Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sándor Kilencz

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
9 Moneyball 2017.08.16 15:25:15
Mindig bírtam Brad Pittet. Ő egy abszolút “A” kategóriás színész. Ezt bizonyítja ebben a filmben is. Oscar jelölést kapott, ami jogos, de ha megnyeri szerintem túlzás lett volna. Jonah Hill a dagadt zsidó nekem soha nem volt túl szimpatikus, de ebben a filmben nagyjából szerethető. Ez a film a…..
  A héten Arnold Schwarzenegger újfent eleget tesz immáron 31 éves ígéretének, miszerint visszatér. De hogyan is volt, mikor először tért vissza? A Terminátor 2.: Az ítélet napja nagyot szólt a kasszáknál szerte a világon – köztük Magyarországon is. Felderítettük, amit tudni lehet az első folytatás…..
Két hónappal ezelőtt Neill Blomkamp azt nyilatkozta, hogy egy ideig dolgoztak egy újabb önálló Alien-film tervein, amelybe visszatért volna Sigourney Weaver, és ami teljesen független lett volna a Prometheustól, de sajnos a terv kudarcba fulladt. Nos, mégsem. A Fox végre pontot rakott a…..
Sándor Kilencz 2015.02.19 07:52:21
@doggfather: Attól függ milyen szerepet szánnak neki.
A rák a legnagyobb strici. Ráadásul akiket futtat, azoknak még a neve se cseng jól: limfóma, melanóma, hererák... és ha ezek tinédzsereket fognak ki maguknak, akkor sok minden nem marad úgy, ahogy szokott, például szem szárazon, de a Csillagainkban a hiba fogékony és formálható…..
Jean-Claude Van Damme megöregedett, és már egyáltalán nem fest olyan jó a kamerák előtt, mint régen, ám még mielőtt végleg eltemetném a belga akciósztárt, meg kell jegyeznem, hogy az elmúlt néhány filmjében egy új oldalát mutatta meg, hiszen átállt a rossz oldalra. És mindez…..
írta walter sobchak A német filmgyártás már régóta egy talány számomra. Míg vígjátékaik – már amelyek eljutnak hozzánk – gyakorlatilag kimerülnek a szexközpontú Amerikaipite-majmoló szörnyűségekben, akciófilmjeik pedig a 20-25 évvel ezelőtti, szintén a tengerentúlról…..
Pecunia non olet....cito pede labitur aetes...omnia vincit amor... Nomen est omen: Andrew Niccol filmjében a pénznek nincs szaga, az idő gyors lábon rohan, a szerelem meg mindent legyőz... A cím pedig bevégeztetik: itt bizony leginkább a mi időnket rabolják. Pecunia non olet....cito pede…..
- SPOILERES - Ez az idegen nem a Zöld bolygóról jött. Ez az idegen egy bombázó bőrébe bújik, és férfiakat csal kelepcébe, és nem teljesen nyilvánvaló, hogy mit tesz velük (tápláléknak használja őket? üzemanyagként? trófeaként az intergalaktikus Lutra-albumába?), de…..
Sándor Kilencz 2014.12.23 15:30:09
@herelovasz: Nem szó szerinti átiratot vártam, csak azt hogy legalább nagy vonalakban hasonlítson a műhöz. Biztos azért mert az járt a fejemben hogy ebből mennyire súlyos, merész filmet lehetne készíteni. Persze ha valóban csinálnának egy szigorúbb értelemben vett adaptációt, azt épp oly könnyedén és nagyon el lehetne rontani mint ahogy felejthetetlenre csinálni.
Sándor Kilencz 2014.12.23 23:31:11
@herelovasz: Még egyet, ami sokkal hűbb a regényhez.
Timnek (Domhnall Gleeson) nincs szerencséje a lányokkal. Jelenlétükben hebeg-habog, leveri a cuccokat és könnyen félreérthető kijelentéseket tesz, ráadásul nem űz semmilyen menő hobbit, és unalmas szakmára készül (ügyvéd lesz), egyszóval olyan, mint Hugh Grant, csak messze nem…..
- SPOILERMENTES, de azért ugye olvastad A hobbitot? - Gandalf, Bilbó és a 13 törp tovább nyomul a Magányos Hegy felé, hogy visszaszerezzék Tölgypajzsos Thorin, azaz Hegymély királya jogos jussát, amin éppenséggel Smaug, a kegyetlen sárkány trónol. Közben pedig egy ősi ellenség…..
Sándor Kilencz 2014.11.02 14:57:08
Walt Disney húsz éven át hadakozott P.L. Traversszel, a zsémbes brit írónővel a Mary Poppins megfilmesítései jogaiért. Végül sikerült átcsalogatnia Los Angelesbe, hogy személyesen felügyelje a forgatókönyv véglegesítését. Ez a film eme látogatás krónikája. Meg annál sokkal…..
Erősítsétek meg a lelketeket, és feszítsétek be a farpofákat: ez a trailer már magyarul beszél...
Bill Cage (Tom Cruise) nap mint nap meghal. Nem valami videojáték főhőseként, nem is egyfajta fantasy-perverzióból, hanem történt az, hogy az idegenek lerohanták a Földet - surprise, surprise, ezúttal Európával kezdték -, és egy miután letarolták az öreg kontinenst, egy mindent…..
aeon flux kritika: brazil (1985) 2013.08.14 14:50:00
Még jóval azelőtt, hogy katasztrófa sújtotta produkciók birtoklójává avanzsált volna, vagy a féktelen önparafrazeálás földjéről fogalmazta volna újra és újra meg önmagát és hóbortos mesemondó vénáját, volt egy jobbára dinamikus Terry Gilliam, aki képes volt mindössze…..
aeon flux kritika: 47 ronin (2013) 2013.12.26 09:15:00
Ismered a mesét: miután urukat megbecstelenítik és megölik, azok roninokká lefokozott egykori szamurájai elhatározzák, hogy akár életük árán is, de megbosszulják eme gaztettet. No de hogy jön ehhez az akcióhoz Keanu Reeves? Megmondom PR-stílusban: a japán folklór egyik…..
Gyerekként ismertem meg, egy úr volt az űrből, oda voltam érte, a Mork név azóta sem jön a számra, és ez már így is marad. Később, fiatal felnőtt koromra már nem mondhattam magam a rajongójának, de most rá kellett jönnöm, hogy számos alakítását tudom igen jó szívvel…..
Sándor Kilencz 2014.08.12 07:34:15
Még mindig ComicCon, ezúttal egy kis Godzilla. A szintén Gareth Edwards irányítása alatt érkező második epizód kapott egy kis kedvcsinálót, amelyben felfedték a második részben látható kaijukat. Sajnos a video egyelőre nem nyilvános, de a tartalmáról be tudunk számolni. Az…..
Nos, Ben Affleck Batmanje ezen az új képen sem tűnik sokkal vidámabbnak. Persze, tegye fel a kezét az, aki látott már boldog Batmant. ..