Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jancsó Kata

67 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
World of Tanks Fan Club Eredmények 2017.02.19 19:07:10
Az eredmények a csata után automatikusan megjelennek.Ezek megmutatják hogy hogyan teljesítettél. Ilyenek az eredmények: ez egy nagyon jó csata volt :) és ilyen egy nagyon rossz csata:( Mentés..
World of Tanks Fan Club Hd tankok 2017.02.19 19:02:56
 9.0 verzió válltásnál jelentek meg. Ez egy type 59. Ez egy tiger. Ez egy M4 vagy serman.  ezeknek köszönhetően a játék szebb lett és élvezetesebb   Mentés..
Így néz ki egy su 100m1:így néz ki egy tiger 2: így néz ki egy a-20   a tankok kinézete fontos mert ezek alapján tudjuk különböztetni a tankokat. Mentés..
Sokáig nem szerettem az őszt, mert a nyár elmúlását láttam benne. Ám ahogyan lassítottam életritmusomon sorban fedezem fel szépségeit. Egy őszi, de még napfényes séta, a színpompás levéltakaró, kirándulások... A természet utolsó, (telet megelőző) melegséget árasztó…..
Le a fürdőszoba formai konvencióival, vizuális sablonjaival, az új irány a lélegzet elállítás és maga a szépség! Ha szereted a különleges dolgokat, és a designt, akkor feltétlenül látnod kell ezeket a szuper mosdókat!  Forrás: www. trendir.com A Silence névre hallgató…..
Növényekkel eddig is dekoráltuk lakásunkat, ám ami növényfal vagy zöld falként kezd elterjedni, az azért egészen más. Időről időre belebotlok a neten, és minél több képet látok róla, annál inkább gondolom úgy, hogy a jövő egyik belsőépítészeti növény dekorációs…..
A 2015-ös évben a fürdőszoba trendi színvilágára a visszafogott pasztell árnyalatok, a szürkék és a monokróm színösszeállítások jellemző. A különleges hatást a burkolatok forma és mintavilága adja. Különleges 3D hatású, plasztikus felületű, és nem megszokott alakú…..
Manapság a fürdőszoba nemcsak funkcionális helyisége a lakásnak, nemcsak tisztálkodásra, hanem pihenésre, megújulásra, relaxációra is használjuk. Szóval legyen kényelmes, praktikus, könnyen tisztán tartható és nem utolsó sorban esztétikus is. A több elvárás több gonddal is…..
A Húsvéti készülődés során készülnek a finomabbnál finomabb sütemények, a díszes tojások, na és az ünnepi fogások. Egy szép ünnepi teríték mindig emeli a hangulatot, és a sok fáradsággal készült finomságok is méltó helyet kapnak.  Ebben a posztban gyönyörű…..
SOS Berendezek! Konyha trend 2015 2015.03.28 14:55:51
Konyha felújítás küszöbén állsz? Feltétlenül olvasd el, mi a trend manapság a konyák világában!  Kép forrása: https://hu.pinterest.com/katajancs/kitchen/ Szobásított konyhabútrok Változatlanul növekszik az egyterű közösségi helyek aránya a lakásoknál. Hiszen valóban…..
Sajna hazánkban ritkaság, hogy a háló kényelmes alapterületet kapjon. Ime 6 okos megoldás kis hálószobákba! Kép forrása: https://hu.pinterest.com/katajancs/small-spaces/ 1. Tereld el a figyelmet a helyiség méreteiről! Készíts különleges vagy feltűnő dekorációt. Egy…..
Mitől lesz imádnivaló kuckó a hálószobád? Hogyan dekoráld, hogyan adj a helyiségnek különleges hangulatot? Néhány tipp, ami segít, hogy a hálószobád valóban a személyes igényeidet szolgálja.   Kép forrása: https://hu.pinterest.com/katajancs/bedroom/ Válassz egy…..
