Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Ákos Seri

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki foglalkozik wargammel az tudja, hogy a figurák talpalása fontos dolog, ugyanis van néhány alapvetés ezzel kapcsolatban. A figura/figurák kinézetének legalább hanem több, mint ötven százalékát adja a talp, amin állnak. Lehet bármilyen szépen festett részletgazdag a figura, ha talp csúnya,…..
Perry féle dragonyosaim fémből készültek és elég régóta pihentek ők is nett kis dobozkáikban. Ha valaki még nem találkozott volna ezzel a Perry ikrek, legalábbis ha közvetlenül tőlük rendel az ember, akkor a fém figurákat nem műanyag blisterben, hanem csinos kis papírdobozban szervírozzák, amik…..
Tamás Ákos Seri 2019.07.15 14:19:27
Említettem már, hogy termett 3 kiló zöldbabom, amiből csak fél kilót használtam fel. Azok számára, akik hozzájutnak olcsó és szép zöldbabhoz, leírom, hogyan tudják télire eltenni a roppanós babot...
A mostani leírásomban azt mutatom be milyen fákat rendeltem neten, és azok hogyan illenek a modelljeimhez és egymáshoz méretben. Amikor elkezdtem összerakni az asztalt több fa készítő tutorialt megnéztem. Nem tűnt bonyolultnak, mégis mikor megpróbáltam, nem voltam elégedett az eredménnyel. Aztán…..
Tamás Ákos Seri 2016.03.15 21:52:58
Éppen ezekben a napokban van a 71. évfordulója a varsói felkelés kitörésének, és mi sem szolgálhatna jobb alapul, minthogy megosszam az ezzel kapcsolatos olvasmányélményeimet. Engem alapvetően szinte sohasem ragadott meg a gerilla és a partizánháború témaköre. Ez így volt…..
Az előző bejegyzésben bemutattam a készülődést a Frostgrave kezdőmeccshez, most pedig következzen a tesztjáték bemutatója. Szép hideg csütörtöki napon sikerült szert ejtenünk Zirriannal a meccsre. Reggel 10-kor kezdtünk a terep felrakásával, és a mágusok varázslatainak…..
Sziasztok! Ez a poszt az általam követett egyik irányvonal elmúlt évi beszerzésének összefoglalója lesz. A Inkvizítor piacterén lettem figyelmes e 28 mm-es történelmi figurakészletekre, mely egyből felkeltette érdeklődésem. Mint később kiderült, nem is kellett sokat utaznom,…..
wargame Az első bejegyzés... 2015.01.10 15:36:26
Szervusztok! Nos, a blog címében megjelölt angol szó (wargame) magyarul annyit tesz:"háborús játékok". A kifejezést azonnal leszűkítve ez a blog az úgynevezett történelmi terepasztalos stratégiai játékokról fog szólni.  E játékba a tavalyi év során csöppentem bele…..
Valamikor réges-régen részt vettem a wargame.hu tagjai által készített, a csud-tavi csatát ábrázoló dioráma elkészítésében, 100, teuton és dán lovaggal. Mint a hadijátékosok nagy többségének, én is szembesültem azzal a gonddal, hogyha játszani szeretnék, akkor bizony el…..