Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bármire Megoldás

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MHE Végre, új tulajdonosé a TV2! 2015.10.14 03:08:59
A keddi nap egyik kiemelt híre volt, hogy tulajdonosváltás történt a TV2-nél. Mielőtt azt hinnénk, hogy innentől kezdve majd igényes, színvonalas műsorok fognak a képernyőre kerülni, melyek a nép erkölcsi és szellemi színvonalának emelését fogják szolgálni, azelőtt el kell…..
Igazságosabb és átláthatóbb lesz a segélyezési rendszer, az átalakítással valóban azok jutnak majd támogatáshoz, akik ténylegesen rászorulnak – ígérte a magyar kormány még múlt év végén, amikor döntöttek a szociális segélyezési rendszer átalakításáról. Az eredmény…..
Bármire Megoldás 2015.08.05 18:36:44
@hidroponi: Az eszedet vették el a libsi agit-prop titkárok. Az ápolási díjat senki nem vette el. Ezt buktad picim, van még aki nem zsigerből hazudik?
Bármire Megoldás 2015.08.06 23:11:26
@hidroponi: "idos, beteg anyamat gondozom. az apolasi dijat elvettek." - ezt írtad baromarc! Ha már seggfejezel. Írd azt, amire gondolsz! Ez már nem az a rendszer.
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
Bármire Megoldás 2015.06.24 12:34:44
@szita szita péntek: Mert a zorigo szerkesztőség tagja. Ez mindent megmagyaráz.
Imádok enni. Séta közben pedig időnként megéhezem, budapestiek tízezreihez hasonlóan. Ezért örülök annak, hogy az utóbbi években óriási mértékben bővült a város street food kínálata. Ajánlok néhány nagyszerű helyet. Az összeállítás egyik célja az, hogy bebizonyítsam Önöknek: nem csak a…..
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
Simicska Lajos megkezdte Vona Gábor pozicionálását. A Magyar Nemzetnek adott interjút a Jobbik elnöke, amelyben szinte könnyek között ismerte be, hogy ha a zsidókat bántják, akkor ő zsidó, és nem szeretne kilépni az Európai Unióból. Legalább is, egyelőre, mert nem állunk rá…..
Ma megnyitott, vasárnap estig látogatható a Budapest Motor Fesztivál. Sok nagy márka távol maradt, de így is elég sok újdonság gyűlt össze - van miért kimenni. A javát végigjártam és lefotóztam, bár egy csomó minden így is kimaradt. Kattintsa végig a galériánkat, rengeteg…..
Bármire Megoldás 2015.03.21 10:22:44
@Mumia: pl. válaszd a szombatot, vagy a hétköznap estéket. Ha akarsz, találsz időt megednak.
Bűncselekmény miatt szállták meg a rendőrök délelőtt a 10/B mélygarázsát és B épületét. A B épület egyik liftjében, valamint a B épület ajtajánál és utcai kijáratánál vérnyomok voltak találhatók. A mentők egy fiatal nőt súlyos sérüléssel szállítottak…..
Bármire Megoldás 2015.03.12 22:39:57
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
A vasárnapi zárva tartás mindenkire vonatkozik! Kivéve a gyevi bírót! (Orbán Viktor családját és üzletfeleit.) „Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a makfa mondhat, amit akar, a gyevi magyar…..
Már közel két hete történt a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni gyilkos merénylet. A lapot ritkán vettem kézbe, nem igazán érdekelt, nem is mindig értettem a karikatúrákat és a cikkeket, hisz nem Franciaországban élek, nem követem annyira az eseményeket, hogy világos legyen a kontextusuk. Cabut és…..
Bármire Megoldás 2015.01.20 08:11:45
@Bayer Antal: Az utolsó bekezdéshez: Tehát a portádon te vagy a cenzor. Mert a szólásszabadság addig terjed, amíg te megengeded, egyéni érzékenységednek megfelelően. Ezzel máris megrúgtad azt az öngólt, ami mindig is a lábadban van. Volt és lesz. A te gondolkodásod mit takar? Mindenki elmondhatja a véleményét, amíg téged nem zavar? Ez nem szabadság. Ráadásul te korlátozod másoknak azt a szabadságot, amit magad számára mindenkitől elvársz.
