Regisztráció Blogot indítok
Adatok
30eves meseiro

132 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lustálkodtam az írással, de ma pótoltam... így újabb egy oldallal gazdagodott a készülő könyv. Ma hívtak egy gyermekkönyvtárba író-olvasó találkozóra!..
Egy negyed oldalnyi írásmű a mai teljesítmény! :)..
Jót tesz nekem a NaNoWriMo! Újabb fél oldal! :)..
365 nap 1 mesekönyvért NaNoWriMo 2014.11.01 21:21:35
Kifejezetten jót tett nekem a pihenés! Ma útjára indult a NaNoWriMo! És én felvettem a kesztyűt! :)..
Tegnap elfelejtettem írni, annyira fáradt voltam. Ez pedig azt a gondolatot szülte bennem, hogy ideje pihenni. Ezért a mai,és a holnapi napot pihenéssel töltöm. Legközelebb 2 nap múlva jelentkezem! November elsején úgyis kezdődik a NaNoWriMo! Remélhetőleg sok-sok sikerélménnyel, és…..
Ma semmilyen ötlet, és ihlet nem látogatott meg. :( Vannak ilyen napok is! Ezt egyszerűen el kell fogadni! Nem lehet ellene mit tenni! Holnap biztosan jobban megy majd az írás! Bízom benne!..
Mai teljesítményem: egy bekezdés megírása, egy karakter megalkotása. :)..
Ma egy marketing szöveget fogalmaztam egy készülő weblapra, amelynek témája a mese...
A mai eredmény: újabb 2 bekezdés! Ha lassan is, de haladok! :) És ez jó érzéssel tölt el! :)..
Ma reggel tudtam egy keveset írni a jegyzetfüzetembe, mivel a délutánt és az estét vendégségben töltöttük. A hazafelé vezető kocsiúton marketing-szövegen törtem magam amolyan mesés módon. Ez a mai nap krónikája! :)..
Anna baba tüsténkedik a konyhában! Ihletforrás! :) ..
Mára egy szép, inspiráló kép a színes fakanalak világából, és néhány sor erejéig ismét Fakanál Ferdinándra tudtam összpontosítani. Ez a hónap nem igazán a készülő könyvemről szólt. Enyhén szólva elmaradtam a kitűzött célok teljesítésével. Bízom a NaNoWriMo…..
Jöhet jégeső, fagy, orkán erejű szél! Az irományaim immáron a pendrive-on várják a szebb jövőt, a majdani nyomtatást. Ma újabb ötlet jutott eszembe az Aranyvackorra! Pedig már az előző ötletre is úgy tekintettem, mint a tuti befutóra! Utána pedig jött az elbizonytalanodás,…..
Ma reggel a gépemen dolgoztam, amikor is a fehér kis netbook-om majdnem bemondta az unalmast. Hirtelen jeges rémület... azt hittem, hogy vírusos lett. Átpörgött az agyamon, hogy mi van, ha az eddigi irományaim elvesznek. Elhatároztam hát, hogy holnap átmentem pendrive-ra az összes…..
Egy könyvmarketingről szóló online tanfolyamot találtam a minap. :) Kezdő írók figyelmébe íme a link: http://www.gazdagmami.hu/konyvmarketing/..
A mai nap - annak ellenére, hogy pihentem - sem telt el mese nélkül. "A rátóti csikótojás" című mesével ismerkedtem meg...
Ma elhatároztam nagyjából a témát, hogy mivel nevezek az Aranyvackorra... de a téma még változhat. Írtam hozzá pár sor bevezetőt! Azonban még nem vagyok biztos benne, hogy ez lesz az a téma, amelynél maradok! Lehet, hogy lesz még jobb ötletem is! :)..
Ma ismét az Aranyvackorra gyűjtöttem lehetséges történet-variációkat. Majd - olyan gyorsan, ahogyan jöttek - el is vetettem mindet szép sorjában. Mondván nem elég jók. A nap második felében a marketingről olvasgattam. Röviden ennyi a mai nap krónikája...
Ebben az esős időben folytatom tovább az ötletelést az Aranyvackorra. :)..
Újabb kihívás a fedélzeten! :) Az Aranyvackor pályázatra ötletelek éppen! :)..
365 nap 1 mesekönyvért NaNoWriMo 2014.10.13 14:53:48
Ma regisztáltam egy "Írd meg 1 hónap alatt a művedet!" közösségbe, ahol nov. 1-30 között kell megírni egy művet. Kitűnő motiváció a lustáknak, így nekem is. Lehet tapasztalatokat, gondolatokat, "készültségi állapotot" megosztani más írókkal. Így motiválnak mások írásra…..
Ma egy erdélyi népmese volt porondon. "A deákból lett király"-t  olvastam el. Érdekes olvasmány, ahol a jó érdekes módon nem nyeri el méltó jutalmát. Elgondolkodtató mese a világ igazságtalanságairól. Itt olvasható: http://www.nepmese.hu/mesetar/Mes%C3%A9k/page5 Jó…..
Ma a Hamar Hannát lapozgattam. Azon gondolkodom, hogy szeretném minél ismertebbé tenni. Keresem azokat a lehetőségeket, ahol ezt meg tudnám tenni. Művelődési házak, könyvtárak, óvodák, iskolák stb. Tudnátok ilyet a figyelmembe ajánlani? Előre is köszönöm!..
Mostanában nem igazán megy az alkotás. Ezért inkább tanulással töltöm az időt a marketingről. A mai nap arról olvastam, hogy mindig az a jó, ha kategóriát teremt az ember saját maga számára.Gondolom, ilyenek pl. a gyógyító mesék, amelyek segítenek megoldani a gyerekek…..
  Kaptam egy meghívást egy decemberi gyerekkönyvheti rendezvényre.:) Nagyon örültem a felkérésnek. :)..