Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemroni81

33 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anya azt mondja beléptem a miért korszakba.Miért? Mert minden gyereknél eljön ez az időMiért? Mert ilyenkor mindig azt kérdezik a gyerekek,hogy miért. Miért? Mert mindent tudni szeretnének.Miért? Mert attól lesznek okosak. Miért? Mert így ismerik meg a világot. Miért? Mert. Miért?Mert így jól lehet…..
Sziasztok, eltűntem,mert már inkább mondom,mint írom a dolgokat. Anya szerint már a cukiBobo kezd cikiBobová válni. Ezt nem értem miért mondja. Szerinte olyanokat mondok mindenhol, ami cukin ciki. Múltkor a metrón mondtam, hogy nem kapok enni és nincs játékom sem. Anya szerint ez nem így van. Pedig…..
Sziasztok, nem értem anyáékat. Eddig azt várták, hogy beszéljek, most, hogy beszélek az a bajuk, hogy szerintük dirigálok (milyen fura szavak vannak). Nem is dirigálok, hanem csak megmondom, mit szeretnék. Például, amikor tök jól játszom, és anya odajön, akkor mondom neki, hogy…..
Sziasztok, anya újabban biztosan nem akar velem játszani, vagy megunt, mert elvisz egy helyre -azt mondja rá, hogy bölcsi- és ott hagy. Nagyon sok játék van ott, meg van ott egy néni is, aki a többi gyerekre vigyáz. Rám nem vigyáz, mert miattam kell szerinte vigyázni a többi gyerekre.…..
Sziasztok, mindig nyúznak. Jól elvagyok, erre kitalálják, hogy le kell vágni a körmömet. Nem értem minek, mert úgyis újra megnő, és akkor kezdhetjük elölről. Amúgy is utálom, mert anya lefogja a kezemet, és nyissz. Eddig titokban csinálta, amikor az álommanók vigyáztak rám,…..
Sziasztok, Anya szerint beléptem a dackorszakba. Szerintem csak a pocsolyába léptem be, lehet ezt hívja anya dackorszaknak? Biztosan, mert anya mindent másképp mond, a pukát kupaknak,a mumixot turmixnak, a putot motornak és még sok ilyen dolgot ront el. Hiába mondom, hogy puka, nem bírja…..
anya szerint én vagyok a legcukibb Bobo a világon. Szerintem is, ez nem új. Most azért mondja ezt, mert én mindig tegítek. Vagyis csak tegítenék, de nem hagyja mindig. Múltkor ültem a bobokocsiban, és apa mondta anyának, hogy tegítsen bevinni. Gondoltam meglepem őket, és tegítek én.…..
Most, hogy szép idő van sokat mászkálunk. Anya amúgy sem tud otthon csücsülni, én meg mindig megyek vele, mert akkor annyi izgalmas dolgot látok. Van sok busz, és utazunk rajta. Van sárga busz, meg szürke busz, meg kék busz. Anya szerint csak a kék a busz, de szerintem nem. Mindig…..
Sziasztok, ez a sok buli nagyon fárasztó. Azt mondták, hogy szülinapom van. Ez nagyon jó dolog, mert akkor van tojta. Csak azt nem tudom, miért nem lehet mindig szülinapom. A tojtát nagyon szeretem, meg az epjet. Anyáék, meg epejtojtát csináltak. Na az nagyon vicces volt. Este…..
Sziasztok, azt tudjátok, hogy anya sose tud otthon maradni, nekem meg mindig el kell kísérnem őt. Ilyenkor sokszor találkozunk a barátommal. Ő kisebb nálam, anya azt mondta, hogy 4 nappal. Az nem tudom mennyi, de azt tudom, hogy én vagyok a nagyobb. Sokat sétálunk együtt, mert anya…..
Anya mellett sosem lehet unatkozni, mindig cipel valahova. Egy ideje tornázni járunk. Van olyan torna, ahol anya tornázik. Ezt nagyon szeretem, mert végre békén hagy. Illetve azért nem teljesen, mert mindig figyeli, hogy mit csinálok. Mit csinálnék- mit csinálnék? Játszok a többi…..
Anyával nagy baj van... Feledékeny... Elfelejtett engem. Meglátogattuk nagyiékat és nem vette észre, hogy engem nem vitt haza. Hiába mondtam, hogy anya meg apa, de csak a mama meg a papa volt ott. Mondták, hogy majd alvás után jön anya. De már este volt, csak nem gondolták, hogy anya…..