Közel tízezer embert vonul utcára Drezdában hétfőn este, hogy a nyugat iszlamizálódása ellen demonstráljon. A megmozdulást a Patrióta Európaiak a Nyugat Iszlamizációja Ellen elnevezésű csoport, a PEGIDA szervezte.   Az akcióval egy időben ellentüntetés is volt szintén…..
Az elmúlt napokban új értelmet nyert az a korábbi kijelentés, miszerint Európa megújításához új vezetőkre van szükség. Az uniós vezetők és az Európai Parlament által az Európai Bizottság élére választott Jean-Claude Junckerről már hónapokkal ezelőtt is tudni lehetett,…..
Megkezdődött az új tanév. Írhatnánk a tankönyvmizériáról, a lekapcsolt digitális naplóról, az iskolák állapotáról, a pedagógusok helyzetéről, vagy akár az összes közoktatási intézmény vízfejű uráról, a KLIK-ről (Klebesberg Intézményfenntartó Központ). De nem…..
Bármire Megoldás 2014.09.08 09:08:53
@dívamacska: Azt gondolom, hogy az általános iskolában, mint a neve is mutatja, azokat az alap készségeket kell elsajátittatni a nebulókkal, ami képessé teszi őket a tehetségüknek megfelelő anyag elsajátítására. Ez pedig nem a szabados csinálj amihez kedved van ideje, hanem az elátkozott biflázásé. Enélkül nincs mire építeni. Később kiderül, mihez van tehetség, kedv. Azt hiányolom, hogy ilyenkor nincs egy olyan szelektálás, ami ebben az időben a megfelelő helyre irányítja a fiatalt, hogy a továbbtanulást a legjobb helyen folytassa. Nincs ösztöndíjrendszer a tehetséges, hátrányos helyzetű gyerekeknek. Nézd meg a "Fedezd fel Forrestert!" című filmet. A tanároknak pedig éppúgy nincs megfelelő jövedelme, mint szinte mindenkinek az országban. Szegény ország vagyunk. Az kívánatos lenne, hogy némi átcsoportosítással azokat díjazzuk, akiknek a munkája építi a jövőnket.
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
A KARD Előjelek hiányában 2014.08.02 11:36:59
Illiberális, putyinizmus, satöbbi - zeng a sajtó az utóbbi napokban, megvilágítva tényleg minden szemszögből, úgyhogy mi ezt a szintet kihagyjuk. New York Times, szerkesztőségi cikk, ez már akár érdemi is lehet. Wall Street Journal, ezt is olvassák páran, de az itthon kit érdekel?…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Bármire Megoldás 2014.08.09 07:46:43
@Peterpapo: Úgy látom, nem érti. Egy ilyen halálesethez azt fűzni, hogy mit csinál a kormány a köztévével, stb. nem helyénvaló. Van elég más helyzet, amikor ezt ki lehet nyilvánítani. Attól, hogy fene nagy szabadság van, nem kell beleesni a az "akkor is megírom, ha beledöglesz" csapdába. A legtöbb újságíró azt képzeli, hogy a hír a lényeg, bármi áron. Nem néz se istent se embert.
A Pásztor sztori nem véletlenül robbant ki az elmúlt hetekben. Ez a botrány valójában arról szól, hogy az ellenzék mit tanult az elmúlt hónapok választási vereségeiből. A Fidesz által 2010 óta létrehozott új világot az elmúlt négy évben a demokratikus ellenzéki pártok…..
A Környezeti Terror Facebook oldal vasárnap arra hívta fel a figyelmet, hogy Felvidéken egy Paks II-höz hasonló volumenű beruházás épülhet meg, szintén orosz befektetéssel, viszont a magyarországinál kedvezőbb áron.  Felvidéken jelenleg két működő atomerőmű van, az egyik…..