Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Gyula Sándor

66 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kedves Blog Látogató Előszór is szeretnék Boldog és Eredményekben gazdag Új Évet kívánni Neked és Szeretteidnek. Az hogy eltűntem egy időre sajnos több oka is volt,de most már itt vagyok újra.Itt van most egy Új év amit általában legtöbb ember"fogadalmakkal" kezd…..
A Jövő technológiája ! Minden fejlődik Te miért ne fejlődnél? A mostani videó az autókról szól de nem csak az fejlődik hanem minden és ez alól az internet sem kivétel. Tanulj online és tanuld meg milyen technikákat tudsz alkalmazni az álmaid megvalósitásáért. Bízz…..
Fontos Információ! Szerintem legalábbis annak aki külföldön dolgozik,vagy külföldön szeretne dolgozni. Külföldön kezdtél új életet, de nem jelentetted be a NAV-nak, hogy máshol vállalsz munkát és nem is jelentkeztél ki a lakcímedről? Komoly bírság fenyegethet!A külföldi…..
Te mit keresel?Lehetőséget vagy megoldást?Amit én most mutatok neked az nem egy lehetőség,hanem a Megoldás. /de ha akarod fogd fel ezt is egy lehetőségnek./Nos, az én nevem Kovács Gyula és nagyon örülök,hogy kapcsolatba kerülhetek veled.Innentől kezdve ha olvasod a Blogomat…..
Soha ne add fel ! Te is lehetsz sikeres ! Te miért bánkodsz? Miért nem vagy elég sikeres? Mint a videó is mutatja  sajnos vannak az életben szerencsétlen emberek de még sem adják fel. Te sem adhatod fel ! Te is lehetsz sikeres! Nézz magadba és keresd meg Te miben lehetsz…..
Készen állsz arra, hogy Önmagad legyél és ne keljen mások elvárásainak megfelelned? Én megtettem az első lépéseket és már óriási eredményeket értem el pedig még csak az elején vagyok. Amikor én elkezdtem fogalmam sem volt hogyan építhetek online üzletet,nem tudtam hogyan…..
Nem feledkeztem meg a külföldi munkát keresőkről sem.Az itt megadott "videó" kb.10másodpercenkent másik munkalehetőséget mutat.Amelyik érdekel ott állítsd meg és jegyzeteld ki. Ezeket a munkákat az Ausztriai munkanélküli hivatal adta ki 2014.10.21.-én.Én nem akarlak lebeszélni a…..
Hálózatépítés, de hogyan? Már jó pár éve találkoztam ezzel a fajta pénzkereseti lehetőséggel,de valahogy nem nagyon hittem benne.Ezután kb két éve elkezdtem vele egy kicsit többet foglalkozni,de nem igazán lettem profi hálózatépítő.Lehet,hogy azért mert nem is nagyon hittem…..
Nem vagy elég sikeres az életben? Ha esetleg valamiben elbuktál,elestél ne add fel kezd újra! Ha még eddig nem értél el sikereket az életben az nem azt jelenti,hogy nincs is esélyed rá,hiszen sikereket bármikor elérhetsz csak bíznod kell önmagadban és nem feladni már az első…..
Légyél önmagad! Ne akarj mindig másoknak megfelelni! Ebben a videóban Abraham arról beszél,hogy ne akarj mindig,mindenkinek megfelelni mert igy nem lehetsz önmagad. Ha szeretnél szabadabban élni és kevesebb mukával többet keresni ,keress meg vagy iratkozz fel hirlevelemre…..
  Mire jó egy BLOG ? Egy Blogon megoszthatod élményeid,gondolataid,tapasztalataid,de reklámozhatod vele Magad,Terméked sőt akár üzleted is.Egy blog vezetése,írása sokkal egyszerűbb és olcsóbb mintha weblapot szerkesztenél vagy szerkesztetnél.Esetleg már van…..
Gondolkodj pozitívan! Közhelynek hangzik, de igaz, hogy az első és legfontosabb dolog a pozitív gondolkodás. Henry Ford is megmondta, hogy „akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz”. Minden bizonnyal ez a gondolkodásmód is hozzásegítette, hogy…..
