Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MZ Periksz

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Lesz majd idő, amikor nagyban kell számítani ezekre a kis élőlényekre ahhoz, hogy jó minőségű fehérjéhez jussunk." Apró Anna üzleti befektető a Friderikusz podcast legutóbbi részében az egyik legjobb befektetési lehetőségként hozta fel a "tücsökbizniszt". A fiatalon, kényszerből üzletasszonnyá,…..
A nagy viaszmoly a méhészek ellenségéből lehet, hogy a világ megmentőjévé válik? Egy svéd startupnak köszönhetően nem csak újabb reményünk lehet arra, hogy megvan a megoldás a műanyagszennyezésre, hanem a rovarevés is népszerűbb lehet. Hatalmas business a rovarfehérje-gyártás   Aki figyeli mi…..
2018 februárjában volt az első és eddig egyetlen hazai Rovaripari Konferencia, melyre a rovarevés iránt már évek óta érdeklődő laikusként mentem el. Az ottani élményeket idézném most fel. A bejegyzés nagyrésze az akkor még blogszolgáltatóként üzemelő létező cafeblog.hu-n jelent meg. - - - -…..
Mario Garcia designer a világ vezető layout-tervezője, a legnagyobb napilapok és magazinok megújításán dolgozik évtizedek óta. 4 tipp a digitális hírszolgáltatóknak, amit designerként sem baj, ha ismersz Garcia pár nagyobb laptervezési munkája: Wall Street Journal, Miami Herald,…..
Nemrégiben olvashattuk, és sajnos egyet kell értsünk a dologgal - hogy Magyarország internetes szempontból nézve Google gyarmat. A magyarok 96%-a használja a Google keresőjét, a böngészők között a Google Chrome piacvezető, 40% körüli aránnyal 58%-unk használja a Gmail-t, a…..
Hogy néz ki egy jó mobil site? A kérdés megválaszolásához az AnswerLab és a Google közösen készített egy kutatást és összeállította a mobil site design 25 alapelvét, hogy segítsen a vállalkozásoknak olyan mobil oldalakat létrehozni, mely felhasználóbarát és valódi…..
FRISSÍTÉS (2014.12.11): A YouTube felületén animált cover képet nem lehet már feltölteni, kizárólag PNG és JPG formátumokat fogad el. Reméljük, hogy a jövőben bevezetésre kerül újra ez a remek funkció. Ha kíváncsi vagy milyen funkció is ez, olvasd tovább cikkünket! Az…..
A Marketing Commando amúgy is nagyon érdekes és értékes bejegyzéseiből egy szép darab, ami elmondja az alapokat, amelyek több mint 100 éve nem változtak:   // Post by MarketingCommando. ..