Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repulos

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önkormányzati szociális bérlakást bérel a jó Batiz András, volt kormányszóvivő, a Miniszterelnöki Hivatal volt kommunikációs igazgatója és volt kereskedelmi televíziós. Jelenleg a Batiz Consulting Kft. kommunikációs cégnek vezetője-tulajdonosa, ami már több állami…..
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..
Azoknak akik esetleg az elmúlt hetet olyan földrészen töltötték ahol nincs internet, szóljon az alábbi videó a bolgár Megasztárból. Végre fellélegezhetünk, van a magyar akcentusnál cikibb, persze nem árt ha egy idióta énekel. Mariah Carey: I Can't Live (Ken Lí) aztán egy…..
repulos 2008.03.17 07:49:49
e-Vita A HírTV nem érti 2008.03.16 08:00:00
Állam leesik, fülem ketté áll, szemem szám tátva marad. Hallom, látom: az agresszív "tüntetők" (a HírTV egyik tudósítója eufemizál: demonstrálók) egyértelműen támadnak, rombolnak, robbantgatnak, gyújtogatnak, kukákat, utcabútorokat, rendőrautókat,…..
Egy ideje már a hűtőben figyelt ez a három üveg, amit egy CBA-ban lőtt a Homár, de megkóstolni nem merte. A korábbi példák ismeretében felmerült a nagy kérdés, azazhogy érdemes még palackozott fröccsökbe fektetni, vagy evólúciós zsákutcaként lezárhatjuk ezt a dossziét? Idei…..
Négy órán át állt a parkoló autók előtt keresztben a bunkó autós a Bimbó úton, csakhogy most legalább kicsit ráfaragott, mert lefotózták és legalább a rendszámát kitesszük, hátha látja, és rosszul érzi magát, és legközelebb nem csinál ilyet. Hidegvérű, keménytestű…..
comment:com Azurák a Mokkában 2007.09.12 09:00:00
Havas Henrik volt a reggeli műsorvezetők Fekete Pákója, mindig számíthattunk egy verbális seggmutogatásra, vagy Pákó csokipénisz kínálgatásához hasonló riporteri gesztusra. És Havasnál se lehetett tudni, hogy tényleg ennyire sötét, vagy ez csak egy szerep. Mondjuk a…..
comment:com Norbi-járvány 2006.05.03 09:24:00
Sajnos, az egészség nem fertőző - mondta Dr. Bubó, de nem tudom mit mondana arra, ami mostanság hódít a televíziós műsorokban. Nagyon spontán módon különböző sztárok bejelentik, hogy ők le fognak fogyni a Norbi-diéta segítségével. Még szerencse, hogy pont a helyszínen…..
repulos 2006.05.03 12:56:40
Én se értem, hogy miért kell b@szogatni! Ez a szokásos mentalitása a Magyarországon életvitelszerűen tartózkodó tömegnek.
Én is az ő módszerével fogytam e 18 kilót.
A Norbi víz qrva jó!