Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farting Squirrel

43 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kalandra fel! Hol tartasz? 2015.05.17 12:37:30
Farting Squirrel 2016.06.11 21:33:33
@AshleyTheWriter: Helyes! ;)
Nagyon jók ezek az új évadok. Bár eddig a 6. jobban tetszett, mint a 7., de ebben is vannak nagyon király részek. Pl. a The Hall of Egress-ről (amely egy jelentős eseményt szimbolizál) van egy 20 perces elemzővideó Youtube-on: www.youtube.com/watch?v=PnK5B49KKvo
20 perc egyetlen részről! Megéri végignézni. ;)
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!!..
A bejegyzés jelentősebb SPOILER-eket tartalmazhat!!! A Kalandra fel! sokat változott a 4 év alatt, de a furcsa poszt-apokaliptikus fantasy-rajzfilm magja ugyan az maradt. Jake-nek kölykei vannak, de nem sokat változtatnak az életén. Buborék hercegnő megfiatalodik, majd újra "öreg"…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Penny kosarát néhányszor egy varázsló lopta el. Mikor egy küklopsz megpróbálja ellopni a kosarat a varázslótól, az addig kántálja, hogy "palacsinta", míg macskává változik, és…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Technikailag Finn kívánsága nem valósult meg, hiszen a Lich az ő világában is "életre kelt". Ez az első epizód, amelyben a Kozmikus bagoly fizikailag is megjelenik, és nem csak…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Marceline azt állítja magáról, hogy fél-démon. Finn neve a tanyasi világban Finn Mertens, ami jelentheti azt, hogy a Mertens egy ősének volt a családneve. Igazolást nyert az, hogy…..
Kalandra fel! The Lich - A démon 2015.05.20 19:19:32
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat. A Lich, korábbi nevén Lich King, a magyar fordításban démon, az Adventure Time…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Finn álmában Billy helyett 1-2 képkocka erejéig a Lich (démon) látható. Puffancshercegnő királyi csillaga volt az egyetlen ellopott ékszer, ami nem kellett ahhoz, hogy kinyíljon az…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Marceline nem lovagolhatta meg azt az óriás aranyhalat nappal, mivel a vámpírokat megégetik a nap sugarai. Ugyan ez történt a Henchman (A szolga) című epizódban, (de lehet, hogy ezt…..
Kalandra fel! Az oldal tartalma 2015.04.26 22:41:33
Kalandra fel! Az oldal kinézete 2015.04.26 22:27:41
Javaslatokat a fejlesztésre kommentben lehet adni. :)..
Kalandra fel! Phil face 2015.04.25 18:29:49
A "Phil-arc" egy gyakran használt gag a Kalandra fel! sorozatban. Az Adventure Time vezető karaktertervezőjének, Phil Ryndanak az arcát hivatott ábrázolni. Pen Ward állítása szerint, ha Philnek bármit is mond valaki, akkor egy izgatott fejet vág, ami alapjául szolgált a Phil face-nek.…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Az egyik varázslódiáknak Phil-arca van. Ez az egyetlen Adventure Time epizód, amelyben szemből láthatunk meztelen karaktereket. Egy farönköt használtak cenzúrázásképp. Az epizód…..
Kalandra fel! A blog értékelése 2015.02.14 20:31:21
blogok.org Blogunkról alkothattok véleményt és értékelhetitek a fenti linken. Írjátok le véleményeteket, hogy tudjuk, mit csinálunk jól, illetve min kell javítanunk. Köszönjük a segítséget! :) ..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Mikor a sárkány tüzet okád a kis tóba, a felszálló gőz egy malacot, egy madarat és egy bálnát formál. Kulturális utalások Ha nagyon figyelünk a végén, hallhatunk egy…..
Indavideo - AnimationWorld Az AnimationWorld csatornáján megtaláljátok az összes részt az 1.-től az 5. évadig, szinkronosan (vagy feliratosan). ..
3. évad 21. rész: Marceline's Closet - Balhés bújócska Cloud Hunt - Felhő-vadászat "Over the mountain, the ominous cloudcoming to cover the land in a shroud,hide in a bushel, a basement, a cave,but when cloud comes a-huntin',No one's a save... no, safe!" forrás:…..
Kalandra fel! Lemonhope (Reményke) 2015.01.26 21:25:05
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat. Lemonhope, magyarul Citromremény (teljes neve: Badlemonnohope…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Jake névlistájában az alábbi nevek szerepelnek: Doug, Todd, Jerry, Dennis, Reggie, Peter, George, Larry, Luke, David, Benton, Mike R., Mike H., Mike A., Gareth, Jennings, Mr. International…..
Kalandra fel! Snail (Csiga) 2015.01.04 16:59:09
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók.A cikk még nem teljes, tartalmaz hiányosságokat. A Csiga egy rejtett karakter a Kalandra fel! minden epizódjában (beleértve a pilot…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat!!! A lényegesebb eseményeket tartalmazó szövegrészek háttere fekete színű, így csak kijelölés után olvashatók. A Tudományos paraziták lények egy csoportja Ooo földjén, amik az intelligens agy hullámaiból táplálkoznak. Ezért lehet…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!!   Apróbb érdekességek Ezt az epizódot a karácsonyi különkiadás részeként vetítették. Bár a címképernyőn pingvinek is vannak a házban, az epizódban csak a hóemberek voltak bent. Annak ellenére,…..
A bejegyzés SPOILERt tartalmazhat ebből vagy későbbi epizódokból!!! Apróbb érdekességek Ez az epizód a Cartoon Network 2011-es karácsonyi programjának a része volt. Ez az epizód egy kétrészes ünnepi különkiadás. Ez a második páros (két részből álló epizód),…..
Kalandra fel! Felirat-videóink 2014.12.24 12:47:52
YouTube A lefordított dalszövegeinkről a videókat a fenti YouTube linken tekinthetitek meg. ..
Kalandra fel! Facebook-oldalunk 2014.12.24 12:41:36
Facebook A Blog Facebook-oldala, ahol a Blog új bejegyzésein kívül más érdekességeket is közzéteszünk. ..