Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uncle_Bob

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A THR éves rendezői kerekasztal-beszélgetésén Tarantino arról beszélt, hogy erősen fontolgatja a visszavonulást. Borúlátásának okai nem valamiféle alkotói válság körül keresendők - szépen volnánk, ha QT ilyesmivel szembesülne -, egyszerűen a film médiumának…..
Nemrég jött a hír, hogy A Gyűrűk Ura-trilógia női betétdalai után A hobbit-trilógia első részének záródalát egy férfi írta és énekelte fel, méghozzá egy új-zélandi férfi, a Crowded House nevű ausztrál együttes 54 éves frontembere, Neil Finn. A Rolling Stone jóvoltából…..
Uncle_Bob 2012.11.13 12:00:37
Poszterrovatunk utolsó(?) mai posztjában nem kevesebb, mint 14 új karakterplakátot prezentálunk nektek A hobbit trilógia első darabjából, nekem pedig lenne néhány kérdésem. Az egyik törpének tényleg egy balta áll ki a fejéből? Bilbo miért van olyan csúnyán körbephotoshoppolva?…..
A Disney a Marvel után a Lucasfilmet is bekebelezte, kerek 4 milliárd dollárt fizetett a cégért. Nem meglepő módon minden idők egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, a Star Wars-franchise iránt érdeklődnek leginkább, és az előzetes hírek alapján minden centet igyekeznek is…..
Gyűrűből csak egy lehet mind felett, de A Gyűrűk Ura-trilógia kiadásaiból több is megfér egymás mellett, főleg egy rajongó polcán. Hosszas halogatás, törlés, lemondás és felejtés után most újra felröppent a hír, hogy - ha már úgy is jön A hobbit a mozikba - újra…..
Az ABC vasárnap esti sorozatai elég nagyot szívtak az előző heti, biztató adatokhoz képest. A természetfeletti szappanoperának titulált 666 Park Avenue című újonc (egy ház lakói az ördögnek adják el a lelküket) 5,1 millió nézőt érdekelt a második héten, és 1,7-es…..
IDDQD Pénztárcákat kinyitni! 2012.09.28 22:32:34
Oké, nem fogunk totál Kickstarter-ajánlóba átmenni, na de hát ez mégis csak a Nexus 2, egyben az első igazi nagyszabású magyar kickstarteres játékfejlesztési projekt. Erre tessék. ..
Shawn Ryan-t azóta szeretjük, mióta elkészítette a Kemény zsaruk című zseniális rendőrös sorozatot, és akkor is mellette álltunk teljes mellszélességgel, amikor a The Unit avagy Az egység macsó katonáit és kemény katonafeleségeit vitte képernyőre David Mamet íróval…..
Holnap* jelenik meg a Borderlands 2, amely egy poszt-apokaliptikus világban játszódó akció-RPG-őrület minden tekintetben nagyobb folytatása: van kérdés? *mármint Amerikában: nekünk itt, az öreg kontinensen még négy napot kell várnunk rá...
Nem nagyon szoktunk külön posztban megemlékezni arról, hogy valami száz éves klasszikus játék/fejlesztőcsapat a Kickstarteren indít kampányt a feltámadáshoz, leginkább azért, mert ilyesmiből már annyi van, hogy a hírértéke az "Angliában esett az eső" szintre redukálódott.…..
Az iPhone-nal meg más érintőképernyős kütyükkel egy baj van ilyenkor télen: a nagy hidegben lefagy az ember ujja, mire lejátszik egy menet Trismet vagy Peggle-t. Kesztyűben nem ugyanaz az élmény, mert a kesztyűs ujjak sokkal pontatlanabbul dolgoznak a kijelzőn, a stylus…..
Az eheti Big Bang Theoryt tulajdonképpen úgy ahogy van, be lehetne tenni a nap videójának. Ennek hiányában egy Wolowitz-pillanatot ajánlunk. ..
Érdekes taktika kezd kirajzolódni a játékkiadók között: egy olyan megoldás, ami nem túl invazív, viszont bizonyos fokig gátat vethet a warezolásnak; és mellékesen belerűg egyet a kiadók felől szintén aljas rablásnak számító használtjáték-kereskedelembe is. Bár pár hasonló…..
comment:com Penny, Penny, Penny 2009.12.08 17:30:00
Egy képgaléria ma estére. Csak úgy. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/penny/feed", "width":"490", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
Uncle_Bob 2009.12.08 17:54:37
Az Empire koncepciója nem egészen világos, tematikus szempontból nehéz lenne egy kalap alá venni a megidézett filmeket, amelyek sztárjai újra régi szerepeikbe bújnak egy fotó erejéig (és főleg coolság szempontjából hibádzik némelyik: bénagyerek Tom Cruise-ot meg a szuperszar…..
Olvasói levél következik: "Az írott (Népszava) és az elektronikus (Napló, Echo TV) média is foglalkozott az ajkai Bánki Donát Szakképző Iskola és Kollégium diákjainak demonstrációjával. 2009. november 27-én, pénteken tartottak csendes tiltakozást a diákok az igazgatójuk…..
A trot, vagy a trot-közeli dalocskák üde színfoltjai az idült R&B-mérgezésben szenvedő koreai könnyűzenének, tulajdonképp ez a helyi mulatós zene maga. Sojut és kimcsit ide! 3 Chongsa - Let's Go   Mit mondjak, elég addiktív. Ismerős volt? Ugye, ugye. Ez bizony a Super…..
Uncle_Bob 2009.06.28 22:14:28
Az oké, hogy étterembe nem megyek piknikkosárral, no de kóser-e, ha egy zenei fesztiválon a droggal - muhaha - és a szúró-vágó fegyverekkel együtt a kapuban elveszik a vizemet is? Hol a határ a fogyasztásra kényszerítésben? Kell-e majd fizetni a Toi-Toiban és kötelezővé teszik-e…..
Most már bátran kijelenthetjük azt, amit a magyar sajtó nagy többsége - előttünk ismeretlen forrásokra hivatkozva - hónapok óta harsog a képünkbe: igen, vége a sztrájknak, az írók mehetnek írni, a producerek szedhetik össze a stábokat, hívhatják vissza a Balin nyaraló…..
A karácsonyi szórásból kifelejtődött az alábbi sztori, de azóta újra felmerült, hogy a Microsoft felújított Xbox 360-akat szállít Magyarországra és újként árulja őket. A hírt a napokban cáfolta a cég, de ha nem ők hozták be, akkor hogy került a Media Marktba illetve onnan…..
Uncle_Bob 2008.01.11 18:51:21