Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telefonmanias

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szürreális fordulat egy közel egy évtizedes történet végén: Embertelenül sok ígérgetés (és nevezzük nevén, hazudozás) után, mondhatni elég váratlanul ért szerintem mindenkit, hogy egyszerűen csak bejelentik, hogy "ja amúgy pár nap múlva, október 31-én kijön az egész album". Ami a sokadik átnevezés…..
Megvan A Farm? A Viasat 2002-es reality műsora, amiben egy rakás átlagembert összezártak egy farmon, és amellett, hogy bekamerázták őket, és rendes bentlakásos realityben szerepeltek, minden saját maguknak kellett megtermelni? Se áram, se víz, budi is csak a kert végében. Ebből…..
Ahhoz, hogy valaki önként összezárassa magát tök ismeretlen alakokkal, akik elől legfeljebb egy picsányi udvarra vagy szaunába menekülhessen el, és bevállalja azt, hogy a kamerák és rajtuk keresztül a nézők minden lépését nyomon kövessék, kell egyfajta perverzió, de olyan…..
telefonmanias 2014.11.16 21:11:31
@shitgun: istenem köszönöm ezt a kommentet beszartam a röhögéstől pedig szar kedvem van
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..