Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rivera

1 bejegyzést írt és 285 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flankerr kolléga nagy animációs-sorozat rajongó, a Napoleon Dynamite-ot is megnézte hálistennek, mert ha ő nem teszi, soha nem lett volna írás róla.  A FOX vasárnap esti animációs blokkjának legújabb üdvöskéje, a Napoleon Dynamite az azonos című film (magyar cím. Dilis…..
Ha a nem lépünk ki az űrbe, a Castle vonalnál talán nincs látványosabb, kívánatosabb, főleg egy (kis)fiú számára. Egy-egy korszak zászlóshajóját ebben a témában a legkönnyebb megtalálni, hiszen vitán felül a várakban (kastélyokban) csúcsosodik ki a téma újra és újra.…..
Gyerekszoba Mese, mese, meskete 2011.08.26 12:51:00
A következő posztot csak erős idegzetűeknek ajánljuk, horrorisztikus mivolta miatt. Beraknám a Képet a gyerekszobába rovatunkba, ha épp sorozatgyilkos énem nem szunnyadna mélyen. Minden kedves kezdő és haladó baltás gyilkos olvasónknak és azok gyermekeinek ajánlanám leginkább ezt…..
rivera 2011.08.26 13:08:37
rivera 2011.08.26 13:20:04
Egy hét szünetet követően ismét jelentkezik a top 10 rovat, Gaines kollégával ezúttal az általunk legjobbnak tartott főcímeket szedtük össze. A jó főcímek ismérve, hogy ráhangol az adott sorozatra, átadja annak az atmoszféráját, tökéletes felütést biztosít hozzá és…..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
A maces szoftverek fordítása egy neuralgikus pont az érintetteknél: a kilencvenes évek első felében elterjedt nyelvezet ugyanis tájidegen a legtöbb új felhasználónak, akik már a Windows 95 magyarított verzióján szocializálódtak. Egy apró, de erőteljes ortodox csoport komoly…..
rivera 2010.11.18 14:48:15
spottr ... 2010.11.03 13:12:00
pont pont pont..
rivera 2010.11.03 18:16:46
Azt írta ma az Internet, hogy friss kutatások szerint azoknak, akik naponta 6 óránál többet ülnek, megnő az esélyük arra, hogy korábban haljanak meg, még akkor is, ha amúgy végeznek valamilyen rendszeres testmozgást. Ha az eredmények helytállóak, akkor sokunkra várhat idő előtti…..
Újabb összeesküvés-elmélet, de figyeljetek csak: tudjuk, hogy a készülék egyre használhatatlanabb lett az elmúlt 12 hónapban. Az utolsó döfést az iOS 4-nek nevezett mobilvírus vitte be, a több száz megabájtos kórokozó jelentősen lassította az Apple kétéves mobilját, a…..
A Nike+ csomag az egyik legjobb kiegészítő volt annak idején az iPodhoz, meg is vettem a cipővel együtt: a talpba helyezett érzékelő rögzítette a sebességem, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, ezeket az adatokat menet közben is visszahallgathattam, meg otthon is…..
Korábban (két éve) írtunk már posztot a legrendetlenebb Maces íróasztalokról, most meg készítettem egyet a legrendesebbekről is. A Hongkiat.com hirdetett egy versenyt az 50 legjobb íróasztalt keresve, Maces-pécés, mindegy, persze általában a Macesek vitték a prímet. A képek…..
Médiageci Találmány 2010.01.31 23:41:00
Shane Carruth, egy felettébb titokzatos fiatal matematikus néhány éve, egy félkész regénye feladása után határozta el, hogy belevág a független (a főként belőle és rokonaiból álló stáb és az autodidakta filmes tanulmányai alapján a fél-amatőr jelzőt is megkockáztatnám)…..
rivera 2010.02.02 21:20:56
Alapos összefoglaló, ritkán írsz de akkor jót :) Én pár éve láttam a filmet, elég gyorsan elveszettem a fonalat és utána el is határoztam hogy párszor megnézem még, de végül elmaradt mert belefutottam ebbe a magyarázatba ( deckardpl.files.wordpress.com/2009/05/primer_timeline.jpg ) amit lehet már ismersz :) Szóval szerintem akáhányszor is nézném meg a filmet, sose érteném meg teljesen, de ettől függetlenül tényleg nagyon jó, sőt a készítés háttérsztorijával együtt amiről nem tudtam egyenesen kiváló :)
32 kedvenccel Warkas - Naplemente a hídnál holtversenyben benedeki - generációk című képével 31 kedvenccel DocPoker - Végzet 29 kedvenccel kxkari31 - Egyedül 28 kedvenccel James Cage - Naplemente 25 kedvenccel bence93 - Karácsonyi UV holtversenyben lopisoft - secret 24 kedvenccel…..
rivera 2010.01.18 17:27:32
A minap elakadtam egy problémával, és friss ötletre lett volna szükségem a továbblépéshez, de semmi nem akart az eszembe jutni. Az ilyen helyzetek feloldására már tárgyaltunk itt technikákat, de eszembe jutott egy újabb módszer, a tudatfolyam-írás, és gondoltam, kipróbálom. A…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Hivatalosan is megvásárolható az AppStore-ban az iVideo Camera nevű alkalmazás (0,79 euróért, vagyis 530 forintért, ezért még elszámolok a bankkal, mivel ez nem az első ilyen eset), amivel videofelvételt lehet készíteni első és második generációs iPhone-okkal is. Szar…..
Csak múlt héten értesültem arról, hogy megjelent az Adobe képszerkesztője iPhone-re, amikor ugyanis aktuális volt a hír, külföldön voltam, távol a hírektől. Megpróbáltam letölteni, de kiderült persze az is, hogy csak az amerikai vásárlók érhetik el az ingyenes alkalmazást.…..
Egyik nap valamiről eszembe jutott Hakapeszi Maki, és nyomban fel is mentem a Youtube-ra, hogy megnézzem, van-e róla anyag. Sajnos elég gyér volt a választék, csak részleteket találtam a műsorból, és azok is Levente Péteresek voltak, nem az általam jobban ismert Gyabronka-féle…..
Hamburger Helyzetjelző 2009.09.29 15:28:00
Valahogy nem vagyok írékony állapotban mostanában, nem nagyon jut időm írni, még ha lenne is miről. Többeknél láttam, hogy hasonló a helyzet, talán az ősz az oka. Itt mostanában jött el az a tipikus hamburgi szutyok idő, ami az egyik nagy hátránya az itt élésnek. Szerencsénk…..