Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Zoli

362 bejegyzést írt és 3548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Trónok harca hatodik évadának az lesz az egyik nagy erénye, ami egyben a legnagyobb problémája is. Nincs ugyanis könyv, aminek alapján haladni kell, és mivel az ötödik kötetből még kimaradt, fontos történetszálak közül már csak hármat kell úgy-ahogy az asztalon tartani (Arya, Vas-szigetek, Samu),…..
N.Zoli 2016.04.26 11:19:34
@gwr: Meg eltuntek a kutyak.Mielott megjott Brienn ket kutya vicsorgott Sansa arcaba. Amint az emberek elkezdtek kardozni a kutyak eltuntek az elso kardcsapasnal.
N.Zoli 2016.04.26 11:27:23
@Amorphis: Tristane ugy tunt, mintha a temetesre utazna, eppen azt a szemfedot festette, amiben az elozo eved vegen Charles Dance volt a legviccesebb. A kerdes inkabb az, hogy honnan ertesult a halalhirrol, ha az apjat meg a futart is kinyirtak. Az apja halalhirerol is ertesult vajon?
A meccs előtt fostak, utólag mindenki egyetért: a magyar válogatott tudását túlértékelték. Jó: mondjuk öt gólt sem rúgtak. Eközben Csehország szerte azt beszélik, hogy Jiraceket Magyarországon letartóztatták a fizika törvényeinek duva megszegése miatt! Dzsudzsák viszont…..
Margaret Thatchert sokan a modern történelem egyik legmegosztóbb politikai személyének tartják, akinek a vad kommunizmusellenessége, a meggyőződéses konzervatív-kapitalista beállítottsága és a bő évtizedes miniszteri tevékenysége nem csak Nagy-Britannia lakosságát osztotta meg,…..
Subba Vamzer 2013.02.22 11:02:28
Tiszta dedó: VV Éva még mindig nem tette túl magát a milliomos biztonsági őr múltkori parasztkodásán. ..
Subba Ezalatt Jamaicában 2013.02.11 13:10:00
Továbbfejlesztették egy kicsit a daggeringet, tudjátok az elbűvölő, kúrást imitáló táncot. Ez a videó már a következő szint, itt megugorják a csajokat kegyetlenül. Ez már nem vicc. ..
Nézzünk egy élethelyzetet: az ember nője holtrészegen, véreres szemekkel súlyosbítva telibehányja a budit. Kismillió filmben láttunk ilyet, biztos van nagyon sok olvasó is, aki ilyet tapasztalt. Az már sokkal kevésbé sanszos, hogy mindezt az illető meg is énekli, de ha mégis, abban…..
N.Zoli 2012.09.19 03:06:11
A Viasat weboldalán mától látható a Híd című dán-svéd krimi, amiben egy szövevényes gyilkossági ügyben kénytelen együtt dolgozni egy kényszeres viselkedészavarban szenvedő svéd nyomozónő és egy jókedvű, de zűrös magánéletű dán detektív. A svéd nyomozót az idén 40…..
A múlt héten bemutattuk a Sight&Sound által felkért 358 rendező összesített filmes toplistáját, most az egyéni listák közül emelnénk ki néhányat. A tovább után Tarantino, Scorsese, Coppola, Michael Mann, Woody Allen, Del Toro és Edgar Wright kedvencei közt lehet…..
Subba Ballbra 2012.07.30 14:36:57
..
N.Zoli 2012.07.30 16:08:52
Már a hivatalos olimpiai megnyitó előtt (július 26-án, csütörtökön)  megkezdi a Team GB, vagyis a brit olimpiai futball válogatott a csoportmérkőzéseket. Ennek örömére ma este a torna egyik legnagyobb esélyese, Brazília ellen játszik barátságos meccset Stuart Pearce…..
Subba Bieber Hotwheels 2012.07.08 12:51:00
Nagyon fancy kis autókával kapták el Justin Biebert gyorshajtásért. (Fisker Karma) ..
Az alig egy hónap múlva kezdődő Londoni Olimpián az angol, wales-i, skót és északír játékosok brit színekben indulnak, Nagy Britannia egységét demonstrálandó - legalábbis elméletben. A gyakorlatban csak angol és walesi játékosok kerültek be Stuart Pearce keretébe. A három…..
Hogyan találkozott Zolee és Lacee? Hogyan készültek a Kartel alapok? Pierrot zenész volt egyáltalán? Milyen volt egy Pierrot féle kerti parti? Miért szállt ki Lacee? Kirúgta Zolee Istvánt és Gabit? Ha kíváncsi vagy a válaszokra, akkor nézd meg ezt a videót...:D…..
DopeManTV Gettó Celeb (A mozi) 2012.06.26 12:04:00
Hölgyeim és uraim!A DopeManTV bemutatja kilenc perces vígjátékát, amit az idei VIVA Comet gálán forgattunk...Less bele, hogyan mulatnak kedvenceid az év egyik legnagyobb zeneipari eseményén. Puzsér teljesen hitelét vesztve osztja a dedósokat a színpadról, Majkáról kiderül, hogy…..
HART – Egyelőre nem véd csúcsformában, saját magához képest legalábbis bizonytalanabbnak tűnik, ettől függetlenül hozta most is azt az átlagot, amire az elődei, Seamannel bezárólag nem voltak képesek. A passzain, kirúgásain lenne még mit csiszolni, csak 39%-ban sikerült…..
Csehszlovák Kém jelentette: Budapesten az állami csatornán a Rosickýt, még mindig RoSickynak ejtik. Nem baj, 1996-ban jártunk a Hősök terén utoljára, akkor is így hallottuk a közszolgálatiban, ezek szerint a gyerekek még mindig azt hiszik, hogy császárok itt Közép-Európában, meg…..
Bevégeztetett? A dicsőséges 1996-os angliai Eb-vel vont párhuzam, egyelőre tökéletesen alakul. Éppúgy, mint tizenhat évvel korábban, a negyeddöntőben a cseh labdarúgó válogatott Portugália legjobbjaival találkozik. A találkozót csütörtökön játszák, aki továbbjut megy…..
N.Zoli 2012.06.19 01:25:56