Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drabence

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor öt év Ausztria után költözött vissza Magyarországra, és ha azt mondom, meglepte a magyar valóság, akkor nem mondtam semmit. Mégsem vág neki még egyszer, a poszt végén azt is elárulja, miért. Te is hazaköltöztél? Hogyan élted meg? Maradsz, vagy visszamennél megint? Jelentkezz a…..
Egy jó háborús filmnek, minden körítéstől lecsupaszítva, arról kell szólnia, hogy a háború rossz. Tudom, hogy közhelynek hangzik, de akkor is így van. A tálalás persze rendezőfüggő. Van, aki szürreális borzalomként mutatja be a háborút, mint Coppola az Apokalipszis most-ban.…..
Meryl Streep a legnagyobb színésznő, aki valaha a filmvásznon megfordult. Ezzel a kijelentéssel szerintem nem vállalok túl nagy kockázatot. Ez a nő fantasztikus! Bármilyen szerepet - műfajtól és rendezőtől függetlenül - el tud játszani. Nincs számára lehetetlen. Meryl Streep…..
Ahogy Duncan Jones karrierje beindult, az irigylésre méltó. Jó, persze azért kellett némi "szerencse" is, hogy olyan családba szülessen, ahol megvannak a lehetőségek (Duncan ugyanis David Bowie fia), de érdemes egy pillantást vetni arra a négy lépcsőfokra, amire rálépett:…..
Drabence 2014.07.09 20:37:47
Város a városban, ez a londoni városrész funkciója, ami a 70-es évek közepén készült el a brit főváros egyik nagyon komoly második világháborús bombakárokat szenvedett részén. És lenyűgöző az egész, építészetileg is értékálló, hihetetlenül átgondolt…..
Miközben a magyar politikusok többsége végleg belebolondult a 30 milliós Magyar Birodalomról szóló álomba, a magyar közvélemény Bosznia után már Szerbia és Bulgária elfoglalásáról álmodozott, addig Hungária szláv népei reménykedve várták a trónörökös hatalomra…..
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
Drabence 2014.06.28 09:34:45
@molnibalage: :)
Tényleg nagyon jó volt. Kár a cégért és ezért a kategóriáért úgy általában. Modern gépen Win7 alatt én már azt sem tudom, elindul e.