Sziasztok, Anya szerint már nagy fiú vagyok, 21 hónapos, és ezért itt az ideje, hogy idegen nyelveket tanuljak. Nem nagyon értem miért, de benne vagyok a mókában. Már tudok kutyául- aaaaa, cicául- mi, halacskául- pa-pa pa, lovacskául- kla-kla-kla,  malackául- of-of, és bociul-hm,…..
Sziasztok, azt ugye tudjátok, hogy nagyon szeretek enni. Kedvencem anya cicije, egész nap csak azt nasiznám. Olyan fincsi anya illata van. Az is jó a tejciben, hogy anya majdnem mindig ad, ha kérek, bár mostanában sokszor akar vizet adni helyette, de a víznek nincs anya illata. De nemcsak a…..
Sziasztok, Anya szekrényéből nagyon klassz dolgok kerültek elő. Maszatolosak, bár én bármivel tudok maszatloni, de ez sokkal izgibb. Anya azt mondta, hogy csak a papírt szabad festegetni, de gondoltam meglepem, és kiszíneztem a kanapét is meg a széket, a hideg hamitartót a földet és…..
Sziasztok,  Én nem tudom mi az a bátorság, de anya szerint amikor a bátorságot osztották, akkor féltem beállni a sorba. Milyen sorba? Én nem szeretek sorba állni, kivéve ha lehet közben pakolni, de azt meg anya nem szereti. Szóval biztosan nem volt mit rámolni, és azért nem vettem…..
Sziasztok, Anya minden nap kenyeret vagy zsömle hamit süt, amit én nagyon szeretek. Segíteni is szoktam neki, amit meg szerintem ő szeret nagyon. Bár azt mondja, nem a földre kell szórni a lisztet, pedig de, mert én csak ott érem el, és másképp hogyan segítsek?  Miután eleget…..
Sziasztok, hüpp-hüpp. Ez muszáj volt? Anya szerint igen, de miért? Azt mondják, meg kell mosni a hajam,és ezzel nincs is bajom, de ha a hajamat kell megmosni, akkor miért a szememet mossák? Én már tudom hol a hajam, de úgy tűnik ők nem. Anya szerint a hajamat mossák, de én csak azt…..
Anyáék mostanában nem visznek játszótérre. Azt mondják nagyon hideg van. Én is érzem, hogy hideg van, de mégis megyünk sétálni, szóval nem tudom miért nem lehet akkor már játszani is menni. Anya szerint odafagynánk, de szerintem akkor vihetnénk radiátort, és akkor az…..
 Na végre anya hazavitt. Nem értem miért kellett erre ennyi ideig várni. Azt végképp nem értem, hogy miért nem maradtunk otthon. Anya ugyan azt mondja, hogy csak megnéztük a kastélyt, pedig egyértelmű, hogy ott engem vártak. Igaz a ruhám kicsit elszabták, még nagy, szóval lehet,…..
Sziasztok, mondjátok el nekem, hogy a felnőttek miért tudnak úgy rajongani a nyálas dolgokért. Anyának a puszi a mániája, és amióta adtam neki, azóta folyton ezt kunyizik. Mondjuk hiába, mert úgy látom ezt még sokszor kell bevetnem szülőneveléskor, és nem szeretném, hogy…..
Sziasztok, végre rájöttem miért akarták anyáék, hogy járjak. Mióta így közlekedek, anyáék mindent velem csináltatnak. És én még örülök is neki, jó kis balek vagyok.  Múltkor meséltem, hogy a bobokocsit én tolom, de azóta úgy tűnik minden más is rám marad. Anya minden…..
Azt tudjátok, hogy imádok bobokocsizni. Anya tologat, én meg csak nézelődök, no meg persze aludni is csak bobokocsiban szeretek igazán. Mióta viszont járok, van, hogy a bobokocsi alszik, és nem jön velünk sétálni. Nagyon izgalmas azért, mert végre oda megyek, ahova szeretnék, azt…..
Annyi minden történt velem mostanában, hogy el is felejtettem mesélni nektek az óra dilijéről. Nem olyan rég anya azt mondta, hogy óraátállítás van. Gondoltam valahogy átállítjuk máshova az órát, és majd segítek is, mert rendezkedni imádok. Hiába leselkedtem nem történt…..
Sziasztok, végre megint tudok írni Nektek, és mesélni anya legújabb bolondságáról. Mondjátok már meg nekem, hogy tud ennyi mindent kitalálni? A mostani úgy kezdődött, hogy megint a hangos nózibántó gépet vette elő, mert azt mondta náthás vagyok. Aztán kitalálta, hogy…..