Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Rubin

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nézünk szembe az új albérlet körüli fárasztó és macerás körökkel, melyek az új lakcímmel kapcsolatosan zajlanak. Talán nem is gondolnánk, mennyi pénzbe kerül évente ezeknek az adatoknak a bejelentése, és hogy a bürokrácia bugyraiban mennyire reménytelennek tűnik…..
Bujtor Judit, Bujtor István özvegye 2010 óta vezeti a Tihanyi Szabadtéri Színpadot, a Bujtor István Színházat. Azóta hihetetlen rekordokat dönt, és olyan újításokat vezetett be, mint a…..
Dalszövegíró, előadó és reklámszakember - kevés ember van, aki jobban ismerné Geszti Péternél a média szépségeit és buktatóit. Az utóbbi időben ugyan főként a reklámszakma felé orientálódott, mégis állandó szerepet játszik az életében  a zene, valamint a társadalmi…..
Kedden, mint derült égből villámcsapás röppent fel a hír, miszerint a kormány el akarja adni a Corvinus Egyetem budai campusának területét, valamint az ahhoz kapcsolódó arborétumot, az egyetemet pedig teljesen feldarabolnák. Az intézmény feldarabolásáról szóló különböző…..
Egy 170 millió forintos beruházás részeként tréning központot nyitott a Robert Bosch Elektronikai Kft.  A létesítményben nyolc oktatóteremben folynak majd a képzések és 200 ember fér be. A Tréning Központ a régió középfokú és felsőfokú duális képzésének stratégiai…..