SOS Berendezek! Hálószoba titkok 2015.02.25 10:56:42
Hogyan alakíts ki kényelmes, kellemes és funkciójában jól használható hálószobát? Néhány tipp, ami segít a megvalósításban.   Kép forrása:https://hu.pinterest.com/katajancs/bedroom/ Egy kényelmes ágy a tökéletes helyen. Az ágy elhelyezése fontos kérdés, mert ez…..
A mostani lakástrendek nem igazán kedveznek a könyvek szerelmeseinek, tehát jöhetnek az egyedi megoldások. Összegyűjtöttem néhány igazán páratlan könyvespolc ötletet, amely ha megihletett, hasznosítsd saját otthonod személyre szabásában.  Mandala könyvespolc (kép forrása:…..
Ráncok előnyben! A Botox virágkorában ilyen állítás skandallum is lehetne, de nem a lakberendezés és a bútorok világában! Az idén is hódítanak a ráncolt, steppelt hatású megoldások. Néhány kedvenc, inspirációként... Kép…..
Hagyományosan a Pantone cég minden évben meghatározza az év színét, illetve az árnyalathoz tartozó szín palettát. Ezek a tónusok az irányadók a  grafika, a divat, és a lakberendezés  területén. A következőkben inspirációs összeállítást olvashatsz, középpontban tehát…..
Itália és a design összeforrt fogalmak. A bútorok gyönyörűek, praktikusak, precízen megtervezettek,  és természetesen méreg drágák. A következőkben 5 kedvenc konyhabútor, tele technikai, és esztétikai bravúrral.   Forrás:http://hu.pinterest.com/katajancs/kitchen/ A…..
Sokan bizonytalanok, amikor textileken, falakon felmerül a minták használatának kérdése. Néhány ötlet, hogy bátran belevágj a kalandba!  Kép forrása: http://hu.pinterest.com/katajancs/patterns/ 1. Válassz ki egy kiinduló mintát, és e köré építsd fel a minta és…..
 Az idei év trendjei közé tartoznak az élénk, pop-artos színek és az organikus minták. A falak az idén hangsúlyos szerepet kapnak. Dekorációs témái közül az idén a természetes (pillangós, madárkás) témák, és az organikus (fa, levél, indás-virágos) minták hódítanak.…..
World of Tanks Fan Club Fejlesztés 2015.01.25 12:13:11
A fejlesztés  majdnem a legfontosabb  dolog a játékban. A fejlesztés menüpont alatt tudod fejleszteni a tankodat, vagy másik tankot venni. Hogyha csak meg szeretnéd nézni a tankokat vagy valami mást, akkor a fenti fejlesztést gombot kell megnyomni.Ha fejleszteni szeretnéd a tankodat,…..
Tableten is van World of Tanks. Az a neve, hogy World of Tanks Blitz. Kicsit könnyebb mint gépen, mert megmutatja hol kell meglőni.  De van egy hátránya is. Az irányítása nehezebb mint gépen.(Valakinek ezért nem jött be)    Nekem bejött. Androidon vagy Ipad-en, mindegyiken…..
A  tárolóhely mennyisége mindig kardinális kérdés. De vajon hogyan lehet hatékonyabban tárolni, többet kihozni a rendelkezésre állóból. Néhány ötlet, amivel okosabban tudod kihasználni meglévő tároló bútoraidat. Forrás:…..
Egy színeiben, mintáiban jól összeállított párna dekoráció akár a helyiség szexepilje is lehet. Segítségével otthonosságot, üde színfoltot, vagy egy kiemelt fókuszpontot lehet létrehozni. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet hogyan készíts profi dekorációt…..
60 négyzetméter, minden tudó terekkel.  A lakást az orosz designer Vlad Mishin tervezte, bizonyítékul, hogy, a kis terekből is lehet lenyűgöző környezetet alkotni. A titok: a terek rugalmas alakítása, a hagyományos lakás funkciók megtartása mellett. Praktikum és kortárs design.…..
Az afrikai hagyományok, design elemek megjelenése a lakásbelsőkben mindig különleges fűszerezést adnak egy helyiség atmoszférájának. Olyan ötleteket gyűjtöttem össze, amelyek nem a megszokott "zsiráfos, elefántos" dekorációt használják. Kép forrása:…..