Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dgLaci

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PVC íj A piszkos pénzügyek 2016.09.26 19:14:43
Ha valaki követte, vagy helyesebben követni próbálta az oldalt, észrevehette, hogy nincs tartalom. Ez a probléma teljesen személyes eredetű, mivel nem volt sem pénzem, sem pedig időm, hogy íjakat gyártsak, amelyeket itt bemutathatok. Mind az Íjak, mind a Felszerelés oldalon beígértem, hogy április…..
A teljes körből a Fox sem maradhat ki, különben várniuk kellene, amíg legközelebb hatost dobnak, vagy biztos van valami hasonló szabály a filmek marketinges társasjátékában, mert a Fantasztikus Négyes is új plakátot kapott, amin végre szemből vételezhetjük szemre őket.…..
dgLaci 2015.04.20 18:31:30
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
Bő két év telt el azóta, hogy a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és az internet gyakorlatilag felrobbant. Azóta csak nálunk több mint 70(!) hír  és egyéb bejegyzés született, amely a messzi-messzi galaxissal foglalkozik, ám eddig egyetlen hivatalos álló- vagy mozgóképet sem…..
dgLaci 2014.11.28 16:08:30
A pár másodperces kis szösszenet után itt a Jurassic World első trailere. UPDATE: Az "elolvasom" után megtalálod a feliratos változatot is (a kiadó ígérete szerint a szinkronizált verzióra sem kell már sokat várni). ..
dgLaci 2014.11.27 19:43:48
A vízi dög lehet liopleurodon is. Nekem ő ugrott be amikor megláttam.
Wikipédia:
"A Liopleurodonnak négy nagy úszója volt. A mérete vitatott. A Dinoszauruszok, a Föld urai című brit dokumentumfilm az állatot 25 m hosszú, 150 t tömegű óriásként, minden idők legnagyobb ragadozójaként rekonstruálta. Ezek az adatok más kutatások szerint túlzóak, a hosszát 6,39 méterre becsülik."
(Fun fact: tudtátok, hogy a természetvédelmi állapota fosszilis? Ki gondolta volna... na mindegy ;) )

De igazából a franc tudja... meg a francot érdekli :)

A hangulata viszont nekem nem volt meg. Speciel örülök annak, hogy vannak új dögök. A génmanipulálás felesleges, mert volt annyi dínó annak idején, hogy abból is válogathattak volna bőségesen... de mindegy is.
És mekkora butaság már, hogy azon a szigeten génmanipulálnak maguknak egy szuperokos ragadozót, amelyiken maga a park is üzemel... Miért nem génmanipulálnak egy olyan dolgot ami nem jelent potenciális veszélyt, ha valami galiba lesz? Mondjuk egy zseb-stegosaurust, vagy a bánat tudja. Vagy ha ilyen csúnya dolgokat kísérleteznek össze, akkor miért nem egy B helyszínen, ahogy azt az előző filmekben? (Persze tudom, mert ha minden jól menne, nem lenne a filmnek cselekménye, csak egy állatkerti séta :) De akkor is...)

Nem is az ilyen dolgok bosszantanak, hanem a hangulat, ami nincs meg. Nyilván egy trailer alapján nehéz eldönteni, nem láttuk még az egész filmet. Az első részt úgy sem fogja überelni, de már akkor is nagyon boldog leszek, ha megközelíti :)
Jövő májusban (még szép) nálunk is beköszönt Ultron kora, kinek magyar hangját egyelőre... szokni kell. Összehasonlításképp kattanj az eredetire!..
Már beszéltünk róla, hogy mennyire jövedelmező tud lenni az egyre virágzóbb zombi-biznisz, így hát nem csoda, hogy a legnagyobb szeletet elhappoló The Walking Dead mellett mások is próbálják felcsipegetni a morzsákat. Jelentkezők persze eddig is voltak, de idén indult csak be…..
Chris Kyle 150 embert ölt meg. Chris Kyle egy hős. Chris Kyle az amerikai hadsereg történetének leghalálosabb mesterlövésze. Clint Eastwood filmje pedig ezzel a feszült és merész előzetessel azonnal a várólista csúcsára került. ..
aeon flux kettéválik a pro video 2014.09.01 14:30:00
Mostantól ne keressünk ProVideo-filmeket a moziban, a cég ugyanis szétválik: szeptember 1-jétől a Freeman Entertainment Kft. (illetve a facebook oldaluk szerint a Freeman Film) viszi tovább azon filmek forgalmazását, melyek eddig a ProVideo tervezett bemutatni. Jelenlegi állás szerint a…..
dgLaci 2014.09.01 14:37:57