Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozár Zoltán Benjámin

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Szakdolgozat lettünk! 2014.06.26 13:48:34
Talán nem túlzás azt állítani, hogy vagyunk itt már annyi ideje és láttunk/tapasztaltunk már határon innen- és túl annyi mindent, hogy ritkán lepődünk meg bármin is. Pláne kellemesen. Néhanapján előfordul, ezt aztán évekig emlegetjük még. A kutya nem gondolta volna, hogy…..
Kozár Zoltán Benjámin 2014.06.26 23:03:13
Kedves Mindenki!

Először is szeretnék gratulálni Gergőnek a diploma munkájához!

Továbbiakban szeretném a KEDVES kommentelőknek üzenni, hogy Gergő igenis megdolgozott ezért a diplomáért. Több mint 15 éve ismerem, már 7 éves kora előtt is csak az autók és a versenyek világa érdekelte. Bármely autóra kérdeztünk rá ő mindig el tudta, mondani, hogy milyen fajta, milyen tulajdonságai vannak stb. Otthon van a legtöbb autó és motor versenyzéssel kapcsolatos eseményeknek és személyeknek. Úgyhogy nem fél éve kezdte el gyűjteni a diplomájához valót.

Elsősorban NEM azért írok ide mert JÓ BARÁTOM hanem mert elszomorít az, ahogy manapság az emberek gondolkodnak a másikról. Egy az, hogy egy reál és egy humán tárgyakból felépült szak között elég sok a különbség, viszont mind két felhozatalban lehet minőségi diploma munkákat készíteni. Csupán a címből kiindulva bármit mondhat az ember. Lehet, hogy nem végzett hozzá einsteini számításokat vagy éjszakákat igénylő kutatásokat, de akkor is megdolgozott azért, hogy elkészítse azt, amire mindig is vágyott. Nem tudom elképzelni, hogy egyeseknek miért esik jól az, hogy a másikat leszólhatják, lehurrogják és legfőképpen leminősítsék. A legnagyobb probléma az országban az, hogy az alapvető tiszteletet a másiknak nem vagytok képesek megadni. Lehet, hogy nem a legjobb egyetemre vagy főiskolára jár, de attól még ő is sokat dolgozott azért, hogy valamit letegyen az asztalra.

Még valami az a pár kommentelő akiknek arra van ideje, hogy Gergő munkáját a semmibe tiporja, az gondoljon egy kicsit bele abba, hogy mi lenne ha most az Ő diplomájukat szedné szét pár kulturálatlan paraszt, akiknek nincs jobb dolguk, mint a másik ember örömét tönkre tenni.

Üdv:
Kozár Benjámin