Ha akarsz valamit tegyél érte ! Álmodd meg a dolgokat majd tegyél is érte,hogy elérhesd azt ! Egy másik dolog amire szerintem az emberek vágynak de vannak akik ritkán kapják meg az a ségítség és a szeretet pedig ez igazán nem kerül semmibe. Szerintem sok ember nem is gondlja…..
Az első amit meg kell változtatnod ! Az Te saját magad vagy. Ha magadon változtatsz akkor változtatsz az egész éltedet átfogó világon is. Ha elhatározol dolgokat tedd is meg ne csak halogasd késöbbi időpontokra,mert akkor a végén biztosan nem kezdesz bele. Bizz magadban és…..
Tűzben égsz és készen állsz,hogy megváltoztasd az életed? Mit tudnak a valóban sikeres affiliate partnerek, MLM-esek, network marketerek és közvetlen értékesítők, amit a legtöbb ember nem tud?Mi bennük a közös? Hogyan jutottak el nulláról a bomba sikerig? És hogyan tudnád…..
Az elsö Empower Netwok-ös esemény Magyarországon.  Az első Empower Netork rendezvény 2014.09.28.án volt,a Benczur hotelban.A rendezvényre a határon túlról is érkeztek.Az Empower "anyája" Csonka Kata indította igazából Magyarországon 2014 elején,ezután csatlakozott Ács Zoltán…..
A tökéletes üzlet.Létezik ilyen?Milyen szempontok alapján lehet eldönteni róla,hogy ideális-e.Szerintem a tökéletes üzletnek mit kell nyujtania. --Globális Lehetőség – az ideális üzlet az egész világ számára árul, nem csak a szomszédságnak, a városnak vagy a közösségnek…..
Nem muszáj külföldi munkát keresned ha akarsz dolgozhatsz otthonról is külföldre az internet segítségével. Dolgozz Online!Keress Pénzt Online! még akkor is amikor éppen nem dolgozol hanem alszol,szorakozol vagy esetleg valami mást csinálsz. TE dolgozól valamilyen hálózatban…..
Tudom,hogy sokan keresnek külföldi állás lehetőséget a jobb anyigi helyzet elérése végett pedig van annál sokkal egyszerübb pénzkereseti lehetőség is. Hogy mi ez a lehetőség? A network marketing online alkalmazása anélkül,hogy olyanokat kellene zargatni akiket nem is érdekel a…..
Mint igértem most megosztok egy-két munkalehetőséget Ausztriaból. Külföldi munka annak aki nagyon szeretne dolgozni! Már sokan osztogatják az információt arról,hyogy emelik a nyugdíj korhatárt Magyarországon,de el kell mondjam az osztrákok is tervezik. TE   biztos,hogy az…..
Külföldi munka vagy Network Marketing? A külföldi munka jobban jövedelmez,fizet mint a Magyarországi munkahelyek de nehezebben lehet hozzájutni illetve olyan cégeket találni föleg Mo.-ról ami elérhető. Nekem szerencsém volt mert találtam még 1989-ben,azóta is kint dolgozom. Azt…..
Hogyan urald a forgalmad ! Az élet elképesztő ha azzá is teszed,ugyhogy tedd a mai napodat is azzá,hiszen képes vagy rá.Ha tudod hogyan urald a forgalmad az interneten,akkor tudod hogyan nyisd ki az egész világot magad elött.Teljesen más távlatot nyit,hogyan irányítsd az…..
Légy Online a Digitális világban ! Legyél mindig napra kész a modern világban.Jaj először is elnézést kérek mert kétszer is ugyanazt a videót tettem be /osztottam meg veletek /Ács Zoltánról.Nem direkt volt,de még én is csak ismerkedem a modern technikákkal.Talán olvastad előző…..
Te tudod hogyan érheted el céljaidat,álmaidat?   Abraham Hicks   Hogyan érd el a céljaidat . Kellemes videó nézést    Ha érdekel egy lehetőség ami megváltoztathatja az életed és erröl bővebb információt szeretnél,akkor itt feliratkozhatsz és rögtön egy ingyenes…..