebéd, majd csendes pihenő következett. A délután folyamán…..
A ma reggel ugyanúgy indult, mint a tegnapi, edzés, egyéni képzés, majd utána délben ebéd és pihenő következett.  Az ebéd, majd a pihenő után fél 2-kor kelt útra a csapat Ajkára.   Ma folytatjuk az új játékosok bemutatását: Dorkó Alex vagyok, rövidesen 18 éves és…..
Sziasztok, jó "estét"! A mai napunk reggel 7.30 kor indult. A reggeli után 1 óra pihenés és mentünk a délelőtti edzésre, ami a hoteltől 10 percre van busszal. Kondicionális jellegű futóedzés volt 90 perc, ami rengeteg sprinttel volt megfűszerezve. Erőnléti edzőnk…..